Tekil Mesaj gösterimi
Alt 29 Nisan 2021, 11:30   #4
ExELaNCE
Onur Yaşamdan Üstündür.!
ExELaNCE - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart

Alıntı:
ZaLim Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
2021 de sadece ocak ayında güncelleme gelmesi önümüzde ki günlerde büyük bir güncelleme olabileceğinin işaretimidir sence @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] , bu arada yanılmıyorsam şubat ayında Türkiye'de değilde genellikle ABD ve Avrupa ülkelerine özel bir güncelleme yayınlandı.
Türkiye'de her güncellemede sıralamalar ciddi olarak değişmektedir. Avrupa ve ABD gibi ülkelerde güncellemeler sıralamayı ciddi olarak etkilememekte olduğunu Google raporlarında görüyoruz. Türkiye'de ciddi bir güncellemeye gidilecek gibi görünmektedir. Google Marketing Center üzerinde ve play store'de ciddi bir şekilde Türk hesaplarının kapanması mevcut olup google botları şu sıralarda Türk sitelerini eskisi kadar sık bir şekilde ziyaret etmemektedir.

Normalde Google Search Console üzerinden bile sitenize botları çağırsanız da eskisi gibi anında gelme durumu söz konusu değildir. Makaleler, ürünler gibi içeriklerde Schema.org üzerinden direkt bilgilendirme çekilmesini istemesinin de sebebi budur. Artık google'ye giden bilgilerde ciddi bir şekilde detay istenmektedir.

Muhtelemen gelecek güncelleme tamamını kapsayacaktır.

________________

La Galibe İllallah