| İçeriği Görebilmeniz için Üye olmalı / Giriş Yapmalısınız..! | | Stres atalim, deisik insanlarla tanisalim, dertleselim, eglenelim amacla katildigimiz dunya.. Sahte bir profil resmi sahte kisilikler, menfaat ugruna kendini rezil eden tipler, karsilasabilecegimiz en aci tablolari gorduk gormekteyiz. Ben en cok yapmacik olamamanin acisini cektim. Oyle bir dunyaki kendi gibi olmayanlarin dislandigi kucuk goruldugu sahte yapmacik olursan siddet egilimli kufurbaz sert kaba olursan icine girilebilen yalan soleme kabiliyetin kadar deger gordugun sahte dunya .En cok kendim gibi olmaktan kaybettigim pislik alem. Sahsim adina keske girmesem bulasmasam dedigim alem. Ha iyiler varmi elbet var ama binde bir .Kanalinda takilirsan iyisin yayin alirsan iyisin kimse dusunmez seninde derdin var belki icine kapanmak istedin yok onemli olan onlarin menfaati yayini vs si son zamanlarda artik tiksiyorum.Git gide soyutluyorum kendimi . Evli kisiler bekardir, sahte doktor sahte ogretmenler, sahte muhendis, resimler yapay zeka .. Keske yapay zeka yurekleride deisebilse ..
Gel be, Gel işte! Küfrüm tövbeme
karışsın,
Aklım fikrime..
Öyle bir gel ki bana;
Nefes nefese..
_______________ |