IRCRehberi.Net- Türkiyenin En iyi IRC ve Genel Forum Sitesi  
 sohbet
derya sohbet


3Beğeni(ler)
  • 1 Post By Sterben
  • 1 Post By oMeN
  • 1 Post By She


 
 
Seçenekler Stil
Alt 19 Haziran 2021, 08:40   #1
18-02-2020
Sterben - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Cool Erkan Petekkaya, Kırmızı Oda'ya Veda Etti

TV8 kanalında Kerimcan Durmaz'a ödül verilmesi üzerine kanalın patronu Acun Ilıcalı'ya "Yuh" diyen Erkan Petekkaya, yine TV8'de yayınlanan Kırmızı Oda dizisindeki rolüne veda etti.
Televizyon dünyasının tartışmalı isimlerinden Erkan Petekkaya, 'delikanlı Sadi' rolüyle yer aldığı Kırmızı Oda dizisinin yayınlandığı kanal olan TV8'in patronu Acun Ilıcalı hakkında fazla sert açıklamalarda bulununca Kırmızı Oda'ya veda etmek zorunda kaldı.
Geçtiğimiz günlerde TV8 kanalında sosyal medya fenomeni Kerimcan Durmaz'a bir ödül verilmesi üzerinde "Utanıyorum sizin kanalınızda olmaktan. Acun Efendi yuh" şeklinde bir paylaşımda bulunan Petekkaya, sonrasında yaptığı "Söylediğimde haklı olsam da üslubum hatalı olmuş. Bu yüzden lütfen kusura bakmayın" şeklindeki paylaşım ile geri adım atsa da Kırmızı Oda'daki rolüne devam edemedi.

Erkan Petekkaya, Kırmızı Oda'ya Veda Etti

Kırmızı Oda'nın yeni fragmanında delikanlı Sadi'ye ait hiçbir sahne yer almadı. Bunun üzerine Petekkaya, yeni bölümün yayınlanmasını dahi beklemeden Instagram hesabı üzerinden paylaşmış olduğu fotoğrafta, "Çok teşekkür ederim hepinize. Sağ ve var olun. Sağ olun Kırmızı Oda ve fotoğrafta olmayan, aklımızda olan tüm emek verenlere teşekkürler. Siz olmasaydınız ben o rolü öyle oynayamazdım. Sadi hepimizin birlikte yarattığı bir adam. O olmak istediğimiz adam gibi adam. Birlikte yaptık, hep birlikte" ifadelerini kullanarak diziye veda etti.
Erkan Petekkaya, konuyla ilgili olarak TV100'e yapmış olduğu açıklamalarda, "Yayıncı kuruluş böyle birine nasıl ödül verebilir? Bizim çocuklarımız ne olacak? Bir kez daha söylüyorum; bu konuda söylediklerim doğrudur ve arkasındayım ancak ifadelerimde biraz fazla ileri gitmişim. Acun'dan değil ama insanlardan özür dilerim" şeklinde konuşmuştu.
Alıntıdır.
 
Alt 19 Haziran 2021, 13:23   #2
✰ ÖzeL..
oMeN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart

Acuna fena dokunmuş söyledikleri demek ki fragmanda bile yer verilmemesi. İyi oyuncu erkan iyide bir beşiktaşlı

________________

Edep; aklın Tercümanıdır. İnsan edebi kadar akıllı, Aklı kadar şerefli, Şerefi kadar Kıymetlidir. Massive..




~ E & B ~
 
Alt 19 Haziran 2021, 13:39   #3
She
✰ ÖzeL..
She - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart

Böyle oyuncuların değerini bilmiyorlar ama iki dizide oynayanları el üstünde tutuyorlar.

________________

~ E & B ~
 
Alt 19 Haziran 2021, 13:45   #4
Standart

Erkan Petekkaya Yayıncı kuruluş böyle birine nasıl ödül verebilir? Bizim çocuklarımız ne olacak? diyerek Kerimcan Durmaz'ı beğenmediğini dile getirmiş getirmesine de bende aynı şeyi kendisi için söyleyebilirim. Oyunculuğuna sözüm yok. Oyunculuğun hakkını veriyor. Ama gençleri mafyaya özendirme konusu hiç aklına gelmiyor galiba. Ortada çukur kaçkını birçok velet elinde silahla terör estiriyor. Yargı ve kamuoyu buna seyirci kalıyor. Normal birşeymiş gibi tepki veriyor bu diziler sayesinde. Bence, tehlikeli bir nesil oluşturma adına Petekkaya Kerimcan dan daha çok emek veriyor . Kendisini , Acun medyayı yazar ekibini, yapımda ve yayında emeği olanları esefle kınıyorum.

________________



Gölgemle yaşayacak kadar deliyim... Kabul ediyorum....
 
Alt 19 Haziran 2021, 14:06   #5
Standart

bildigim tek sey cok guzel bir dizi oldugu izledikce insan bilgi sahibi oluyor

________________

No MoRe DramA
 


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Kapalı
Refbacks are Kapalı





Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 11:00.