IRCRehberi.Net- Türkiyenin En iyi IRC ve Genel Forum Sitesi  
 sohbet
Sohbet chat

💬 Bu Alana Reklam Ver ! 🎉 Hemen Katıl!
18Beğeni(ler)

Seçenekler Stil
Alt 15 Mart 2021, 13:00   #1
Standart 2021 yılı ramazan ayı fitre bedeli 28 tl olarak açıklandı

din işleri yüksek kurulu, 2021 yılı ramazan ayının başlangıcından 2022 yılı ramazan ayının başlangıcına kadar olan süre için fitre miktarının 28 tl olarak belirlendiğini açıklamış. 28 tl ile karın doyurmak...

geçen sene 27 tl imiş. sadece 1 tl zam ile en az zamlanan şey olmuştur kendisi ve bir rekor kırmıştır. karnınızı kaç paraya doyurabileceğinizi bile din işleri yüksek kurulu belirliyor vay canına yandığım ülkem benim.
👍 3

Kalabalıkta karşılaştılar. Sakin denizde yılgın ilerleyen gemiler gibi, yürüyen insanların arasında. Yan yana geldiklerinde gözler birleşti, zaman durdu. Sonra geçip gittiler, ardından uyandı. Zaman hâlâ duruyordu...

Konu ZeyNa tarafından (15 Mart 2021 Saat 14:03 ) değiştirilmiştir..

Alt 15 Mart 2021, 13:08   #2

fitreler zekatlar @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] e :)))

2021 yılı ramazan ayı fitre bedeli 28 tl olarak açıklandı

Alt 15 Mart 2021, 14:41   #3
Özel Üye
Fragile - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karikatür paylaşımım silinmiş bu bir miktar üzdü beni.
Ne diyelim hakkımızda hayırlısı olsun! =)

Alt 15 Mart 2021, 14:53   #4

Alıntı:
Fragile Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
benim geri zekalılık para birimi olsa, bu kuruma inananların resmi üzerine bastırılır sözümü de silmişler hanımefendi çok takılmayın. işlerine gelmeyen, kendi inançları ile ters düşen şeyleri silme konusunda herkes çok iyidir burada. bireye hakaret yok, şahısa hakaret yok, silende desen hukuk bilgisi yok.

Kalabalıkta karşılaştılar. Sakin denizde yılgın ilerleyen gemiler gibi, yürüyen insanların arasında. Yan yana geldiklerinde gözler birleşti, zaman durdu. Sonra geçip gittiler, ardından uyandı. Zaman hâlâ duruyordu...

Alt 15 Mart 2021, 15:20   #5
ꪖꪗꪉꫀ ꪮ᭢ꫀ ᦔꪖꪗ
Sinan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Diyanet gel şunu 30 yapalım

👍 1

ครࠋค รเгค๔คภ ơࠋ๓ค๓เ ๒єкࠋє๓є!
ςยภкย ๒єภ ‘๒єภ’ ơࠋค๒เࠋ๓єк เςเภ ςơк ๒є๔єࠋ ๏๔є๔เ๓.

Alt 15 Mart 2021, 15:54   #6
Guest
CeReN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Allah inanclarini musluman olarak yasayan kisilere fitre ve zekatlarini vermeyi nasip etsin inşAllah ~

Alt 15 Mart 2021, 17:15   #7
✰ ÖzeL..
oMeN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Alıntı:
Ocean Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
benim geri zekalılık para birimi olsa, bu kuruma inananların resmi üzerine bastırılır sözümü de silmişler hanımefendi çok takılmayın. işlerine gelmeyen, kendi inançları ile ters düşen şeyleri silme konusunda herkes çok iyidir burada. bireye hakaret yok, şahısa hakaret yok, silende desen hukuk bilgisi yok.

Beyefendi kuruma inananlar gerizekalı dediğiniz için düzenlemeye gidilmiş geneli kapsadığı için yani, @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] karikatür yayınları ne yazık ki telife girdiğinden dolayı izin veremiyoruz sizlik bir durum yok bilginiz olsun

👍 3

Edep; aklın Tercümanıdır. İnsan edebi kadar akıllı, Aklı kadar şerefli, Şerefi kadar Kıymetlidir. Massive..

Alt 15 Mart 2021, 17:21   #8

Alıntı:
oMeN Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Beyefendi kuruma inananlar gerizekalı dediğiniz için düzenlemeye gidilmiş geneli kapsadığı için yani, @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] karikatür yayınları ne yazık ki telife girdiğinden dolayı izin veremiyoruz sizlik bir durum yok bilginiz olsun
böyle bir cevap verirseniz, bir kurum bir insanın günlük karın doyurma limitine 28 lira diyerek türk milletini geri zekalı yerine koyuyor, bu durum zorunuza gitmiyor da, benim bu kuruma inananlara geri zekalı dememem mi zorunuza gidiyor cevabıyla karşılaşırsınız azizim. ben milletimi geri zekalı yerine koyanlara karşılık her yerde ve her zaman cevabımı veririm. ha silmek ya da banlamak senin keyfiyetindedir ona da diyecek sözüm yok zaten, beni de az çok tanırsın yadırgamayacağımı.

telif hakkına gelecek olursak karikatürü görmedim ama karikatürün üzerinde karikatürü çizen şahsın adı geçiyorsa hiçbir şekilde telif hakkına girmez bunun da altını çizeyim.

👍 1

Alt 15 Mart 2021, 17:27   #9

Alıntı:
Fragile Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] sen ne kadar vermek istiyon zekat fitre falan bak pesin diyeyim ben talibim:))

2021 yılı ramazan ayı fitre bedeli 28 tl olarak açıklandı

Alt 15 Mart 2021, 17:33   #10
✰ ÖzeL..
oMeN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Alıntı:
Ocean Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
böyle bir cevap verirseniz, bir kurum bir insanın günlük karın doyurma limitine 28 lira diyerek türk milletini geri zekalı yerine koyuyor, bu durum zorunuza gitmiyor da, benim bu kuruma inananlara geri zekalı dememem mi zorunuza gidiyor cevabıyla karşılaşırsınız azizim. ben milletimi geri zekalı yerine koyanlara karşılık her yerde ve her zaman cevabımı veririm. ha silmek ya da banlamak senin keyfiyetindedir ona da diyecek sözüm yok zaten, beni de az çok tanırsın yadırgamayacağımı.

telif hakkına gelecek olursak karikatürü görmedim ama karikatürün üzerinde karikatürü çizen şahsın adı geçiyorsa hiçbir şekilde telif hakkına girmez bunun da altını çizeyim.
yoo hayır banlama vs söz konusu değil bu durum için, kurum ile alakalı seninle hem fikirim ama ilk defa bu kurum rakamları yayınlamıyor ki her yıl olduğu gibi bu yılda şu kadar verilecek demiş. Şuna dikkat etmemiz lazım nasıl ki ülke içinde bir kesim inanıyor bir kesim inanmıyor uyguluyor forum da aynı şekilde seven de var sevmeyen de seven hali ile kırılabiliyor o söze

👍 1

Edep; aklın Tercümanıdır. İnsan edebi kadar akıllı, Aklı kadar şerefli, Şerefi kadar Kıymetlidir. Massive..

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)