IRCRehberi.Net- Türkiyenin En iyi IRC ve Genel Forum Sitesi  
 sohbet
Sohbet chat

💬 Bu Alana Reklam Ver ! 🎉 Hemen Katıl!
56Beğeni(ler)

Seçenekler Stil
Alt 07 Ocak 2025, 13:31   #1
Standart Sanalistan hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

Bir tuhaf düş, tatlı da olsa yalandır. Bir güzel hayal, güzel de olsa yalandır. Düşler ve hayaller, çağlar öncesinin kil tabletlerini, taşlarını, papirüslerini, şiirlerini, hikayelerini, yaşanmışlıklarını, tecrübelerini, sevdalarını, savaşlarını, hayatlarını ve ölümlerini süsleyen düşüncelerdi. Şimdi gerçeklerin süsü olmaktan çıktı. Gerçeklik olarak ziihinlere karıştı. Zihinleri bulandırdı. Hayaller ve düşler, günümüz tabiriyle sanalistan dünyasının gerçekliği haline geldi.

Şimdi hangi hayal ve süs gerçekliğin süsü yada hangi gerçeklik hayal ve düş, ayırt edebiliyor mu insan? Akıl bulanırsa, gönül yorulur. Yorulmakla kalmaz aldanır. Ve bu aldanış, kocaman bir yalandır.

Dünün hayalistanı insan ve hayat içindi. Bugünün sanalistanı hayatın içinde kalmış insan için mi yoksa hayatın dışında kalmış insan için mi?

Sanalistan hakkındaki görüşleriniz nelerdir?
👍 3

Süslediler, püslediler,
İhaneti bizden gibi gösterdiler.
İnandık.

Alt 07 Ocak 2025, 13:39   #2
Eğer birini kandırmayı başardıysan onun aptal olduğunu düşünme. Sadece sana hakettiğinden çok daha fazla güvenmiştir.
fredyy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Sanalistan ne sanal alem demekse çöp bir yer bulaştık bir kere o damgayı yedik yeni nesile tavsiye etmem

👍 3

Alt 07 Ocak 2025, 13:39   #3
Özel Üye
angie - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

İstisnaları ayrı tutarak yazıyorum tabii ki. Ancak hayatımda gördüğüm, görebileceğim en yalan, en olmadığı gibi insanlar burada maalesef...
Hayatıma dokunan dürüst insanlar da oldu hakkını yiyemem ama büyük çoğunluk gerçek değil.

👍 3

Alt 07 Ocak 2025, 13:42   #4
"acta non verba"
guastafeste - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

mesela hayatımda geri dönüş için bir şeye imkan verilse şu tarz ortamların hiçbirine bulaşmamış olmayı dilerdim. içindeki insanlar ve vesaireden bağımsız ortamın kendisinden tamamen soyutlanmak isterdim. bunca yıldır içindeyiz bir elin parmağını geçmeyecek şekilde faydasını gördük. yani diyeceğim o ki keskeler ve keskeler.

👍 6

Alt 07 Ocak 2025, 14:59   #5

Sanalika ne alaka diyorum bende....

👍 1

We are eternal, all this pain is an illusion

Alt 07 Ocak 2025, 15:29   #6
portrait of beauty
Raina - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

İnsanlar öyle bir sanallasmis ki anlatamam kendi soyledikleri yalana okadar çok kendilerini kaptirmislar ki insan ziyanligi insan kirliliği yani kısaca nerede bir narsist nerede bir sosyopat nerede bir ruh hastası sanalda öyle insanlar gördüm ki öyle insanlar tanıdım ki ...Bana şunu dudundurttuler insanlar gerçekten boyleler mi menfi duygulari için güzel yürekli insanları gözü kapalı oltaya takip av yapmaktan kacinmazlar başkasını elde edebilmek için çok güzel insan harcarlar ..Ama suda bir gerçek oldukça kaliteli kendini bozmamis güzel yürekli insanlarda var azınlık olsada denk geliyoruz ...Sanalistan gerçekten berbat bir yer neyseki irclere eskisi kadar girmiyorum bu nedenle çevremde de az öz insan var...
Ne olursanız olun kendiniz olun dürüst olun

👍 2

Kaliteli insan işiyle , boş insan kişiyle uğraşır !!!

