IRCRehberi.Net- Türkiyenin En iyi IRC ve Genel Forum Sitesi  
 sohbet
derya sohbet


92Beğeni(ler)


 
 
Seçenekler Stil
Alt 02 Mart 2021, 20:16   #1
Huysuz ve tatlı kadın..
Yazgı - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart IR Yemekteyiz Editör Ekibi

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

Editör grubunda kahkahaların havada uçuştuğu günlerin birinde @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] nın aklına harika bir fikir gelir. Karlardan kurtulup mis gibi güneşli havaları kucaklayan bahar mevsiminin gelişi onu sarhoş etmiştir ve ağzından şu cümleler çıkar:

"Yarın hepinizi yemeğe bekliyorum."

Bomba atılmış gibi bir şok dalgası oluşur grupta çok da çaktırmadan bu nazik teklif kabul edilir ama herkesin gözlerinden okunan aynı sorudur. "Bizi ne gibi bir felaket bekliyor acaba?"

Perde arkasında konuşmalar başlar:


@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] : Zehirlenmesek bari kanka ben daha gencim.

@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] : Bizi zehirlerse o kızı yolarım.

@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] : Senin mesleğin neydi hemşo tavukçu muydun sen?

Bu konuşmaları sessizce izleyen @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] herkesin dikkatini çeker hayırdır ne düşünüyorsun diye soranlara hiç deyip geçiştirir..

@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] yine bir şeyler tıkıştırıyor ağzına tabi olayı kaçırdı. Hayırdır konu ne? diye sorar.

@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] seni çok mutlu edecek bir şey konumuz yemekti Bidibidi bizi yemeğe çağırdı diyerek durumu açıklar.

@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ve @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] yeni oldukları için durumun vahimliğini kavrayamaz en rahatı onlar tabi.

@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ben de geleceğim derslerden bıktım bir nefes alayım artık diye derslerinden 1383037126. kez sitem eder.

@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] nefes alayım derken ölmeyiz inşallah diyerek kahkaha atar.

@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] bir hediye almak lazım giderken arkadaşlar ne alsak acaba diyerek inceliğini yine gösterir.

@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] yemek mi götürsek ne yapsak acaba?

@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] her zamanki minnoş minik kız gifini atar ortaya.


Bu konuşmalardan haberi olmayan Bidibidiyı bir telaş almıştır. Ben nerden söyledim böyle bir şey ne yapacağım şimdi diye düşünmeye başlar ve düşünce gücüyle yemek pisiremeyecegini anlayınca kolları sıvayıp kendini mutfağa atar. Yemek yapmak ne kadar zor olabilir ki? Bir kuru bir pilav herkes mest olur işte, hallederim ben bu işi ya diye kendine cesaret verip işe koyulur.

Saat ilerler zaman hızlı geçer ortada hala bir şey yoktur. Eli ayağına dolanan Bidibidiyı daha da korkutacak bir şey olur. Ding dong. Kapı. Kapı çalıyor, geldiler mi? Ne çabuk? Derken saate bakar. Akşam çoktan olmuş yemek saati çoktan gelmiştir. Telaşla kapıyı açar.
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] elindeki küpe çiçeğini editör ekibi adına Bidibidiya verir. Bidibidi bu kadar ince düşünülmesine çok mutlu olur ve herkese tek tek teşekkür eder.Üstünün başının halinden durumu anlayan Zeyna sormaya cesaret edemez ama yine de sorar Bidibidi her şey yolunda değil mi? @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] kendinden emin karizmayı cizdirmeyecek ya : Tabi tabi her şey hazır siz masaya geçin ben hemen geliyorum..

@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] arkasından mutfağa gelir. Yardım edecek bir şey var mı canım? Salatayı yapar mısın Sim der Bidibidi bu yardım eline sıkı sıkıya tutunmuştur.

Onlar mutfakta işlerini yapadursun salondan sesler yükselir ama ne ses. Sanırsınız kıyamet kopuyor. Herkes kedisini köpeğini de getirmiş yanında malum mart ayı @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] beyin kedisi @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] hanımın kedisi derken @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] mutfaktan fırlar.

