IRCRehberi.Net- Türkiyenin En iyi IRC ve Genel Forum Sitesi  
 sohbet
derya sohbet


2Beğeni(ler)
  • 1 Post By She
  • 1 Post By She


 
 
Seçenekler Stil
Alt 04 Nisan 2020, 17:03   #1
She
✰ ÖzeL..
She - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart Bahar Aşklarının Sırrı Nedir?

İlkbaharın gelmesi ve havaların ısınmasıyla birlikte sırtımızdaki bütün yüklerden kurtularak kendinizi kuş gibi hafif hissedebilirsiniz. Gerçekleşen bu değişimler sayesinde aşık olma duygusu en üst seviyelere çıkar. İlkbaharın gelmesiyle birlikte daha fazla dışarı çıkılır ve aşık olacağınız insanı bulmanız kolaylaşır. Bütün karamsarlıklardan kurtularak aşık olmak için kendinize sebepler yaratabilirsiniz. Ancak bütün bunların gerçekleşebilmesi için kendinizi anca aşka hazır hissetmeniz halinde mümkün olabilmektedir. Bu nedenle baharda aşk yaşamak isteyenler yeni bir aşkın getirilerine açık olmak zorundadır. Bahar aylarında insanların bakış açısı değişir ve aşık olmak isterler. Kendi kriterlerinden sıyrılarak hayatı daha olumlu görmeye başlarlar. Hayatın bütün zorluklarını üzerlerinden atarak mutlu bir şekilde aşk yaşamak isterler.

Bahar Aşklarının Sırrı Nedir?

İLKBAHARIN GELMESİYLE ORTAYA ÇIKAN MUTLULUK
İlkbahar mevsimin gelmesiyle birlikte havalar ısınır, çiçekler açar, güneş yüzünü gösterir, kuşlar cıvıldamaya başlar. Aşık olmak için bütün sebeplerin oluştuğu ilkbahar mevsiminde doğru insanın bulunması çok önemlidir. İlkbaharda güneşin açmasıyla birlikte mutluluk hormonu daha fazla salgılanmaktadır. Mutluluk hormonunun daha fazla salgılanmasıyla birlikte geçmişten gelen bütün yükler bir kenara bırakılarak hayata dair yeni adımlar atma isteği oluşur. Kış ayının depresif duygularından sıyrılarak mutluluk aranmaktadır. Aşık olmak isteyenler için bahar ayları çok uygundur. Çünkü ilkbahar aylarında daha fazla güneş ışığının alınmasıyla birlikte değişen hormonlar sayesinde kişilerin mutsuzluklarından arındığıyapılan araştırmalar sonucunda tespit edildi. Bahar aylarında insanların kendisini hafiflemiş ve huzurlu hissetmesi bahar ayının getirdiği güzelliklerin nedenidir.

Bahar Aşklarının Sırrı Nedir?

Uzmanlar tarafından “Ben her bahar aşık olurum” sözü ispatlandı. Bilimsel olarak bahar aylarında daha çok aşık olunduğunu anlatan uzmanlar bu sözün doğru bir yaklaşım olduğunu söyledi. Bahar aylarının gelmesiyle birlikte güneş ışınlarının etkisiyle hormonların değişmesi ve mutluluk hormonunun aşırı salgılanması nedeniyle insanların aşık olma oranlarında artış görüldüğü belirtildi. Ayrıca bahar aylarının insanlar üzerindeki olumlu etkisi sayesinde depresyon belirtilerinden kurtularak farklı bir hayata yelken açtıkları da belirtildi. İnsanların ilkbahar aylarında havaların ısınmasıyla birlikte daha fazla dışarı çıkma imkanı yakaladığı ve bu dönemlerde aşk bulmanın daha kolay olduğu belirtildi. Bu nedenle ilkbahar Bu nedenle ilkbahar aylarında aşık olanların sayısının arttığı gözlemlenmektedir.






Alıntı..
________________

~ E & B ~
 
Alt 04 Nisan 2020, 17:12   #2
Banlı Üye
Allecra - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart

Bahar aski da yasayamayacak bu gidişle kimse;ttl6

 
Alt 04 Nisan 2020, 19:09   #3
She
✰ ÖzeL..
She - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart

Alıntı:
Allecra Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Bahar aski da yasayamayacak bu gidişle kimse;ttl6
Aynen katılıyorum baharı camdan izliceğiz gibi ;d

________________

~ E & B ~
 
Alt 13 Haziran 2021, 02:13   #4
Standart

Askin bahari dami varmis

________________

No MoRe DramA
 
Alt 13 Haziran 2021, 02:16   #5
Standart

uyanış gibi :)

________________

 


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Kapalı
Refbacks are Kapalı





Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 04:06.