Alt 07 Ocak 2025, 17:28   #7

👍👏👏👏

Alıntı:
Raina Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
İnsanlar öyle bir sanallasmis ki anlatamam kendi soyledikleri yalana okadar çok kendilerini kaptirmislar ki insan ziyanligi insan kirliliği yani kısaca nerede bir narsist nerede bir sosyopat nerede bir ruh hastası sanalda öyle insanlar gördüm ki öyle insanlar tanıdım ki ...Bana şunu dudundurttuler insanlar gerçekten boyleler mi menfi duygulari için güzel yürekli insanları gözü kapalı oltaya takip av yapmaktan kacinmazlar başkasını elde edebilmek için çok güzel insan harcarlar ..Ama suda bir gerçek oldukça kaliteli kendini bozmamis güzel yürekli insanlarda var azınlık olsada denk geliyoruz ...Sanalistan gerçekten berbat bir yer neyseki irclere eskisi kadar girmiyorum bu nedenle çevremde de az öz insan var...
Ne olursanız olun kendiniz olun dürüst olun

👍 1

Süslediler, püslediler,
İnandık.

Alt 07 Ocak 2025, 17:29   #8

👍👍👏

Alıntı:
Bullet Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
mesela hayatımda geri dönüş için bir şeye imkan verilse şu tarz ortamların hiçbirine bulaşmamış olmayı dilerdim. içindeki insanlar ve vesaireden bağımsız ortamın kendisinden tamamen soyutlanmak isterdim. bunca yıldır içindeyiz bir elin parmağını geçmeyecek şekilde faydasını gördük. yani diyeceğim o ki keskeler ve keskeler.

Süslediler, püslediler,
İnandık.

Alt 07 Ocak 2025, 17:30   #9

👏👍👏

Alıntı:
angie Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
İstisnaları ayrı tutarak yazıyorum tabii ki. Ancak hayatımda gördüğüm, görebileceğim en yalan, en olmadığı gibi insanlar burada maalesef...
Hayatıma dokunan dürüst insanlar da oldu hakkını yiyemem ama büyük çoğunluk gerçek değil.

Süslediler, püslediler,
İnandık.

Alt 07 Ocak 2025, 17:45   #10
Sen benim icimsin🤍
SonsuzLuq - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Stres atalim, deisik insanlarla tanisalim, dertleselim, eglenelim amacla katildigimiz dunya.. Sahte bir profil resmi sahte kisilikler, menfaat ugruna kendini rezil eden tipler, karsilasabilecegimiz en aci tablolari gorduk gormekteyiz. Ben en cok yapmacik olamamanin acisini cektim. Oyle bir dunyaki kendi gibi olmayanlarin dislandigi kucuk goruldugu sahte yapmacik olursan siddet egilimli kufurbaz sert kaba olursan icine girilebilen yalan soleme kabiliyetin kadar deger gordugun sahte dunya .En cok kendim gibi olmaktan kaybettigim pislik alem. Sahsim adina keske girmesem bulasmasam dedigim alem. Ha iyiler varmi elbet var ama binde bir .Kanalinda takilirsan iyisin yayin alirsan iyisin kimse dusunmez seninde derdin var belki icine kapanmak istedin yok onemli olan onlarin menfaati yayini vs si son zamanlarda artik tiksiyorum.Git gide soyutluyorum kendimi . Evli kisiler bekardir, sahte doktor sahte ogretmenler, sahte muhendis, resimler yapay zeka .. Keske yapay zeka yurekleride deisebilse ..

👍 4

İstisna bir yara gibi kal bende..
Hayra yorulan düşlerim ol, Böl gecemi, destursuz gir mabedime,
şifa niyetine dokun yüzüme..
Gel be, Gel işte! Küfrüm tövbeme
karışsın,
Aklım fikrime..
Öyle bir gel ki bana;
Nefes nefese..

« Ayna | Üç Maymun »

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)