IRCRehberi.Net- Türkiyenin En iyi IRC ve Genel Forum Sitesi

IRCRehberi.Net- Türkiyenin En iyi IRC ve Genel Forum Sitesi (https://www.ircrehberi.net/)
-   Yazgıname (https://www.ircrehberi.net/yazginame/)
-   -   İrcrehberi Corona Günlükleri (https://www.ircrehberi.net/yazginame/38668-ircrehberi-corona-gunlukleri.html)

Yazgı 11 Ağustos 2020 20:19

İrcrehberi Corona Günlükleri
 
Önsöz

Bu hikayeyi yazmamda bana yardımcı olan @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ve @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] 'e görsel için yardımcı olan dokunduğu her şeyi güzelleştiren @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] hanımcıma ayrıca ilham kaynağım olan hüma kuşum @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] 'a teşekkürler. Hem özgün hem eğlenceli bir şeyler ortaya koymayı amaçlarken tüm dünyanın gündemini bir anda etkileyen, dengeleri alt üst eden, güncel bir konuyu bu hale nasıl getirebildik bilemiyorum ancak ben yazarken eğlendim umarım siz de okurken aynı duyguyu benimle paylaşırsınız. Hikayeler art arda birkaç gün farklı üyeler eklenerek devam edecektir. Keyifli okumalar dilerim...

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]


İrcrehberi Corona günlükleri Vol1


-Hırsız kimdi?
-Maskeli biriydi :)


Bakalım corona bize nasıl yansımış:

Yazgı: Corona aşısı oldum ben. Bana bir şey olmaz.
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] :Yazgı böyle bir şey yok ki. Nasıl oldun?
Yazgı: Oldum işte benden daha mı iyi bileceksin?

- Olayın aslı şöyledir: Yazgı'nın doktor komşusu arkadaşıyla ikisine zatürre aşısı yapmış, o da tam bir troll havasıyla sağda solda dolaşıyormuş "Ben corona aşısı oldum" diye. :)

Uzun zaman sonra dışarı çıktığımda ilk @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] 'ya rastladım.

@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] : Hadi gelsene @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] de bizde birlikte otururuz, sana kahve de yaparım.


@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] : Bu tehlikeli olmaz mı?

-Yazgı arkasına dönünce Loverman'in endişeli bakışlarıyla karşılaştı. Lareina'ysa umursamaz bir edayla gülerek "Benim kaybedecek bir şeyim yok" hadi gelin diyerek teklifini yineledi.

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

Yazgı: "Bari dışarıda buluşalım en azından açık hava hepimize iyi gelecektir." diyerek yeni bir öneride bulundu.

Bu yeni öneriye kulak misafiri olan @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] onay sinyalini göndererek @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] 'i de alıp aşağıya indi.

Hızlı bir şekilde tüm foruma haber yayıldı. Tatilden yeni dönen @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ayağının tozuyla, @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] yeni biten röportajların yorgunluğuyla, @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] tüm işlerini erteleyerek, @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] arabuluculuk işlerinden kaçarak, @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] son yazdığı şiirini masanın üzerinde bırakarak bu grupta yerini aldı.

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

Muhabbet koyuydu. Uzun süredir dost muhabbetinin özlemini çeken ekip bir arada hem konuşuyor hem kahkahalarla gülüyorlardı.

Devam edecek..

Sim 11 Ağustos 2020 20:38

okurken gülümsedim istemsizce:)) emegi gecenlerin yuregine saglik @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] hanimcigim. cok tatli olmus:)

Loverman 11 Ağustos 2020 20:39

hırsızın eşkal ini verir misiniz ?
"maskeli birisiydi"

/-mezdeke , grubu olmasın :PP hahahahah

devamını sabirsizlikla bekliyeceğim :) emegine , güzel kalbine sağlık @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

Razor 11 Ağustos 2020 20:42

Kendimi çok merak ediyorum,yine hangi psikopatlığı yaparken size yakalandım acaba jggjfdgdfj

Bu arada çok ilginç bir başlangıç olmuş,ilginç şeyler hep çekmiştir beni (:

ZeyNa 11 Ağustos 2020 21:15

Harikasınııız :)
Emeğinize sağlık.

Lareina 11 Ağustos 2020 21:23

@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] hanimcim tamda beni yansıtmis bu hikaye gerçek olmanı temenni ederim emeğe geçen herkese teşekkürler sana kalbimi bırakıyorum yazgicim teşekkürler.:*

BLueMooN 11 Ağustos 2020 21:25

Baya bir malzeme, kahkaha çıkar bu konudan. Heyecanla yazının devamını bekliyorum.

