Tekil Mesaj gösterimi
Alt 26 Eylül 2021, 10:29   #8
ZeyNa
ZeyNa - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart

Tip 2 mizaçlı kişi olarak sevecen, dışa dönük, sıcakkanlı, yardımsever ve iletişim becerileri yüksek birisiniz. Sevdiklerinizi mutlu edebilmek sizi için çok önemlidir. Size söylenmese bile kişilerin yardıma ihtiyacı olup olmadığını anlar ve hemen harekete geçersiniz. Yeni girdiğiniz ortama hemen ısınan, iletişim başlatan biri olarak aynı zamanda ara bulucu küsleri barıştırma gibi görevleri üstleniyorsunuz.

Sevmek ve sevilerek yaşamak sizin için çok önemli ve bunu hissetmeye çok önem veriyorsunuz. Duygularınız oldukça güçlü olmasına rağmen, kolay incinebilir bir yapınız var.

Özel ilişkilerinde oldukça sevecen, ilgili, hoşgörülü ve fedakar davranıyorsunuz. Sevdiklerinize bağlanma, ölçüsüzce sevme sevilme istekleriniz oluyor.


Kanadınız 3 olduğu için; başarılı olmak sizin için biraz daha önceliklidir. Hırslı ve rekabet etmekten korkmayan birisiniz. Sonuçta yaptığınız şeyde başarılı olmak önemli olduğu için ilişkilerinizde yönlendirici taraf oluyorsunuz. Baskın bir karakteriniz var ve bunu görebiliyorsunuz. Duygularınızla hareket etmekten biraz daha kaçınmayı başarıyorsunuz ve yerine göre politik hareket etmekte çok iyisiniz. Eh bu kadar başarılıyken insanların bunu görmesini ve onlar için yaptıklarınızı takdir etmelerini bekliyorsunuz ve emin olun ki bu hakkınız. Başkalarının gözündeki imajınız sizin için önemli hakkınızda yanlış bir şey düşünülmesi sizi yıkabilir. Aman dikkat, bazen bu popülerlik ve imaj kaygısı sizi incitebilir.

TİP 2: YARDIMSEVER

GÜÇLÜ YÖNLERİ

İnsanlarla çabuk kaynaşabilen, arkadaş canlısı, merhametli, yardımsever, ilişkilerine özen gösteren ve sevdiklerine sahiplenici, ilgili ve motive edicidirler. İletişim kurma, insanları etkileme, küsleri barıştırma konusunda çok iyidirler. Duygularını çok rahat ve açık ifade ederler. Sevdiklerine karşı son derece cömert davranırlar.

GELİŞTİRİLMESİ GEREKEN YÖNLERİ

İlişkilerinde ki her türlü olumsuzluklardan çok fazla etkilenirler. İlişkilerinin iyi gitmediğini bilseler bile kopmaktan çok zorlanırlar. Olumsuz bir söz veya davranış karşısında çok kolay kırılırlar ve alınganlık gösterebilirler. Sevdiklerine karşı bazen aşırı kontrolcü ve sahiplenici olabilirler hatta aşırı kıskanç davranışlar gösterebilirler.