Turşuuuuu Turşuuuuu nerdesin?

@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] şaşkın şaşkın bakarak @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ın kulağına eğilir. Hayırdır çok mu seviyor ki neden turşu diye bağırıyor?

Turşu @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] nin kedisi diye ona açıklanır.

Herkesi bir kahkaha alır. @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] salatayı bırakıp salona gelir elinde bıçağı sallayarak neye gülüyorsunuz siz?

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

Onun bu halini görenlerin kahkahası ikiye katlanır. @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] başta durumu anlayamaz elindeki bıçağı görünce o da gülmeye başlar. Bu sefer de Simin gülüşüne gülerler hep beraber. Bir kahkaha tufanı koparken mutfaktan gelen koku herkesi kendine getirir.

Ta ta ta taaaa işte beklenen son. Yemekler yanar koku her yeri sarar. @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] yavaşça çantasına atar elini. Tabi ki bu sonu bekliyordum kendime yetecek kadar yemek getirdim hiç kusura bakmayın der. Şimdi o düşünceli halleri anlaşılmıştır. Tedbiri elden bırakmamak lazım tabi. Hayat dersi gibi insan sonuçta Zeyna ;d

Bu arada @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ne halde derseniz @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ve @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] in ortasına oturmak gibi bir hatayı nasıl yaptığını sorguluyor o. O yüzden sesi çıkmıyor. Kedilerin arasında kalmış ter döküyor.

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

Derken kapıdan bir ses Nahide Babaşlı "Bu hikayede yanan ben oldum, ben oldum." Tabi ki Lareina bu. Geç kalmasının sebebini tahmin etmek zor değil 8. öğününü yiyip gelmiş, gidene kadar acıkırım nasıl olsa diye düşünerek..

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

Sofraya oturdunuz bari ikramsız kalkmayın diyen Bidibidi elinde meyve tabaklariyla yeniden salona girer. Ne yapacaksın misafir umduğunu değil bulduğunu der @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] gülerek. @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] se ne ummustuk ki diyerek espriyi sürdürür. @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ona bakarak tebessüm eder. @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ve @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] hanımlar hiç gülmedikleri kadar gülerler o akşam bu neşeli ekibi onlar da sevmiş yakından tanıdıklarına memnun olmuşlardır.

@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] aç mı kaldık şimdi yani diye sorunca @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] kırık Türkçesiyle bir şeyler söyler ama kimse anlamaz. Reyhan tamam kanka tamam kendini yorma biz seni böyle seviyoruz diyerek güler.

@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] herkesi gözlemleyip yeni hikayesi için bir taslak oluşturmuştur bile kafasında.


Derken mis gibi bir koku yayılır etrafa.Eee aklın yolu bir Yazgı elinde lahmacun paketleriyle içeriye girer. Gönlüm aç kalmanıza razı gelmezdi evlatlarım diyerek elindeki paketleri sallar. Herkes memnun bir şekilde yemeğini yiyip bitirdikten sonra zil tekrar çalar gelen @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] dir. Bir tatlı sürpriz olarak elinde tatlılarıyla geceye imza atar. Ardindan zil bir kez daha çalar. @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] : Astsolistler sonradan gelirmiş dediler bize, diyerek keyifli ortama cool bir giriş yapar. Yeniden aralarına katılması herkesi mutlu eder bir alkış gelir ona da.

Çaylar içilir tatlılar yenilip tatlı tatlı sohbet edilirken güzel bir şiirle geceyi renklendiren @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] herkesten tam not alır. Okudugu şiir yüreklere işler ardından bir şiir de @Çirkin okur ve gece şiir gecesine dönüşür bir anda, şarkılar şiirler muhabbeti bol bu güzel ekibe gülümseyerek bakar Yazgı ve iyi ki der. İyi ki varsınız..


Editör ekibime sevgilerle..
~Yazgı

Konu Yazgı tarafından (03 Mart 2021 Saat 00:05 ) değiştirilmiştir..
 