KaraMeleK 11 Ağustos 2020 21:27

Çok ama çok güzel olmuş keyifle hic sıkılmadan okudum ve devamını heyecanla bekliyor olacam ;kalpligoz

L_ 11 Ağustos 2020 21:44

Hikayede bile pis işler beni buluyor;terlik :D

She 11 Ağustos 2020 21:45

Okuyanların yüzünde güzel bir tebessüme sebep olduğunuz için teşekkür ederiz @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] hanımcım emeği geçenlerin yüreğine sağlık ;gul

Allecra 11 Ağustos 2020 22:14

Tatilde olmam organizasyonlari kaçıracağım anlamina gelmez :D
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] cım devamını bekleriz canımcım ;heart

Reyhan 12 Ağustos 2020 01:03

@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] son yazdığı şiirini masanın üzerinde bırakarak bu grupta yerini aldı.

Hahaha çok tatlı olmuş @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] 'mmm :*
Hakikaten hep bizim yaptıklarımızı yansıtmış :D Hikaye de kendimi görmek çok hoşuma gitti çok teşekkür ederim ;heart

Queen 12 Ağustos 2020 09:03

devamını sabırsızlıkla bekliyorumm =) başarılar ;pup5

Hümaşah 12 Ağustos 2020 11:41

@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] mm gayet güzel olmuş ;pupilla

eLize 12 Ağustos 2020 13:48

Harika olmuş emeğinize sağlık

Rima 12 Ağustos 2020 15:05

Tebessümle okudum. İnsanlara tebessüm ettirebilmek ne hoş. Emeğine sağlık Yazgı hanımcığım ;heart

oMeN 13 Ağustos 2020 18:24

Keyif alarak okudum @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] cım eline emeğine sağlık merakla devamını bekliyoruz ;b6

Publisher 13 Ağustos 2020 18:32

Emeğine sağlık canım @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] , devamına geliyoruz. ;heart

Yazgı 15 Ağustos 2020 12:04

İrcrehberi Corona günlükleri Vol2

@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] coronadan en çok etkilenen üye olması tartışılmaz bir gerçekti. İptal olan bütün tatil planlarını hayata geçirme çabası herkesi güldürdü. Tam o sırada başında takkesiyle Swat göründü. Karantina öncesi kendisini papanın torunu zanneden Swat, karantina sonrası kendini papa ilan etmişti.

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] . @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] onun bu halini görünce içtiği çayı püskürtüverdi. Herkes sayın papayı selamlayarak onu baş köşeye oturttular.

@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] naif sesiyle @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] 'ya bir şeyler anlatıyordu o sırada kenara yaklaşan araba herkesin dikkatini çekmişti. Lüx arabasının içinden inen @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] herkese gülümseyerek onlara doğru yaklaşıyordu, hastalığını tamamen atlattığı yüzündeki neşeden anlaşılıyordu. Herkes mutluydu tam bir dost meclisi ortamı vardı ki bu ortamı şenlendirecek @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] tüm pozitifliğiyle içeri girdi. Onu gören centilmen @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] bey sandalyesini çekti ve kibarca hoş geldin dileklerini sundu. Bunu muzurlukla izleyen @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] kahkahayı patlattı.

Yazgı zatürre aşısından corona aşısı diye bahsetmeye devam ederken @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] "yine ne anlatıyor bizimki" diye merakla yanlarına yaklaştı ve gerçekten ciddi mi diye Yazgı'yı inceleyerek hazır cevaplarından bir tanesini patlattı. "Ah Yazgıcım yoksa bu aşıyı sen mi buldun? Yoksa yine bonibonları hap sandığımız zamanlara mı gittin sen?" Yazgı, "ben sana sonra sorarım" adlı bakışını @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] 'ün üzerinde dolaştırarak muhabbete geri döndü.

@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] "Kim neyi bulmuş?" diyerek ortama dahil olurken üzerindeki Picachulu tshirt herkesi güldürdü. @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] geçmiş doğum gününü kutlamak için @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] 'a bir hediye kutusu verdi. İçinden ne çıkacağını herkes merakla beklerken @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] paketi açar açmaz adeta Tsubasa'nın gözlerinin doluşu gibi bir duygu seline kapıldı. Bir sürü pokemon tasosuydu bunlar.. @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] onların bu görüntüsü karşısında kendini tutamayıp kahkaha attı.

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

Hepsi kocaman kadınlar, adamlar olmuşlardı ancak içlerinde hala minicik, ufacık çocuklar vardı..


Forumun en sevilenlerinden @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] içeriye adım attığında herkeste nezaketle hoş geldin cümleleri birbirine karıştı. Bu ortamı gören @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] duygulanarak teşekkür etti ve hal hatır faslının arasında içeriye @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ve @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] girdi. Neşeli halleriyle ikisi de gerçekten iki küçük kız çocuğu gibi görünüyorlardı.


Devam edecek..

