Tekil Mesaj gösterimi
Alt 12 Mayıs 2021, 11:17   #7
Ocean
Ocean - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

o açtığınız ve savunduğunuz filistin bayrağı, osmanlı'ya karşı başlatılan 1916 arap isyanı'nın sembolü olarak kullanılmıştır. ben o bayrağa baktığımda bir halkın özgürlük talebinden ziyade filistin cephesi'de, filistinin bizi sırtımızdan vurduğu ve şehit düşen 30.000 türk askerini görüyorum.

dedeleriniz, osmanlı torunlarının bu gün filistini savunduğunu görseydi yüzlerinize tükürürdü yazık. bana çocukların ne suçu vardı demeyin hiç, peki benim 30.000 türk askerimin ne suçu vardı, o 30.000 askerimin annesinin, evde baba bekleyen çocuklarının, evlatlarının ne suçu vardı ? sırtımızdan vuran filistin'e ve onu savunan tarih bilgisi sıfır forum ahalisine soruyorum ?

öyle iki çocuk resmi göstermekle duygusallık kasmakla olmuyor bu işler, kör cahil tarih bilginizle ezberlediğiniz ve neyin ne olduğunu bilmediğiniz şeyleri savunan ezberci beyinlerinizi biraz çalıştırın.

ağzınıza laçla etişsiniz filistin de filistin başka bir şey bildiğiniz yok, rusya'nın suriye'de şehit ettiği askerlerimiz için bile bu kadar ağlamadınız.

bir de çıkmışlar bugün miting yapıyorlar mehmetçik gazzeye diye oldu canım başka ? mehmetçik sizin köpeğinizdi istediğiniz yere koşturacak çok meraklı olan varsa buradan duyar kasacağına gitsin filistin'de hamas'a katılsın alsın eline bir kaleşnikof iki el bombası çatışsın tutan mı var sizi ?

Kalabalıkta karşılaştılar. Sakin denizde yılgın ilerleyen gemiler gibi, yürüyen insanların arasında. Yan yana geldiklerinde gözler birleşti, zaman durdu. Sonra geçip gittiler, ardından uyandı. Zaman hâlâ duruyordu...