Alt 02 Mart 2021, 20:22   #2
Standart

Guzel.tebrikler

________________

ηrmη
 
Alt 02 Mart 2021, 20:25   #3
Standart

Yaaa ne güzel olmuş @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] m. Emeğine yüreğine sağlık

Keşke bi gün böyle birşey olsa, bi masanın etrafında bi bardak sıcak çayı bir içten gülüşü paylaşsak.
Ah ne güzel olurdu. Seviyorum sizi, canım editör ekibi.

 
Alt 02 Mart 2021, 20:26   #4
Standart

Başarılı kalemine saglık

 
Alt 02 Mart 2021, 20:29   #5
~~ Şans ~~
Başak - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart

Yazgı Canim Gerçekten Tüm Yorgunluğumu Aldı Şu Yaziii Ne Kadar Samimi İçten Gerçek,Emeğine Kalemine Sağlık Ama birşey Unutmuşsunuz @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Kedi bey ve Benim Ortamında Bayıldı:))

________________



"Şimdi açsam pencereyi de beklesem.
Sen gelsen.
Olmaz ya hani geliversen.
Hiç bir şey sormasan.
Hiç bir şey söylemesen.
Sussam...
Sussan...
Sussak...''
#cemalsüreyya
 
Alt 02 Mart 2021, 20:31   #6
Özel Üye
Ecren - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart

Gerçekten harikasınız : )
Tebessüm ederek okudum.
Kaleminize sağlık: )

________________

Göğsünü sıkı kapa,
Rüzgar yiyen yaralar yeniden açılır. .


Ya Hayr Ya Sabr. .
 
Alt 02 Mart 2021, 20:43   #7
Emektar
Elyanura - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart

Ta ta ta taaaa işte beklenen son. Yemekler yanar koku her yeri sarar. @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] yavaşça çantasına atar elini. Tabi ki bu sonu bekliyordum kendime yetecek kadar yemek getirdim hiç kusura bakmayın der. Şimdi o düşünceli halleri anlaşılmıştır. Tedbiri elden bırakmamak lazım tabi. Hayat dersi gibi insan sonuçta Zeyna ;d
Tamda arkadaşımdan beklenicek o haraket

Derken kapıdan bir ses Nahide Babaşlı "Bu hikayede yanan ben oldum, ben oldum." Tabi ki Lareina bu. Geç kalmasının sebebini tahmin etmek zor değil 8. öğününü yiyip gelmiş, gidene kadar acıkırım nasıl olsa diye düşünerek..
Şaşırdıkmı asla
Ahahhaha muhteşem hele Simin bıçakla gelmesi bide tabiki;

" @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] aç mı kaldık şimdi yani diye sorunca @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] kırık Türkçesiyle bir şeyler söyler ama kimse anlamaz. Reyhan tamam kanka tamam kendini yorma biz seni böyle seviyoruz diyerek güler."
benim kirik turkcem.Reyhan sağol be kanka daha fazla nekadar eze bilirdinki diye duşunuyorum dd
Canım muhteşemdi eline sağlık

 
Alt 02 Mart 2021, 20:44   #8
Standart

Ama ama biz editördeyken hiç böyle etkinlik yapilmadi ama omaş ya bu kabul etmiyorummmmmmmmmmmmmmm isyannnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

________________

I can't create a miracle but I always try
 
Alt 02 Mart 2021, 20:46   #9
🙈🙉🙊
BidiBidi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart

Muhteşem ötesi kalemin hiç susmasın @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] hanımcım
İnşallah bir gün sasirtacagim hepinizi

________________

Oturduğum Yerden Millete Dert Oluyorum, Ayağa Kalksam Ne olur Acaba
 
Alt 02 Mart 2021, 20:48   #10
~Ölüm Çiçeği~
LaviNia - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart

@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Hanımcım kaleminize sağlık

________________

Bazen de yıldızlar bakar.
İnsanlar kayar hayatımızdan..

 


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Kapalı
Refbacks are Kapalı





Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 16:54.