Lareina 15 Ağustos 2020 12:08

@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ya çok tatlı yazmışsın emeğine sağlık canım benim yine güldüm , @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] sana Pikachu Alaçam hemde en büyüklerinden.;haha

Loverman 15 Ağustos 2020 12:16

emeğine sağlık @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] , herhalde final de gözükürüm:)

Loverman 15 Ağustos 2020 12:16

emeğine sağlık @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] , herhalde final de gözükürüm:)

NeoN 15 Ağustos 2020 12:17

@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] hanımm çok mükemmel olmuş, en sevdiğim romanımı okur gibi okudum ne olur devamları gelsiiiiiin ;haha

NeoN 15 Ağustos 2020 12:18

Alıntı:

Lareina Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 161415)
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ya çok tatlı yazmışsın emeğine sağlık canım benim yine güldüm , @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] sana Pikachu Alaçam hemde en büyüklerinden.;haha

Al bana büssbüyük pikaçu al düğmesine basınca pikaaa pikaaa desin ben de yanaklarını ısırayım onun ;ççk

Publisher 15 Ağustos 2020 12:19

“Karantina öncesi kendisini papanın torunu zanneden Swat, karantina sonrası kendini papa ilan etmişti.”
;pup6

“Herkes mutluydu tam bir dost meclisi ortamı vardı ki bu ortamı şenlendirecek @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] tüm pozitifliğiyle içeri girdi. Onu gören centilmen @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] bey sandalyesini çekti ve kibarca hoş geldin dileklerini sundu. Bunu muzurlukla izleyen @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] kahkahayı patlattı.”

Tam olarak böyleyiz cidden.

Okurken büyük keyif aldım, mizahi unsurların güzel olmuş. Emeğine sağlık @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] m ;gul

Yazgı 15 Ağustos 2020 12:21

Alıntı:

Lareina Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 161415)
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ya çok tatlı yazmışsın emeğine sağlık canım benim yine güldüm , @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] sana Pikachu Alaçam hemde en büyüklerinden.;haha

Hahaha bunu yapmasam olmazdı ;gul

Alıntı:

Loverman Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 161420)
emeğine sağlık @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] , herhalde final de gözükürüm:)

Finali size ayırdım tüm editörlerime jest yapmasam olmaz. Taraflıyım sizi tutuyorum. ;haha

Alıntı:

NeoN Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 161423)
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] hanımm çok mükemmel olmuş, en sevdiğim romanımı okur gibi okudum ne olur devamları gelsiiiiiin ;haha

Neon bey umarım en sevdiğiniz roman cin ali serisi değildir. Bunu beğendiniz olarak alıyorum. ;haha

Yazgı 15 Ağustos 2020 12:22

Alıntı:

Publisher Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 161425)
“Karantina öncesi kendisini papanın torunu zanneden Swat, karantina sonrası kendini papa ilan etmişti.”
;pup6

“Herkes mutluydu tam bir dost meclisi ortamı vardı ki bu ortamı şenlendirecek @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] tüm pozitifliğiyle içeri girdi. Onu gören centilmen @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] bey sandalyesini çekti ve kibarca hoş geldin dileklerini sundu. Bunu muzurlukla izleyen @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] kahkahayı patlattı.”

Tam olarak böyleyiz cidden.

Okurken büyük keyif aldım, mizahi unsurların güzel olmuş. Emeğine sağlık @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] m ;gul

Teşekkür ederim canım benim beğenmene sevindim ;heart

NeoN 15 Ağustos 2020 12:27

@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] hanım hayır cin Ali değil, Ökkeş serisi çok severim ;b6

Rima 15 Ağustos 2020 12:32

Emeğine sağlık @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] hanımcığım yine yüzümüzde tebessüme vesile olduğunuz için teşekkür ederim ;heart

ZeyNa 15 Ağustos 2020 13:03

@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] muhteşem olmuş yine. Okurken bir tebessüm oluşuyor insanın yüzünde, çok beğendim. Emeğinize sağlık.

Sim 15 Ağustos 2020 13:21

yaa emegine yüregine saglik, yine cok eglendim okurken ;haha

Yazgı 15 Ağustos 2020 14:26

Alıntı:

Rima Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 161432)
Emeğine sağlık @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] hanımcığım yine yüzümüzde tebessüme vesile olduğunuz için teşekkür ederim ;heart


Alıntı:

ZeyNa Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 161470)
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] muhteşem olmuş yine. Okurken bir tebessüm oluşuyor insanın yüzünde, çok beğendim. Emeğinize sağlık.


