IRCRehberi.Net- Türkiyenin En iyi IRC ve Genel Forum Sitesi  
 sohbet
derya sohbet


 
 
Seçenekler Stil
Alt 19 Temmuz 2020, 11:38   #1
18-02-2020
Sterben - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Lightbulb Cem Yılmaz, Erşan Kuneri Dizisini Instagram Hesabından Resmen Duyurdu

Ünlü komedyen Cem Yılmaz, resmi Instagram hesabından yaptığı paylaşımda yeni projesini duyurdu. Yılmaz, 2022 yılını işaret ettiği dizi projesinde Erşan Kuneri karakterinin sinema macerasına odaklanacak.
Cem Yılmaz, son iki filmi Karakomik Filmler ve Karakomik Filmler 2 ile ülkemiz ana akım sineması için deneysel bir iş denemişti. Ancak filmler, gişe rakamlarıyla Cem Yılmaz ortalamasının altında kalmıştı.
2 Arada ve Kaçamak filmlerinin yer aldığı ilk Karakomik Filmler, gişede 8 hafta kalmış ve 700 bin 519 seyirciyi salonlara çekmişti. Deli ve Emanet filmlerini içeren ikinci film ise 7 hafta gösterimde kalmış ve 440 bin 817 seyirciyle buluşmuştu.
Cem Yılmaz bu sefer diziyle geliyor

Cem Yılmaz, Erşan Kuneri Dizisini Instagram Hesabından Resmen Duyurdu
Son iki filmiyle kendi ortalamasının altında kalan Cem Yılmaz, bu sefer yeni bir dizi için kolları sıvamış gözüküyor. Ünlü komedyen, A.R.O.G. ve Arif v 216 ile genişlettiği 'G.O.R.A. evrenini' yeni projesiyle birlikte biraz daha ileri taşıyacak gibi gözüküyor.
Yılmaz, Instagram'dan yeni projesini duyurduğu paylaşımında "Evet sonunda... Erşan Kuneri'nin 1975-78 arasında sinema macerasını anlatacağım ERŞAN KUNERİ dizisine başlıyorum. 2022 ye hazır olur. Önce biraz eskiz karalama ile başlar sonra etlenir, canlanır." ifadelerini kullandı.
Cem Yılmaz, Erşan Kuneri Dizisini Instagram Hesabından Resmen Duyurdu
Cem Yılmaz, 2022 yılında seyircisiyle buluşacak olan dizide ilk olarak G.O.R.A.'da daha sonra Arif v 216'da gördüğümüz film yapımcısı Erşan Kuneri'nin 1975 – 1978 yılları arasındaki sinema macerasına odaklanacak.

Yılmaz, dizi için çizdiği eskizde muhtemelen dizide yer alacak olan bazı karakterleri resmetmiş. Eskizde Erşan Kuneri, Tumtum İbrahim, Alev, Altın Oran, Miki Muammer, Seyyal ve Payro Cemav (?) karakterleri görünüyor. 2 sene sonra çıkacak olan dizide Rasim Öztekin tarafından canlandırılan Bob Marley Faruk karakterinin de olup olmayacağını henüz bilmiyoruz.
 


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Kapalı
Refbacks are Kapalı





Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 15:02.