IRCRehberi.Net- Türkiyenin En iyi IRC ve Genel Forum Sitesi  
 sohbet
derya sohbet


Arama Motorları Haberleri Arama motorları hakkındaki tüm yenilik ve gelişmelere bu başlık altından ulaşabilirsiniz.

 
 
Seçenekler Stil
Alt 29 Ocak 2023, 01:19   #1
Standart Google’dan akıllı telefonlara yönelik önemli bir hamle geliyor

Google’dan akıllı telefonlara yönelik önemli bir hamle geliyor

Google, akıllı telefon dünyasının en önemli isimlerinden biri. Ancak birçok şirketin aksine Google’ın önemi birkaç farklı noktadan ileri geliyor. Google öncelikle akıllı telefon dünyasının en çok kullanılan işletim sistemlerinden biri olan Android’in geliştiricisi. Sırf bu yönü bile Amerikalı teknoloji devini, bambaşka bir konuma getiriyor.

Google’ın ikinci önemli yönü ise akıllı telefon üreticisi olmasından geliyor. Uzun yıllardır devam eden çalışmaları sonucunda Pixel modelleri ile önemli bir pazar payına ulaşan Google, bu konuda kendini geliştirmeye devam ederek her geçen gün sektörde daha fazla söz sahibi olmaya başlıyor.

Google’ın akıllı telefonlara ilişkin üçüncü önemli ilişkisi ise, bu cihazlarda en çok kullanılan internet tarayıcısı olması. İşte eğer akıllı telefonunuzda Google arama motorunu kullanıyorsanız, Amerikalı teknoloji devinin sizler için güzel bir haberi var.

Google’dan akıllı telefonlara yönelik önemli bir hamle geliyor
Çalışmalarında sona gelen teknoloji şirketi, yakın zamanda mobil tasarımını baştan sona değiştirmeyi planlıyor. Birçok platformda yaptığı gibi mobilde de Material You tasarımına geçmek hazırlıkları yapan şirket, bu tasarımla birlikte ciddi özellikleri de kullanıma sunacak. Örneğin Material You ile birlikte artık arama sekmesinin altında ufak kutular olacak ve bu kutular sayesinde arama öncesinde önerilen içerikler görülebilecek.

Ayrıca yeni tasarımla birlikte artık kullanıcılar istemeleri halinde Google Mobili tamamen siyah tonların hakim olduğu bir görünümle de kullanabilecekler. Yeni tasarımın ne zaman kullanıma sunulacağı bilinmiyor.

Alıntı:
ALINTI
 
Alt 29 Ocak 2023, 08:53   #2
Standart

Ay yeter bi durun artık

 


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Kapalı
Refbacks are Kapalı





Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 23:51.