IRCRehberi.Net- Türkiyenin En iyi IRC ve Genel Forum Sitesi  
 sohbet
derya sohbet


 
 
Seçenekler Stil
Alt 31 Ocak 2020, 16:33   #1
Yalnızlığım Saltanatımdır
Discorium - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart iPhone 11 Pro, Tesla Cybertruck tasarımı ile satışta!

Dünyanın en popüler şirketleri arasında yer alan Apple ve Tesla, bir telefon kılıfında bir araya geldi. Ürettiği lüks kılıflar ile adından söz ettiren Caviar, iPhone 11 Pro ile Tesla Cybertruck modelini birleştirdi. Ortaya Caviar Cyberphone tasarımı çıktı.

Tesla’nın pick-up modeli Cybertruck tanıtıldığında tasarımı ile çok konuşulmuştu. Caviar da bundan hareketle iPhone 11 Pro ile Tesla Cybertruck modelini buluşturdu. Caviar Cyberphone tasarım detayları ile dikkat çekiyor.

Web sitesinde satışa çıkan Cyberphone şimdilik iPhone 11 Pro ve Pro Max modelleri için satışta. Telefonun arkasında Cybertruck’ın tasarımına benzer bir çizgi göze çarpıyor. Ayrıca arkadaki çıkıntı stand olarak da kullanılıyor.

Caviar yeni modeli şu şekilde anlatıyor:

“Titanyum gövdesi sayesinde dışarıdan gelen darbelere dayanıklı olan telefonun yanlarında ve ekranında metal plaka detayları var. Bu da gövdenin tamamen güvende olmasını sağlıyor. Arkadaki detay video izlenmek istendiği zaman pratik bir standa dönüşebiliyor. Telefonun gövde tasarımında Tesla Cybertruck’ın geometrisinden ilham alındı. Ayrıca, estetik iyileştirmeler de yapıldı”

iPhone 11 Pro, Tesla Cybertruck tasarımı ile satışta!

iPhone 11 Pro, Tesla Cybertruck tasarımı ile satışta!

iPhone 11 Pro, Tesla Cybertruck tasarımı ile satışta!

Normalde Caviar geliştirdiği modellerin fiyatlarını da yayınlıyor. Ancak, bu kez sitede ‘Bizimle iletişime geçin’ ibaresi var. Yalnızca 99 adet üretilen bu modellerin fiyat etiketi şimdilik bilinmiyor.

Altın ve elmas detaylarıyla dikkat çeken iPhone modelleri için Caviar’ın 100 bin dolara kadar fiyat biçtiğini belirtelim. Tabii Cyberphone da altın ya da elmas detayların olmaması telefonun fiyatını biraz daha indirmiş olabilir.

alıntı..
________________

"Kadınlarını geri bırakan toplum,
geride kalmaya mahkumdur."
 


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Kapalı
Refbacks are Kapalı





Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 05:26.