![]() |
| Dünyadan Haberler Dünya üzerindeki tüm gelişmelere bu başlık altından ulaşabilirsiniz. |
| | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] İsrail, dünyadan gelen tüm tepkilere rağmen Filistin'e uyguladığı şiddetin dozunu artırmaya devam ediyor. Masum çocukları acımadan vuran İsrail yapılan barış çağrılarına kulaklarını tıkamış durumda... [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] Gazze'den yürek yakan görüntüler gelmeye devam ederken İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu barış çağrılarını hiçe sayarak dün korkunç bir açıklama yaptı. [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] NETANYAHU: GAZZE'Yİ VURMAYA DEVAM EDECEĞİZ İsrail Başbakanlık Ofisi'nden yayınlanan bir video mesajda konuşan Netanyahu, İsrail'in geri çekilmeyeceğini ve Gazze'ye yapılan saldırıların şiddetini artırarak devam edeceğini açıkladı. Dün akşam saatlerinde tekrar konuşan Netanyahu, "Bir savaşın ortasındayız ve tüm gücümüzle saldırmaya devam edeceğiz" ifadelerini kullandı. [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] OĞUL NETANYAHU'DAN ÇİRKİN TÜRKİYE PAYLAŞIMI Öte yandan Netanyahu'nun oğlu Yair Netanyahu da Twitter hesabından Türkiye ile ilgili küstah bir paylaşımda bulundu. Oğul Netanyahu'nun paylaşımı tüm dünyadan İsrail'e yönelen tepkilerden sonra geldi ancak nefret Türkiye'nin üzerinde yoğunlaştı. 👍 3
________________ "Fark etmek acıydı ama gerekliydi." | |
| |
| | #2 |
| Allah belalarini versin bu masumlarin ne suçu var yetti valla...! 👍 1
________________ Sabrımın sınırları taştığında hayatımdan silemeyeceğim insan yoktur. Kimsenin ardından koşmayın çünkü seven insan yan yana yürür | |
| |
| | #3 |
| Bir an önce temizlenmesi gereken bir leke. İnançlı inançsız nasıl insan olduğumuz farketmez hiçbir şekilde savunulmayacak bir davranış sergilediler. En kısa süre içinde haritadan silinmeleri gerek.İnsallah en kısa süre içinde yine Büyük Türkiye olarak bir hamle yaparız.Bolgede masa sahibi biziz.Oylede kalacak. 👍 2
________________ AY, GÜNEŞTEN DAHA GÜZEL. | |
| |
| | #4 |
| Ramazanın son gününde, müslümanlara bayramı zehir edenleri sen perişan eyle Allah'ım .." 👍 3 | |
| |
| | #5 | |
| Alıntı:
+1 👍 1
________________ "Fark etmek acıydı ama gerekliydi." | ||
| |
| | #6 |
| Amin usta. 👍 1
________________ "Fark etmek acıydı ama gerekliydi." | |
| |
| | #7 |
| o açtığınız ve savunduğunuz filistin bayrağı, osmanlı'ya karşı başlatılan 1916 arap isyanı'nın sembolü olarak kullanılmıştır. ben o bayrağa baktığımda bir halkın özgürlük talebinden ziyade filistin cephesi'de, filistinin bizi sırtımızdan vurduğu ve şehit düşen 30.000 türk askerini görüyorum. dedeleriniz, osmanlı torunlarının bu gün filistini savunduğunu görseydi yüzlerinize tükürürdü yazık. bana çocukların ne suçu vardı demeyin hiç, peki benim 30.000 türk askerimin ne suçu vardı, o 30.000 askerimin annesinin, evde baba bekleyen çocuklarının, evlatlarının ne suçu vardı ? sırtımızdan vuran filistin'e ve onu savunan tarih bilgisi sıfır forum ahalisine soruyorum ? öyle iki çocuk resmi göstermekle duygusallık kasmakla olmuyor bu işler, kör cahil tarih bilginizle ezberlediğiniz ve neyin ne olduğunu bilmediğiniz şeyleri savunan ezberci beyinlerinizi biraz çalıştırın. ağzınıza laçla etişsiniz filistin de filistin başka bir şey bildiğiniz yok, rusya'nın suriye'de şehit ettiği askerlerimiz için bile bu kadar ağlamadınız. bir de çıkmışlar bugün miting yapıyorlar mehmetçik gazzeye diye oldu canım başka ? mehmetçik sizin köpeğinizdi istediğiniz yere koşturacak çok meraklı olan varsa buradan duyar kasacağına gitsin filistin'de hamas'a katılsın alsın eline bir kaleşnikof iki el bombası çatışsın tutan mı var sizi ? 👍 2
________________ Kalabalıkta karşılaştılar. Sakin denizde yılgın ilerleyen gemiler gibi, yürüyen insanların arasında. Yan yana geldiklerinde gözler birleşti, zaman durdu. Sonra geçip gittiler, ardından uyandı. Zaman hâlâ duruyordu... | |
| |
| | #8 |
| Âhirzaman peygamberi Hz. Muhammed (a.s.m) buyuruyor: Müslümanlar, Yahudilerle harp etmedikçe kıyamet kopmayacak.Harp olacak ve Müslümanlar onları kırıp mahvedecekler. Öyle ki, Yahudilerden bir kimse bir ağaç veya bir taşın arkasına saklanacak olsa, o ağaç ve taş dile gelerek "Ey MÜSLÜMAN ey Allah'ın kulu, arkamda bir Yahudi var, gel onu öldür," diyecek. Sadece Ğarkad ağacı haber vermeyecek çünkü bu ağaç onların ağacıdır. (Müslim, Fiten 82) Bu hadisten anlaşılıyor ki, Müslümanların galip olmalarının şartı: samimi Müslüman ve İcten gönülden Allah'ın kulu olmalardır. Rabbimiz bizi kendine samimi kul Peygamberine layık ümmet eylesin (Âmin) 👍 1
________________ El Haset Min-El Mahrum Kötü Niyetle İyi Murada Varılmaz ! ! ! | |
| |
| | #9 |
| Olmadığımız masa yok zaten. Konu BoSs tarafından (12 Mayıs 2021 Saat 12:22 ) değiştirilmiştir.. | |
| |
| | #10 | |
| Alıntı:
![]() ![]() İnandığımız değerlere göre finishe az kaldı bu olaylar daha da artacak daha da büyüyecek zuhur edecekler olacak dünyanın altı üstüne gelecek. Mabedimiz yıkılacak. İnandığımız değerler bizlere bunların olacağını söylüyor. O yüzden dediğin gibi daha ağlayacak çok şeyimiz olacak. Allah bizleri ağlayanlardan eylesin dostum benim . Değerlerine görüşlerine saygı duyuyorum cansın sen ama senden de aynı saygıyı bekleriz. Dediklerinede katılıyorum ayrıca haklısın. Ama sadece şu durumda umrumda değil :))) 👍 2
________________ AY, GÜNEŞTEN DAHA GÜZEL. | ||
| |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |