IRCRehberi.Net- Türkiyenin En iyi IRC ve Genel Forum Sitesi  
 sohbet
Sohbet chat

💬 Bu Alana Reklam Ver ! 🎉 Hemen Katıl!
6Beğeni(ler)
  • 2 Gönderen Lexina
  • 1 Gönderen Hakan
  • 1 Gönderen TaLadRo
  • 1 Gönderen KartaL
  • 1 Gönderen Zenia

Seçenekler Stil
Alt 29 Mayıs 2025, 10:47   #1
Standart Kendi Yolumu Çiziyorum

Hayat dediğin şey, bazen herkese aynı yolları sunmuyor. Kimine geniş otoyollar, kimine dar patikalar düşüyor. Benim yolumsa... ne asfalt, ne taş döşeli. Daha çok dikenli, sessiz, bazen de karanlık. Ama yine de yürümeyi seçtiğim, kendime ait bir yol bu.

Çok şey yaşadım, kimseye anlatamadığım, geceleri yastığa gözyaşı gibi damlayan anılar biriktirdim. Herkes güçlü sandı beni, gülümsediğimde her şeyin yolunda olduğunu düşündü. Ama kimse, içimde fırtınaların nasıl koptuğunu bilmedi.

Kırıldım. Güvendiğim insanlar sırtımı döndü, inandıklarım beni yarı yolda bıraktı. Her düşüşümde elimden tutmasını beklediğim eller, ya yoktu ya da çoktan başkalarının avuçlarını sıkıca tutmuşlardı.

Ama şunu fark ettim: Belki de bu yol, yalnız yürümem gerektiği içindir. Belki de kendi sesimi, kendi içimdeki gücü, başka türlü duyamazdım. Bu acılar, beni ben yapan izlerdi. Bu yalnızlık, beni bana yaklaştıran bir aynaydı.

Şimdi önüme bakıyorum. Evet, hâlâ taşlı, hâlâ zor bir yol. Ama bu sefer rotayı ben çiziyorum. Kendi adımlarımla, kendi seçimlerimle. Artık ne başkasının gölgesinde kalmaya niyetim var, ne de başkalarının onayını almaya ihtiyacım.

Kendime verdiğim bir söz var - Ne olursa olsun, geri dönmeyeceğim. Ne kadar acıtsa da, ne kadar yorulursam yorulayım, bu yol benim yolum. Ve ben, artık başkasının hikâyesinde bir yan karakter olmak istemiyorum.

-Ben kendi hikâyemin başrolüyüm.-

Ve bu yazıyla da kendi yolumu çiziyorum.
👍 2

Alt 29 Mayıs 2025, 10:57   #2
Özel Üye
Hakan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Yetenekli illüstratör Hatiye Garip’in Kendi Yolumu Çiziyorum çocuk kitabı geçmişti elime. Çizgileri ve hikayesiyle keyifliydi.

"Bu yazıyla da kendi yolumu çiziyorum" dediğinde aklıma geldi.

Kendin olabilmek uzun zaman alıyor malesef. Çocukluktan gençliğe, gençlikten yetişkinliğe ve yetişkinlik döneminden ileri döneme kadar uzunca bir dönem var ve yaşanan herşey kişinin kendisine miras kalıyor, kimi zaman da ders niteliğinde yeni bir anı, veya ne derseniz.

Güzel Yollarınız olsun..

👍 1

I was quiet, but i was not blind

24.10.2025
하칸
친구

Alt 29 Mayıs 2025, 11:00   #3

Tsk Ederim Hepimizin Insallah

Alt 29 Mayıs 2025, 11:02   #4

kalemine sağlık

👍 1

Alt 29 Mayıs 2025, 11:08   #5

Tsk Ederim.

Alt 29 Mayıs 2025, 11:45   #6
Asıl olan hayattır hayatta Beşiktaş.!
KartaL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Kalemine sağlık

👍 1

Kahpeliğin bahanesi, ihanetin telafisi olmaz!

Alt 29 Mayıs 2025, 11:56   #7

Tsk Ederim.

Alt 29 Mayıs 2025, 12:13   #8
Zamanın izleri kalır...
Zenia - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Bu acılar, beni ben yapan izlerdi. Bu yalnızlık, beni bana yaklaştıran bir aynaydı.
Hayat bizi kendi yolumuza itiyor... emegine kalemine sağlık

👍 1

Alt 29 Mayıs 2025, 12:16   #9

Tsk Ederim

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)