IRCRehberi.Net- Türkiyenin En iyi IRC ve Genel Forum Sitesi  
 sohbet
derya sohbet


 
 
Seçenekler Stil
Alt 15 Mayıs 2020, 12:01   #1
Guest
CeReN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart Bu hareketleri ilk bulusmada kesinlikle yapmayin!

Biriyle tanistiniz, ondan hoslandiniz, belki bir sure telefonunuzdan ya da sosyal medya hesaplariniz araciligiyla konusup mesajlastiniz ve birbirinizi daha iyi tanimak icin bir randevuya cikmaya karar verdiniz. Ancak ilk kez bas basa bulusacaginiz bu onemli gunde kotu bir izlenim vermemek icin dikkat etmeniz gereken bazi noktalar var. Iste ilk bulusmada yapilmamasi gerekenler!

Gunumuzde yeni insanlarla tanismak, sosyal paylasim siteleri sayesinde her ne kadar kolaylasmis olsa da bu tanisIkligi bir adim oteye goturup onu bir iliskiye cevirmek her zaman ayni sekilde kolay olmuyor. Karsinizdakini tanimaniz, onunla anlasmaniz gerekiyor. Bunu saglamanin en onemli yolu ise harika bir bulusmadan geciyor. Peki, randevunuzu guzel bir sekilde gecirmek icin nelere dikkat etmeniz gerekiyor? Detaylar yazimizda!


ILK BULUSMADA YAPILMAMASI GEREKENLER

Bulusmaya gec kalmayin

Henuz bulusmanin basindayken kotu bir izlenim vermek istemiyorsaniz randevunuza kesinlikle gec gitmemelisiniz. Boyle bir durumda karsinizdaki kisi onu onemsemediginizi ve ona saygi duymadiginizi dusunebilir.

Bulusmaya bakimsiz bir halde gitmeyin

Kimse karsisinda saclari, sakallari birbirine karismis, dislerini fircalamamis ve kiyafetleri utusuz birini gormek istemez. Bu durum tabii ki ilk bulusma icin de gecerli! Hazirlanmak icin gerekli vakti ayirin ve bulusmaya bakimli bir sekilde gitmeyi ihmal etmeyin.

Surekli kendiniz hakkinda konusmayin

Elbette bu ilk bulusma, kendinizi anlatmaniz icin cok onemli bir firsat; ancak bu sirada karsinizdaki kisiyi de tanimaniz gerektigini unutmayin. Surekli kendinizden bahsetmek yerine bulustugunuz kisiye soru sorarak onun da kendini anlatmasina izin verin. Ayrica daha ilk bulusmada tum hayatinizi anlatmaniz, hoslandiginiz kisinin sizi merak etmesine engel olacaktir.

Konuyu evlilige ve cocuk sahibi olmaya getirmeyin

Ister olumlu ister olumsuz yonde olsun, ilk bulusmada kesinlikle evlilik ve cocuk konusunu acmayin. Daha en basta bu ciddi meselelerden konusmak, karsinizdakinin gerilmesine ve bu yuzden ikinci bir randevudan uzak durmak istemesine sebep olabilir.


Bulusmaya arkadaslarinizi davet etmeyin

Eger bu onceden kararlastirdiginiz bir sey degilse ilk bulusmaya arkadaslarinizi davet etmeniz, karsinizdaki kisi uzerinde olumsuz bir etki birakmaniza yol acar. Birbirinizi daha iyi tanimak, aranizda bir uyumun olup olmadigini gormek icin cikacaginiz randevu, yaninizda arkadaslariniz varken amacindan sapar ve karsinizdakinin yalniz hissetmesine sebep olabilir.

Surekli telefonunuza bakmayin

Eger cok acil bir durum yoksa biriyle bulustugunuzda telefonunuzla ilgilenmeniz oldukca kaba bir davranistir ve karsinizdaki kisinin sizden sogumasina sebep olabilir. Ortam gerginse ve muhabbet sarmadiysa bile telefonunuzla ugrasmak yerine kibarca bulusmayi sonlandirmak daha uygun bir davranis olur.

Eski sevgililerinizden bahsetmeyin

Ilk bulusmanin kirmizi cizgisi tabii ki gecmis asklar! Eski sevgiliniz hakkinda olumlu konusmaniz ayri, olumsuz konusmaniz ise apayri bir dert olacagi icin ilk bulusmada bu konudan kesinlikle uzak durmalisiniz.
 
Alt 05 Ekim 2022, 17:48   #2
Standart

Konuyu evlilige ve cocuk sahibi olmaya getirmeyin
direk kacarlar

________________

No MoRe DramA
 


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Kapalı
Refbacks are Kapalı





Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 08:40.