IRCRehberi.Net- Türkiyenin En iyi IRC ve Genel Forum Sitesi  
 sohbet
derya sohbet


 
 
Seçenekler Stil
Alt 28 Nisan 2020, 19:44   #1
Standart Güzel Günler

Hiçbir şeyin kıymetinin bilinmediği bir zaman denk geldi ömrümüz. Biz de kıymet bilmeyenlerden olduk zamanla. Her şey elimizin altında, her ihtiyaç duyduğumuz insan yanımızda, yediğimiz önümüzde yemediğimiz arkamızda..
Sefa içinde, değer bilmeyerek yokluk görmeyerek geçirdik belki de her anı. Belki çoğu zaman bir şükrü bile çok gördük bunca nimeti verene. Oysa şükrettikçe çoğalır, bereketlenirdi bilemedik.

Sonunda değer bilmediğimiz her şeye muhtaç kaldık. Sarılamaz olduk sevdiklerimize, oturup bir kahve içemiyoruz artık dostlarımızla. Hasret kaldık değerini zor günlerde daha çok anladığımız insanlara. Şu günlerde daha çok anlıyorum her şeyin herkesin kıymetini. Birlik beraberlik içinde, paylaşarak geçmesi gereken günleri tek geçirmek geçirmek ne zormuş. Covid-19 diyorum bir uyarı mıydı acaba bizlere? Kendine gel ey insanoğlu deyişi miydi Rabbimizin..

Doğa bile bir başka güzelleşti insanlar elini eteğini çekince. Bahar başka bir güzel geldi.. Allah hidayet versin hepimize. Çokça şükredenlerden eylesin. Dua güzel şeydir, dualarda buluşalım. Tez zaman da güzel günler görmek dileğiyle..
 

« - | Bendeki Sen »

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Kapalı
Refbacks are Kapalı





Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 09:10.