IRCRehberi.Net- Türkiyenin En iyi IRC ve Genel Forum Sitesi  
 sohbet
derya sohbet


 
 
Seçenekler Stil
Alt 19 Haziran 2020, 21:19   #1
Özel Üye
Lareina - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart Insülin direncini kırmak için

30 gr tarçın 30 gr meyan kökü 40 gr zencefil 50 gr zeytinyaprağı bunları öğüttürün. Bir çay kaşığı dolusunu kaynar suya ekleyip 10 dk demleyip günde 3 defa içelim. Tansiyon hastasıysa bir bardağının 3'te birisini içsin 20 dk sonra geriye kalanın yarısını sonrasında son bölümü içsin bu şeklilde dikkatlice tüketsin.

DİL ALTI HACAMATI
Öncelikle bu durum sizlere çok korkunç gelebilir. Ama inanın dil altı hacamatı yaptırmanın çok büyük faydaları vardır. Ayrıca hastanın dilini tamamen uyuşturduğumuz için hacamat yaparken hiçbir şekilde acıyı hissetmez. Özellikle karaciğer ve pankreas hastaları olan kişilerin mutlaka dil altı hacamatı yaptırmalarını tavsiye ederim. Dil altı hacamatında karaciğer ve pankreasın tamamen pis kanı boşaltmasıyla bir çok hastalığa şifadır.Özellikle şeker, vitiligo, hepatit, egzama ,trigo, sarılık, karaciğer yağlanması... yani karaciğerle ilgili tüm hastalıklara şifadır. Yılda 1 defa dil altı hacamat yaptırmanızı öneririm.
(Şeker hastaları birer ay arayla dil altı hacamatı yaptırırsa Allah'ın izniyle şifa bulur.
________________

“Size kafamda bir hüküm giydirmedim bayım. çünkü benim kafamda cezanız idamdı. ama sizden kafamda dahi öldüremeyecek kadar nefret ediyordum. Çünkü ölüler kokardı ve zihnimde ölünüzün kokusunu dahi istemiyorum...”
 


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Kapalı
Refbacks are Kapalı





Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 23:43.