IRCRehberi.Net- Türkiyenin En iyi IRC ve Genel Forum Sitesi  
 sohbet
derya sohbet


 
 
Seçenekler Stil
Alt 07 Şubat 2020, 22:45   #1
She
✰ ÖzeL..
She - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart Üniversite sınavı 2020 YKS ne zaman, hangi tarihte? YKS başvuruları ne zaman başlıyor?

Lise son sınıf öğrencileri tarafından merakla araştırılan 2020 YKS başvuruları ne zaman, hangi tarihte başlayacak sorusu binlerce vatandaş tarafından araştırılmaya başlandı. Her geçen gün heyecanın arttığı üniversite sınavı için geri sayıma başlayan öğrenciler ÖSYM ais sayfası üzerinden başvuru işlemlerini belirlenen tarihlerde gerçekleştirecek. Her yıl milyonlarca kişinin katılım gösterdiği 2020 üniversite sınavının tarihi ve tüm detayları Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi tarafından yayınlanan takvim ile duyurulmuştu. Haberimizin devamından "2020 YKS sınavı ne zaman, başvurular ne zaman başlayacak? Başvuru ücreti belli oldu mu?" şeklindeki sorularınızın cevaplarına ulaşabilirsiniz. Peki, 2020 YKS başvuruları ne zaman, sınav tarihi belli oldu mu?

YKS sınav ne zaman, hangi tarihte sorusu lise son sınıf öğrencisi veya tekrar üniversite hayali kuran vatandaşlar tarafından araştırılmaya devam ediyor. Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi tarafından her yıl düzenlenen ve milyonlarca kişinin katılım sağladığı üniversite sınavı için hazırlıklar hızla devam ediyor. Tarih yaklaştıkça heyecanın arttığı sınavın başvuruları ÖSYM ais sayfası üzerinden öğrencilerin TC kimlik ve şifreleri ile giriş yaparak ve belirlenen ücreti ödemesiyle yapılacak. Peki, 2020 YKS sınavı ne zaman? Konuyla ilgili tüm detayları derlediğimiz bu haberimizde 2020 YKS başvuruları ne zaman başlıyor? Gibi tüm sorularınızın cevabına ve sınav tarihine ulaşabilirsiniz…

2020 YKS BAŞVURULARI NE ZAMAN BAŞLIYOR? SINAV HANGİ TARİHTE?
Bu yıl sınava girerek hayalindeki üniversiteye girmek isteyen milyonlarca vatandaş heyecanla 2020 YKS sınavı başvuru ve sınav tarihi ile ilgili araştırmalarını sürdürüyor. Haberimizin devamından sınav ücreti gibi merak edilen tüm detaylara ulaşabilirsiniz…

2020 ÖSYM SINAV TAKVİMİ YAYINLANDI MI?

ÖSYM tarafından milyonlarca kişinin merakla beklediği 2020 sınav takvimi 18 Kasım 2019 Pazartesi günü itibari ile yayınlandı.

2020 YKS BAŞVURULARI NE ZAMAN YAPILACAK?

Üniversite sınavı kapsamında birinci oturum olan TYT 20 Haziran, AYT ve YDT oturumları ise 21 Haziran tarihlerinde gerçekleşecek. Sınava yönelik başvurular 6 Şubat ile 3 Mart 2020 tarihleri arasında yapılacak.

YKS sonuçları ise 23 Temmuz tarihinde açıklanacak.

Alıntı.
________________

~ E & B ~
 


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Kapalı
Refbacks are Kapalı





Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 15:27.