IRCRehberi.Net- Türkiyenin En iyi IRC ve Genel Forum Sitesi  
 sohbet
derya sohbet


 
 
Seçenekler Stil
Alt 26 Haziran 2020, 08:19   #1
Banlı Üye
Allecra - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart YouTube Televizyondan da Çok İzleniyor

YouTube Televizyondan da Çok İzleniyor

YouTube Televizyondan da Çok İzleniyor

YouTube hem bir mobil uygulama olarak hem de masaüstü sürümüyle çok daha fazla kullanıldığı düşünülüyor. Böyle olsa da yeni rakamlar televizyon tarafında da güçlü olduğunu ortaya koyuyor. Özellikle salgın döneminde YouTube kullanımlarının arttığını görüyoruz. Hal böyle olunca evinde yüksek çözünürlüklü ve daha geniş bir ekranda video izlemek isteyenlerin sayısında da önemli bir artış oldu. İşte YouTube televizyon izleyicisi sayısı!

YouTube televizyon izleyicisi sayısı milyonlara ulaşıyor
Popülerliğine her geçen gün popülerlik katan YouTube, kullanıcı sayısının inanılmaz yükseldiği verilerle kanıtlandı. Şimdi ise ”ben televizyon izlemiyorum” diyenleri şaşırtacak belki de izlediklerini ortaya çıkartacak rakamlar ortaya çıktı. Yeni açıklanan rakamlara göre YouTube televizyon izleyicisi her ay ortalama 100 milyon civarında. Bir de rakam yalnızca ABD’dekilerin sayısı.

İnsanlarını hayatını birçok açıdan daha kolay hale getiren akıllı telefonlar ve dizüstü bilgisayarlar, izleme alışkanlıklarını da değiştirdi. Hal böyle olunca televizyonun pabucu dama atılmıştı ancak son rakamlar, televizyona tekrar bir dönüşün yaşandığını gösteriyor

YouTube TV’nin izleme süresi de arttı. Geçen yıldan bu yana izlenmeler, yüzde 80 artarken, canlı içerik izleme süresi 2019 yılına kıyasla Mart ayında yüzde 250 büyüdü. Bu noktada Corona virüsünün önemli etkisinin olduğunu söylemek mümkün olsa da insanlar büyük ekrandan içerikler izlemek istiyor. Söz konusu durum da akıllı telefonlarda da büyük ekranlı modellerin daha çok tercih edilmesinden eğilimin bu yöne doğru kaydığını gösteriyor.

Yani insanların birçoğu artık ”büyük ekran” deneyimi yaşamak istiyor ve televizyon da bunu oldukça iyi karşılıyor.

kaynak:[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
 
Alt 26 Haziran 2020, 08:22   #2
Banlı Üye
Tupac - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart

Aşağı yukarı 1 yıldır facia büyüdü Youtube. Malum ünlülerden daha tanınır oldu bir çok youtuber. Özellikle pandemi döneminde de zirve yaptı. Normal.

 


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Kapalı
Refbacks are Kapalı





Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 14:38.