![]() |
| yazan Hacer 07 Haziran 2021, 20:49
Mutluluk, herkesin arayıpta bulamadığı! Bir minik kuşun kanat çırpması kadar anlık. Bazen bir nefes... bazen ise bir bakışa gizlenir.. özlem duyulan seste yankılanır kulaklarımızda. Benliğimizi huzur kaplar. Bir anlık, var ve yokluk içinde gizlenir. Tatlı bir düşe benzer. O ani yakalarsın ve hiç bitmesin istersin. Benliğine kazırsın. Göz yaşıda mutluluk olur bazen, sevinçten süzülür yanaklardan... gözbebeklerin güler mutluluktan! Bazen Veda da mutluluğa açılan bir kapı olur.. her şeyi bir kenara itmek, seni üzen ne varsa, boşa harcanmış emekler, ön yargılardan, acıyı yaşatanlardan uzakta olmak.. Veda etmek gerek, herkeze ve herseye... artık yeni hayaller gerek... 👍 3
__________________ {~~ Sevda yüreğe değdi, Yüreğim seni sevdi ~~} |
| Görüntüleme 406
Yorumlar 16
|
| | #2 |
| Mutluluk ansızın da gelir çat kapı dimi ? Hep mutlu olmamız dileğiyle. Kaleminize sağlık, okurken mutlu oldum @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] 👍 1
________________ ** Gözlerini parlatan şey icin savaşmamak ne büyük korkaklık. ** | |
| |
| | #3 |
| Bazen Veda da mutluluğa açılan bir kapı olur.. her şeyi bir kenara itmek, seni üzen ne varsa, boşa harcanmış emekler, ön yargılardan, acıyı yaşatanlardan uzakta olmak.. Çok doğru tatlım, seni okumayı özlemiştim. Mavi mavi deniz gibi yazmışsın ne güzel geldin hoş geldin ![]() Emeğine sağlık canimcimm 👍 1
________________ vâki olanda hayr vardir. . ![]() | |
| |
| | #4 |
| emeginize saglik guzel bir soz Bir minik kuşun kanat çırpması kadar anlık Ani yasayin bazen cok gec olabilir 👍 1
________________ No MoRe DramA | |
| |
| | #5 |
| Bulduysanızda sahipleneceksiniz her konuda . Emeğinize kaleminize sağlık 👍 1 | |
| |
| | #6 | |
| Alıntı:
![]() ![]() Okuyan güzel yüreğine şifa olsun @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] mm 👍 1
________________ {~~ Sevda yüreğe değdi, Yüreğim seni sevdi ~~} | ||
| |
| | #7 | |
| Alıntı:
![]() Mavi en sevdiğim renk , okuyan güzel yüreğine şifa 👍 1
| |
| | #8 | |
| Alıntı:
O anın kıymetini bilmek gerek. 👍 1
| |