IRCRehberi.Net- Türkiyenin En iyi IRC ve Genel Forum Sitesi  
 sohbet
derya sohbet


3Beğeni(ler)
  • 3 Post By She


 
 
Seçenekler Stil
Alt 21 Nisan 2020, 00:29   #1
She
✰ ÖzeL..
She - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart Sizinle İlgilendiğini Gösteren 10 İpucu

Bir bayanın en çok kafasını karıştıran sorular arasındadır acaba beni beğeniyor mu acaba benden hoşlanıyor mu sorusuna cevaplar aramak bunu karşısında ki beğendiği kişiye soramayacağı için mecburen hal ve hareketlerinden anlamaya çalışması gerekecektir ya da en yakın kız arkadaşına soracaktır acaba benden hoşlanıyor mu hoşlanmıyor mu diye nasıl anlayacağız peki beğendiğimiz kişinin bizi beğenip beğenmediğini hoşlanıp hoşlanmadığını bazen bayan olmak ne kadar zormuş deriz kendi kendimize ama hayat kurtaran teknikler her zaman vardır bunu da unutmamak lazım bunları iyi gözlemlemek ve araştırmak lazım ki adımlarımızı sağlam atalım.


O zaman biz size biraz ipucu verelim;


1. Her defasında göz göze geliyorsanız eğer ve gülümsüyorsa sizden hoşlandığının belirtisidir.
2. Karşı karşıya geldiğinizde eğer heyecan yapıyorsa ve kızarıyorsa bu da hoşlanma belirtisidir. Sonuçta heyecan birçok şeyi belli eder.
3. Eğer yanında bir arkadaşı varsa ve size bakarken o arkadaşına bir şeyler söylüyorsa heyecanlanabilirsiniz sizinle ilgili arkadaşına mutlaka ki bilgi veriyordur.
4. Duruş şekilleri de erkeklerin hoşlanıp hoşlanmadığını belli eder daha özgüvenli bir şekilde duruş pozisyonu alıyorsa karşınızda olumlu düşünebilirsiniz.
5. Bazen hoşlandığımız kişilerin taklitlerini yaparız ister istemez; karşınızda ki insan sizin hareketlerinizi tekrarlıyorsa sizin gibi konuşuyorsa ve konuşurken gülüyorsa hoşlantı belirtisidir.
6. Dokunmak da verilecek ipuçlarından biridir. Sürekli dokunmaya çalışması sizden hoşlandığının belirtisidir. Konuşurken dokunuyorsa ve yanınızdan geçerken sanki yanlışlıkla çarpmış gibi yapıyorsa sizden hoşlandığından emin olabilirsiniz.
7. Konuşurken eğer size doğru eğiliyorsa ve sizi dikkatlice dinliyorsa hoşlanıyor düşüncesi kafanızda olumlu bir şekilde yer edebilir.
8. Bakışlar daima ele verir insanları eğer konuşurken sizin gözlerinizin içine dikkatlice bakıyorsa sizin de dikkat edeceğiniz nokta göz bebekleri olabilir göz bebekleri büyüyorsa sonuç olumlu demektir.
9. Yüz mimikleri de önemlidir hoşlanıp hoşlanmadığını anlamak için konuşmanızı dinlerken kaşlarını kaldırıyorsa ve gözler açılıyorsa sizinle ilgileniyor demektir.
10. Sizinle konuşurken devamlı parmaklarını oynatıyorsa gergin, heyecanlı ve size karşı harekete geçmek için fırsat kolluyor demektir.





Alıntı
________________

~ E & B ~
 
Alt 17 Şubat 2022, 23:19   #2
Cumhuriyet Kadını
Reyhan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart

Dokunmak da verilecek ipuçlarından biridir. Sürekli dokunmaya çalışması sizden hoşlandığının belirtisidir.

Valla bi çarparim bi de yer çarpar. Hiç sevmem. Hoşlanacaksa da böyle hoşlanmasin.

________________



per aspera ad astra ✨
 
Alt 27 Şubat 2022, 12:10   #3
Standart

Bunların hiç biri bizde yoktu xbdjsk

Aşk garip bir şey onu doğru ınsanda bulmak çok zor gözlerine bakarken ne hissettiğini, onun yanındayken dünyanın en mutlu insanı olmak aşk güzel bir şeydir anlatılmaz bütün duyguları tek bir kişide yaşamaktır çok güzel duygular

 


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Kapalı
Refbacks are Kapalı





Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 23:16.