IRCRehberi.Net- Türkiyenin En iyi IRC ve Genel Forum Sitesi  
 sohbet
derya sohbet


 
 
Seçenekler Stil
Alt 28 Temmuz 2023, 20:20   #1
Standart Bu ipuçları onları ele veriyor..

Sevgilinizin küçük bir çocuk gibi davrandığını gösteren işaretler! Bu ipuçları onları ele veriyor.

İlişkiler söz konusu olduğunda, bağın akıl sağlığı için olgunluk çok önemlidir. Bir ilişkinin uyumluluğuna ve uzun vadeli başarısına karar verir. Kendinizi partnerinizin olgunluk seviyesini sorgularken bulursanız, resmi netleştirmenize ve ilişkinin geleceğine karar vermenize yardımcı olacak bazı işaretleri burada bulabilirsiniz.

Aşk ve ilişkiler söz konusu olduğunda olgunlaşmak ve olgun davranmak önemlidir. Çünkü kendini geliştirememiş ve olgun olmayan kişilerle hayalini kurduğunuz ilişkiyi yaşayamazsınız. O hep kendini düşünür ve bencilce hareket eder. Sorumluluklarının farkında olamaz. Sevgilinizin küçük bir çocuk gibi davrandığını gösteren bu işaretlere bir göz atın.

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

SORUMLULUK EKSİKLİĞİ

Olgunlaşmamışlığın başlıca göstergelerinden biri, tutarlı bir sorumluluktan kaçınma modelidir.

Partneriniz çoğu zaman eylemlerinin sorumluluğunu üstlenmekten kaçınıyorsa, taahhütlerini yerine getiremiyorsa veya sorumluluklarını yerine getirmek için büyük ölçüde başkalarına güveniyorsa, bu olgunluk eksikliğine işaret edebilir.

Olgun bir ortak her zaman yükümlülüklerini kabul eder ve güvenilirlik ve hesap verebilirlik gösterir.

ZAYIF İLETİŞİM BECERİLERİ

Sağlıklı bir ilişki için etkili iletişim şarttır. Olgunlaşmamış bireyler, düşüncelerini ve duygularını ifade etmekte zorlanırlar.
Partnerinizin çatışmalar sırasında sık sık bağırmaya, lakap takmaya veya pasif-agresif taktiklere başvurması olgunlaşmamış olduğunun bir işareti olabilir.
Olgunlaşmamış bir eş, zor konuşmalardan tamamen kaçınabilir, duygusal tartışmalarla karşılaştığında kaçınmaya veya kendini kapatmaya başvurabilir.

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

BENCİLLİK

Olgunlaşmamışlık, çoğu durumda ben merkezli bir zihniyette kendini gösterir. Eşiniz empati eksikliği gösteriyorsa, duygularınızı veya ihtiyaçlarınızı dikkate almıyorsa ve karşılık vermeden sık sık ilgi veya onay istiyorsa, bu olgunlaşmamışlığın göstergesi olabilir. Olgun bir partner, bir ilişkide uzlaşmanın ve karşılıklı desteğin önemini anlar.

DUYGU YÖNETEMEME

Olgun olmayan bir eş, duygularını düzenlemekte zorlanabilir, bu da sık ruh hali dalgalanmalarına, dürtüsel davranışlara veya stresi veya tartışmayı sağlıklı bir şekilde ele alamamasına neden olabilir. Partneriniz küçük sorunlara orantısız bir şekilde tepki veriyorsa veya duyguları ele almaktan tamamen kaçınıyorsa, bu aslında duygusal olgunluğun olmadığını gösterir.

BÜYÜME VE DEĞİŞİME KARŞI DİRENÇ

Olgun bir birey, kişisel gelişimin önemini bilir ve gelişim fırsatlarına göre değişimi benimser. Olgunlaşmamış bir partner, kişisel gelişime direnebilir, hatalardan ders almak veya yeni koşullara uyum sağlamak konusunda isteksiz olabilir. Durağan bir zihniyet sergileyebilirler, hırstan yoksundurlar veya kendilerini veya ilişkiyi geliştirme arzusundan yoksundurlar.




Kaynak:[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

Konu BuSeM tarafından (28 Temmuz 2023 Saat 20:23 ) değiştirilmiştir.. Sebep: Bu ipuçları onları ele veriyor..
 
Alt 21 Eylül 2023, 12:47   #2
Sim
civciv~🐥
Sim - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart

haa demek daha cocukmus.. o yüzden hep…
aydinlandim tesekkürler

________________

Hope. . . ✨
 


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Kapalı
Refbacks are Kapalı





Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 01:19.