15 Mart 2021, 17:33
|
#10 |
| | | İçeriği Görebilmeniz için Üye olmalı / Giriş Yapmalısınız..! | | Alıntı: Ocean Nickli Üyeden Alıntı
böyle bir cevap verirseniz, bir kurum bir insanın günlük karın doyurma limitine 28 lira diyerek türk milletini geri zekalı yerine koyuyor, bu durum zorunuza gitmiyor da, benim bu kuruma inananlara geri zekalı dememem mi zorunuza gidiyor cevabıyla karşılaşırsınız azizim. ben milletimi geri zekalı yerine koyanlara karşılık her yerde ve her zaman cevabımı veririm. ha silmek ya da banlamak senin keyfiyetindedir ona da diyecek sözüm yok zaten, beni de az çok tanırsın yadırgamayacağımı.
telif hakkına gelecek olursak karikatürü görmedim ama karikatürün üzerinde karikatürü çizen şahsın adı geçiyorsa hiçbir şekilde telif hakkına girmez bunun da altını çizeyim. | yoo hayır banlama vs söz konusu değil bu durum için, kurum ile alakalı seninle hem fikirim ama ilk defa bu kurum rakamları yayınlamıyor ki her yıl olduğu gibi bu yılda şu kadar verilecek demiş. Şuna dikkat etmemiz lazım nasıl ki ülke içinde bir kesim inanıyor bir kesim inanmıyor uyguluyor forum da aynı şekilde seven de var sevmeyen de seven hali ile kırılabiliyor o söze
________________ Edep; aklın Tercümanıdır. İnsan edebi kadar akıllı, Aklı kadar şerefli, Şerefi kadar Kıymetlidir. Massive.. |
|
| |