IRCRehberi.Net- Türkiyenin En iyi IRC ve Genel Forum Sitesi  
 sohbet
derya sohbet


YS Belgeli ve Vergi Levhası olan Hosting Firmaları ircRehberi.Net kayıtlı hosting firma grubuna dahil şirketlere bu başlık altından ulaşabilirsiniz.

3Beğeni(ler)
  • 3 Post By QBilisim


Kilitli
 
 
Seçenekler Stil
Alt 22 Mart 2024, 00:02   #1
Standart */QBilisim Int. Hiz. Mahkeme Bilgilendirmesi

Merhabalar Sayın forum kullanıcıları, bir süredir bize bazı müsterilerimiz dava vs gibi konular hakkında bilgi almak için dönüşler sağlıyor, onlara net bilgiler sağlanmıs ve akılda sorular kalmaması için konuyu forumdada belirtmek istedik.

QBilisim adına çıkarılan her yazılım firma yazılımcıları tarafından sıfırdan yazılmıs olup kimse buna hak sahipligi yapamaz. Bu sebeble bize yada yazılımlarımıza bir dava söz konusu yoktur ve bir dava mevzumuzda bulunmamaktadır,. Yapilan söylemler sadece sözde itham ve insanları kandırmak amacıyla yapilan terimlerdir.

Artı bir süredir fazla aktif olamama sebebimiz müsterilerimizin ve kendi projelerimizin yogunlugundan kaynaklıdır, QBilisim İnternet Hizmetleri bircok dalda hizmet işlemi sağlamaktadır, IRCd veya Tema Hizmetleri dısında VDS, DC , Hosting Hizmetleri artı daha fazla bircok hizmeti içinde barındıran bir firmadır. Amacımız ileriki dönemler için birçok farklı proje ve hizmetler hazırlanmak ve portföy'ümüzü genişletmektir. Bunların başında Okey Sistemleri hazırlanmaktadır. Demo sürümüde ileriki dönemlerde paylasılcaktır.

Hayırlı Forumlar Dileriz.
 
Kilitli


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Kapalı
Refbacks are Kapalı





Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 11:45.