IRCRehberi.Net- Türkiyenin En iyi IRC ve Genel Forum Sitesi  
 sohbet
derya sohbet


 
 
Seçenekler Stil
Alt 29 Temmuz 2022, 14:33   #1
Sim
civciv~🐥
Sim - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart Teşkilat'ta ortalığı darmaduman edecek ayrılık!

Teşkilat’ta MİT ajanı ‘Serdar Kılıçarslan’ karakterini 7 Mart 2021’den bu yana üstlenen Çağlar Ertuğrul’dan sevenlerini üzüntüye sokacak haber geldi. Fazilet Hanım ve Kızları, Afili Aşk, Medcezir, Kurt Seyit ve Şura gibi projelerde kameralar karşısına ve şimdilerde Teşkilat’la adından söz ettiren Çağlar Ertuğrul resmen ayrıldı.

Timur Savcı ve Burak Sağyaşar’ın kurucusu olduğu TIMS&B Productions, resmi hesabı aracılığıyla bir açıklamaya imza attı. 3.sezon öncesi Çağlar Ertuğrul’un akıbeti kesinliğe kavuştu.

TIMS&B Productions tarafından sosyal medya platformunda gerçekleştirilen açıklamalar neticesinde Çağlar Ertuğrul’un Teşkilat’taki hikayesi bitti. Projeyle vedalaşan Çağlar Ertuğrul’un yerine erkek başrol oyuncusu getirileceğinin ve beraberinde ise Teşkilat yapımına yepyeni karakterlerin transfer edileceğini öğrenildi.

Twitter üzerinden açıklama yapan Tims&B Prodüksiyon, "'Teşkilat' dizimizin başrolünü üstlenen sevgili oyuncumuz Çağlar Ertuğrul'un canlandırdığı Serdar karakterinin hikayesi planlandığı gibi ikinci sezon finalinde nihayete ermiştir. İki sezon boyunca 'Teşkilat'ın reytinglerin zirvesinde yer almasında büyük katkısı bulunan sevgili Çağlar Ertuğrul'a teşekkürlerimizi sunarız. Teşkilat'ın üçüncü sezon hazırlıkları planlandığı şekilde devam etmektedir" şeklinde ifadelere yer verdi.

kaynak: [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
________________

Hope. . . ✨
 


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Kapalı
Refbacks are Kapalı





Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 03:35.