IRCRehberi.Net- Türkiyenin En iyi IRC ve Genel Forum Sitesi  
 sohbet
derya sohbet


 
 
Seçenekler Stil
Alt 24 Ocak 2023, 02:28   #1
Standart YouTube duyurdu, başvurular yağmur oldu yağdı

YouTube duyurdu, başvurular yağmur oldu yağdı

YouTube, sosyal medya dünyasının en eski ve en istikrarlı isimlerinden biri. Aslında kendi alanı sayılabilecek olan uzun süreli video izleme kategorisinde dünya genelinde rakipsiz olan şirket, aynı başarıyı müzik dinleme ve kısa süreli video izleme alanlarında da gerçekleştirmek istiyor. Özellikle müzik dinleme konusunda kesinlikle bir numara olmak isteyen ve bu amaçla ayrı bir platform olarak YouTube Music’i kuran şirket, şimdilerde en büyük rakibi Spotify’a karşı avantaj elde edebilmek için yeni bir projeye girişti.

YouTube tarafından yapılan açıklamaya göre, başlatılan yeni bir gelişim projesi için gönüllü YouTube Music kullanıcıları aranmaya başlandı. Bu programa dahil olacak kullanıcılara, yeni özellikler önceden sunulacak ve geri bildirimler sayesinde söz konusu özellikteki eksikler giderilecek.

YouTube duyurdu, başvurular yağmur oldu yağdı
Kimi durumlarda seçilmiş kullanıcılar tarafından beğenilmeyen özelliklerse tamamen gündem dışı bile bırakılabilecek.

YouTube Music’in geleceğinin kararlaştırılacağı bu programa “Listening Room” adını veren YouTube, geri bildirimlerin Discord üzerinden yapılacağını ve programa dahil olan kullanıcılara 1 yıllık Premium paketinin hediye edileceğini açıkladı. Söz konusu programa dahil olmak isteyenler için bir başvuru formu hazırlayan sosyal medya devi, çok kısa bir süre içerisinde her ülkeden yüz binlerce talep aldıklarını belirterek yeterli başvuru sayısına ulaşıldığını duyurdu. Yani artık Listening Room projesi için başvuru yapamazsınız. Bununla birlikte yapılan başvurular arasından seçilecek kişilerin Şubat ayında açıklanacağı ve sonrasında da yeni programın başlayacağı duyuruldu.

kaynak:[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
 
Alt 24 Ocak 2023, 06:14   #2
Standart

İyiymiş 1 senelik Premium.

 


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Kapalı
Refbacks are Kapalı





Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 21:30.