![]() |
| | #1 |
| din işleri yüksek kurulu, 2021 yılı ramazan ayının başlangıcından 2022 yılı ramazan ayının başlangıcına kadar olan süre için fitre miktarının 28 tl olarak belirlendiğini açıklamış. 28 tl ile karın doyurmak... geçen sene 27 tl imiş. sadece 1 tl zam ile en az zamlanan şey olmuştur kendisi ve bir rekor kırmıştır. karnınızı kaç paraya doyurabileceğinizi bile din işleri yüksek kurulu belirliyor vay canına yandığım ülkem benim. 👍 3
________________ Kalabalıkta karşılaştılar. Sakin denizde yılgın ilerleyen gemiler gibi, yürüyen insanların arasında. Yan yana geldiklerinde gözler birleşti, zaman durdu. Sonra geçip gittiler, ardından uyandı. Zaman hâlâ duruyordu... Konu ZeyNa tarafından (15 Mart 2021 Saat 14:03 ) değiştirilmiştir.. | |
| |
| | #2 |
| fitreler zekatlar @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...]
e :)))
________________ | |
| |
| | #3 |
| Karikatür paylaşımım silinmiş bu bir miktar üzdü beni. Ne diyelim hakkımızda hayırlısı olsun! =) | |
| |
| | #4 |
| benim geri zekalılık para birimi olsa, bu kuruma inananların resmi üzerine bastırılır sözümü de silmişler hanımefendi çok takılmayın. işlerine gelmeyen, kendi inançları ile ters düşen şeyleri silme konusunda herkes çok iyidir burada. bireye hakaret yok, şahısa hakaret yok, silende desen hukuk bilgisi yok.
________________ Kalabalıkta karşılaştılar. Sakin denizde yılgın ilerleyen gemiler gibi, yürüyen insanların arasında. Yan yana geldiklerinde gözler birleşti, zaman durdu. Sonra geçip gittiler, ardından uyandı. Zaman hâlâ duruyordu... | |
| |
| | #5 |
| Diyanet gel şunu 30 yapalım 👍 1
________________ ครࠋค รเгค๔คภ ơࠋ๓ค๓เ ๒єкࠋє๓є! ςยภкย ๒єภ ‘๒єภ’ ơࠋค๒เࠋ๓єк เςเภ ςơк ๒є๔єࠋ ๏๔є๔เ๓. | |
| |
| | #6 |
| Allah inanclarini musluman olarak yasayan kisilere fitre ve zekatlarini vermeyi nasip etsin inşAllah ~ | |
| |
| | #7 | |
| Alıntı:
Beyefendi kuruma inananlar gerizekalı dediğiniz için düzenlemeye gidilmiş geneli kapsadığı için yani, @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] karikatür yayınları ne yazık ki telife girdiğinden dolayı izin veremiyoruz sizlik bir durum yok bilginiz olsun 👍 3
________________ Edep; aklın Tercümanıdır. İnsan edebi kadar akıllı, Aklı kadar şerefli, Şerefi kadar Kıymetlidir. Massive.. | ||
| |
| | #8 | |
| Alıntı:
telif hakkına gelecek olursak karikatürü görmedim ama karikatürün üzerinde karikatürü çizen şahsın adı geçiyorsa hiçbir şekilde telif hakkına girmez bunun da altını çizeyim. 👍 1
________________ Kalabalıkta karşılaştılar. Sakin denizde yılgın ilerleyen gemiler gibi, yürüyen insanların arasında. Yan yana geldiklerinde gözler birleşti, zaman durdu. Sonra geçip gittiler, ardından uyandı. Zaman hâlâ duruyordu... | ||
| |
| | #9 | |
| Alıntı:
________________ | ||
| |
| | #10 | |
| Alıntı:
👍 1
________________ Edep; aklın Tercümanıdır. İnsan edebi kadar akıllı, Aklı kadar şerefli, Şerefi kadar Kıymetlidir. Massive.. | ||
| |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |