IRCRehberi.Net- Türkiyenin En iyi IRC ve Genel Forum Sitesi

IRCRehberi.Net- Türkiyenin En iyi IRC ve Genel Forum Sitesi (https://www.ircrehberi.net/)
-   Aşk ve İlişkiler (https://www.ircrehberi.net/ask-ve-iliskiler/)
-   -   Bahar Aşklarının Sırrı Nedir? (https://www.ircrehberi.net/ask-ve-iliskiler/15184-bahar-asklarinin-sirri-nedir.html)

She 04 Nisan 2020 17:03

Bahar Aşklarının Sırrı Nedir?
 
İlkbaharın gelmesi ve havaların ısınmasıyla birlikte sırtımızdaki bütün yüklerden kurtularak kendinizi kuş gibi hafif hissedebilirsiniz. Gerçekleşen bu değişimler sayesinde aşık olma duygusu en üst seviyelere çıkar. İlkbaharın gelmesiyle birlikte daha fazla dışarı çıkılır ve aşık olacağınız insanı bulmanız kolaylaşır. Bütün karamsarlıklardan kurtularak aşık olmak için kendinize sebepler yaratabilirsiniz. Ancak bütün bunların gerçekleşebilmesi için kendinizi anca aşka hazır hissetmeniz halinde mümkün olabilmektedir. Bu nedenle baharda aşk yaşamak isteyenler yeni bir aşkın getirilerine açık olmak zorundadır. Bahar aylarında insanların bakış açısı değişir ve aşık olmak isterler. Kendi kriterlerinden sıyrılarak hayatı daha olumlu görmeye başlarlar. Hayatın bütün zorluklarını üzerlerinden atarak mutlu bir şekilde aşk yaşamak isterler.

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

İLKBAHARIN GELMESİYLE ORTAYA ÇIKAN MUTLULUK
İlkbahar mevsimin gelmesiyle birlikte havalar ısınır, çiçekler açar, güneş yüzünü gösterir, kuşlar cıvıldamaya başlar. Aşık olmak için bütün sebeplerin oluştuğu ilkbahar mevsiminde doğru insanın bulunması çok önemlidir. İlkbaharda güneşin açmasıyla birlikte mutluluk hormonu daha fazla salgılanmaktadır. Mutluluk hormonunun daha fazla salgılanmasıyla birlikte geçmişten gelen bütün yükler bir kenara bırakılarak hayata dair yeni adımlar atma isteği oluşur. Kış ayının depresif duygularından sıyrılarak mutluluk aranmaktadır. Aşık olmak isteyenler için bahar ayları çok uygundur. Çünkü ilkbahar aylarında daha fazla güneş ışığının alınmasıyla birlikte değişen hormonlar sayesinde kişilerin mutsuzluklarından arındığıyapılan araştırmalar sonucunda tespit edildi. Bahar aylarında insanların kendisini hafiflemiş ve huzurlu hissetmesi bahar ayının getirdiği güzelliklerin nedenidir.

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

Uzmanlar tarafından “Ben her bahar aşık olurum” sözü ispatlandı. Bilimsel olarak bahar aylarında daha çok aşık olunduğunu anlatan uzmanlar bu sözün doğru bir yaklaşım olduğunu söyledi. Bahar aylarının gelmesiyle birlikte güneş ışınlarının etkisiyle hormonların değişmesi ve mutluluk hormonunun aşırı salgılanması nedeniyle insanların aşık olma oranlarında artış görüldüğü belirtildi. Ayrıca bahar aylarının insanlar üzerindeki olumlu etkisi sayesinde depresyon belirtilerinden kurtularak farklı bir hayata yelken açtıkları da belirtildi. İnsanların ilkbahar aylarında havaların ısınmasıyla birlikte daha fazla dışarı çıkma imkanı yakaladığı ve bu dönemlerde aşk bulmanın daha kolay olduğu belirtildi. Bu nedenle ilkbahar Bu nedenle ilkbahar aylarında aşık olanların sayısının arttığı gözlemlenmektedir.






Alıntı..

Allecra 04 Nisan 2020 17:12

Bahar aski da yasayamayacak bu gidişle kimse;ttl6

She 04 Nisan 2020 19:09

Alıntı:

Allecra Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 58343)
Bahar aski da yasayamayacak bu gidişle kimse;ttl6

Aynen katılıyorum baharı camdan izliceğiz gibi ;d

WildCat 13 Haziran 2021 02:13

Askin bahari dami varmis

DişiPars 13 Haziran 2021 02:16

uyanış gibi :)


Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 14:55.

Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.

Copyright ©2019 - 2023 | IRCRehberi