IRCRehberi.Net- Türkiyenin En iyi IRC ve Genel Forum Sitesi  
 sohbet
derya sohbet


3Beğeni(ler)
  • 1 Post By Beatrice
  • 1 Post By Eftamintokoftiden


 
 
Seçenekler Stil
Alt 10 Kasım 2021, 12:19   #1
Mix
★ GeneraL ★
Mix - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart Acun Ilıcalı'dan EDHO Bombası!

Acun Ilıcalı'dan EDHO Bombası! Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz Exxen'e mi Transfer Oluyor? Acun Ilıcalı'nın Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisini Exxen'e alacağı iddiaları gündeme bomba gibi düştü.

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

Türkiye'nin en başarılı televizyoncu ve yapımcılarından biri olan Acun Ilıcalı'nın yine çok büyük bir sürprize imza atmak için kolları sıvadığı iddia edildi. Bu zamana kadar el attığı her işte başarılı olan ve kafasına koyduğunu yapmakta üstüne olmayan Acun Ilıcalı'nın, Leyla ile Mecnun'dan sonra çok büyük bir sürprize daha imza atacağı iddia edildi. Yaşanan kriz sonrası final kararı aldığı belirtilen Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'ın Exxen'e geçebileceği iddiaları sosyal medyayı ayağa kaldırdı.

ATV ekranlarının fenomen dizisi Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'ın yeni sezonu dört gözle bekleniyordu. Birbirinden önemli isimleri kadrosuna dahil ederek şampiyonlar ligini andıran bir ekiple yeni sezonun yine en iddialı dizilerinden biri olması beklenen EDHO'nun, yeni sezona bir türlü başlayamaması seyircilerin sabrını taşırmıştı. Yeni kadrosuyla bu sezonun tozunu attırmasına kesin gözüyle bakılan dizide bir problem olduğu aşikardı ancak bu konuda net bir bilgiye ulaşmak mümkün olmamıştı. Ancak son bir kaç gün içinde yaşananlar, gerçekleri tüm çıplaklığı ile ortaya çıkardı. Yaşanan bu gelişmelerin ardından bomba gibi iddialar arka arkaya geldi.

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz adlı fenomen dizi ile ilgili yaşanan problemler diziyi bitirme noktasına geldi. Bunca emek ve yapılan onca transferin böyle heba olması, EDHO hayranlarını hem üzdü hemde kızdırdı. Dizinin sevilen başrol oyuncusu Oktay Kaynarca'nın yaptığı açıklamalardan sonra kahrolan Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz hayranları, sosyal medyada dolaşan iddialarla birlikte moral buldu.

Oktay Kaynarca yaptığı açıklamada Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz hayranlarına teşekkür etti ve dizinin devam etmeyeceğini duyurdu. Hayal kırıklığı yaratan bu açıklamanın ardından gelen iddialar ise bu duyguları tersine çevirdi. Sosyal medya platformlarında dolaşan iddialara göre daha önce Leyla ile Mecnun adlı efsane diziyi Exxen platformuna taşıyan Acun Ilıcalı'nın şimdi de EDHO için kolları sıvadığı belirtildi. Ancak bu konuya ilişkin henüz net bir bilgi ve açıklama yok.


Alıntı.
 
Alt 10 Kasım 2021, 16:25   #2
She
✰ ÖzeL..
She - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart

Acundan beklenir.

________________

~ E & B ~
 
Alt 10 Kasım 2021, 16:29   #3
Standart

arkadaşlar her gün böyle iddiaları görüyorum ama çok zor.. anladığım kadarıyla atv'nin de hakkı var bu yüzden direkt olarak kanal değişikliği falan yapılmadı ve ''biz bu işi bitiriyoruz'' dendi. diyelim ki oldu ki bunu çok isterim exxen üyeliğimi anında aktif hale getirmeme sebep olur.

________________

NO RESPECT F**K PEACE.
 
Alt 10 Kasım 2021, 16:48   #4
Özel Üye
Siyah - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart

Bu ülkenin insanı diziyi izleyip onlara özenecek kadar salak mı gerçekten? Diyeceğim ama gıyabında cenaze namazı kılınan İstanbul sefiri Süleyman Çakır geçti Türk televizyonlarından.

________________


Dörtnala gelip Uzak Asya'dan
Akdeniz'e bir kısrak başı gibi uzanan
bu memleket bizim.
Bilekler kan içinde, dişler kenetli, ayaklar çıplak
ve ipek bir halıya benzeyen toprak,
bu cehennem, bu cennet bizim.
Kapansın el kapıları, bir daha açılmasın,
yok edin insanın insana kulluğunu,
bu davet bizim....
Yaşamak bir ağaç gibi tek ve hür
ve bir orman gibi kardeşçesine,
bu hasret bizim...
Nâzım HİKMET

 
Alt 10 Kasım 2021, 16:49   #5
Guest
Beatrice - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart

Ben soğudum şahsen hkbmvmvmc

 
Alt 10 Kasım 2021, 16:50   #6
Standart

Alıntı:
ocb Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Yahu kaldırın yayından, kaldırın... Ne Çukur' u bitti, ne EDHO' su... Gençleri mafyacılığa, semtçiliğe, kabadayılığa özendirmeyin... Sanat merkezleri açın, spor merkezleri açın, kütüphaneler açın... Gençler doktor olma hayali kursun; avukat, mühendis, sanatçı, sporcu vs. hayalleri kursun... Semt abisi olma hayalleriyle yanıp tutuşuyor gençlik... Yeter yahu!
tmm

________________

NO RESPECT F**K PEACE.
 


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Kapalı
Refbacks are Kapalı





Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 10:48.