IRCRehberi.Net- Türkiyenin En iyi IRC ve Genel Forum Sitesi  
 sohbet
derya sohbet


 
 
Seçenekler Stil
Alt 14 Ocak 2023, 21:22   #1
Standart YouTube, TV kanalı olmak için hazırlanıyor! Dizi ve film yayınlanacak

YouTube, TV kanalı olmak için hazırlanıyor! Dizi ve film yayınlanacak

YouTube, internet tarihinin en köklü video akış devi platformu konumunda yer alıyor. Fakat Netflix ve Disney Plus gibi platformların da pazara girmesiyle birlikte özellikle son yıllarda çok kan kaybetti. YouTube, bu durumu tersine çevirmek için bünyesinde dizi ve film yayınlamaya karar verdi. Peki YouTube’un üstünde çalıştığı yenilik için detaylar neler? Haberin ayrıntılarına hep birlikte göz atalım.

YouTube, film ve dizilerle Netflix’e dönecek!
Video akış devi, özellikle son yıllarda Netflix’in tüm dünyada yaygınlaşmasıyla birlikte çok kan kaybetti. Fakat platform, TV kanalı gibi dizi yayınlayarak bu problemi çözmek istiyor. Hatta bu yenilikle ilgili testlere bile başlamış durumda.

YouTube, TV kanalı olmak için hazırlanıyor! Dizi ve film yayınlanacak

YouTube, dizi ve filmleri bünyesinde yayınlamak için gerekli medya firmalarıyla görüşme yapmaya başladı. Teknoloji devi, bir yandan da ek olarak yenilikle ilgili sınırlı kullanıcıda testlere başladı. Bu nedenle kısa süre içinde dizilerden filmlere hatta televizyon programlarına kadar birçok yayın yapması bekleniyor.

YouTube’un sunacağı yeni içerikler, televizyon kanallarında da olduğu gibi reklamlı şekilde şekilde hizmet verecek. Konuyla ilgili şirket sözcüsü şu açıklamayı yaptı:

“İzleyicilere kendileri için en önemli içeriği daha kolay bulmaları, izlemeleri ve paylaşmaları için merkezi bir hedef sağlamak için her zaman yeni yollar arıyoruz.”

Öte yandan akış platformu, içerisinde hali hazırda bazı filmleri bulunduruyor. Hatta televizyon kanallarının da hesapları, dizileri YouTube üzerinden yayınlıyor. Fakat tabii ki bunların akış halinde yayınlanmaları platform açısından bir ilk olacak. Ek olarak YouTube’un geniş kullanıcı kitlesine sahip olduğundan kaynaklı bu yeniliğin platforma iyi geleceği tahmin ediliyor.

Siz okuyucularımız bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz? Sizce YouTube üzerinde film ve dizi yayınlanacak olması kullanıcı sayısında önemli bir artış sağlar mı? Görüşlerinizi Yorumlar kısmında belirtebilirsiniz.

Alıntı:
ALINTI
 
Alt 14 Ocak 2023, 21:34   #2
hepSi bir yaLan . . .
ZaLim - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart

Youtube premium da daha once kendi cektirdigi diziler vardi, cok guzelde izleyici kitlesi vardi. Bu isi devam ettirseydi zaten netflix gibi platformlardan daha cok abonesi olurdu.

________________

Fuego, sonrisas, realidad y dolor . . .
Bırak elinde ki kalemi diyorlar,
bırak şeytan doldurur.
Ve bugün imge dediğin her şey,
bir anda bizim gibi bir katil olur.
.


hepSi bir yaLan . . .
 


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Kapalı
Refbacks are Kapalı





Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 13:13.