Ben teşekkür ederim Rima hanımcım. Bir dahaki bölümü size ayiracagim. Zeyna, Rima editörler için ;ask

Alıntı:

Sim Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 161484)
yaa emegine yüregine saglik, yine cok eglendim okurken ;haha

Sim hanımcım güzel dönütler alınca ben de mutlu oluyorum. Teşekkürler ;heart

She 15 Ağustos 2020 15:06

@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] hanımcım ne kadar, hayel gücü ve özenle hazırlanmış bu hikaye çok güzel olmuş. Yüzümüzde bıraktığınız tebessüm için teşekkür ederim, emeğinize yüreğinize sağlık ;gul ;srl

Yazgı 15 Ağustos 2020 15:45

Alıntı:

She Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 161566)
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] hanımcım ne kadar, hayel gücü ve özenle hazırlanmış bu hikaye çok güzel olmuş. Yüzümüzde bıraktığınız tebessüm için teşekkür ederim, emeğinize yüreğinize sağlık ;gul ;srl

She hanımcım sesini duydum ve forumdaki basarılarını görüyorum daha fazla şey yazmak istiyorum seninle ilgili ama elimdeki veri bu kadar ;heart seviliyorsun.

She 15 Ağustos 2020 16:05

Alıntı:

Yazgı Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 161611)
She hanımcım sesini duydum ve forumdaki basarılarını görüyorum daha fazla şey yazmak istiyorum seninle ilgili ama elimdeki veri bu kadar ;heart seviliyorsun.

Çok teşekkür ediyorum, güzel gönlün ve yüreğindeki dökülen her cümle kıymetli ve değerli. Merakla devamını bekliyoruz sevgiler ;gul

L_ 15 Ağustos 2020 16:08

Sahurda sıvı hidrojen içerek gün içinde aldığı oksijeni suya dönüştüren @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ile İslam alemi bile baş edemedi editör liderimiz on numara :D

Yazgı 15 Ağustos 2020 16:09

Alıntı:

L_ Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 161627)
Sahurda sıvı hidrojen içerek gün içinde aldığı oksijeni suya dönüştüren @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ile İslam alemi bile baş edemedi editör liderimiz on numara :D

Yüzüme yüzüme övün lütfen şımarmak istiyorum ;haha

Queen 16 Ağustos 2020 00:24

Yaaa çok tatlı olmuş ama =)) === :*

Yazgı 16 Ağustos 2020 20:24

İrcrehberi Corona günlükleri Vol3

Forumun editör grubu bir araya toplanmıştı. Hanimlar o kadar şıklardı ki kalemleri kadar güzellikleriyle de konuşulacakları belliydi. @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] içeri girdiğinde @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] yüzüne nur saçılmış gibi gözlerini kırpıştırıp ona hayranlık dolu bakmaya başladı. @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ve @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] neşeli hallerine uyum sağlayacak renkleri bir araya toplayarak uyumlu bir ikili olmuşlardı. @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] kendisine çok yakışan pembe çiçekli bir elbise giymişti. @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] 'sa çıtı pıtı görüntüsüyle adeta bir hüma kuşu gibi görünüyordu. @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] nostaljik bir seçim yaparak puantiyeli bir elbise tercih etmişti. Herkes yerini alınca hemen buldular kendilerine bir tartışma konusu : "kahve mi çay mı?"

@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ve @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] gruptan biraz uzaklaşarak, doğayla iç içe bu güzel ortamın keyfini yürüyüşle çıkarmak istedi.

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

Biraz uzaklaşmışlardı ki @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] 'nın çığlık sesi duyuldu. Herkes korkuyla o yöne bakarken maskeli olduğu için yüzü tanınmayan birinin @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] 'nın çantasını çekiştirdiği anlaşılıyordu. @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] koşarak o yöne doğru ilerliyordu. @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] korku içinde çantasını tutmuş karşısında anlamsızca gülen insana biraz hayret biraz da korkuyla bakıyordu. Yüzündeki maskeyi biraz daha indirmese @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] 'tan güzel bir dayak yiyecek olan @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] , haylaz çocuk edasına mahcubiyet karışmış yüzüyle @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] 'ya "neden bu kadar korkuyorsun sadece şakaydı" deyince @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] çantasını @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] 'un kafasına geçirdi bir yandan da "al sana şaka" diyordu..

Masaya gelen kahvenin kokusu, konuyu biraz dağıtmış görünüyordu. Kısa süre sonra @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] da konuşmalara dahil oldu, kaçamak bakışlarla @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] 'nın sinirinin geçip geçmediğini kontrol ediyordu.
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ve @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] kahveyi beğenmiş görünüyorlardı, yüzlerine hoşnut bir ifade yerleşmişti. @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] fincanı ters çevirip @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] 'a uzattı.

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

Üç vakte kadar diye başlayan uydurmaca fallar havada uçuşuyordu. Gruptan gelen kahkaha sesleri her yanda yankılanıyordu.
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] yeni yazacağı hikayenin altyapısı için böyle bir ortamın şahane olduğunu düşünerek gülümsüyordu. @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ve @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] 'se hepsi birbirinden farklı bu insanların bir arada ne kadar güzel göründüklerine hayretle şahitlik ediyordu...

Editör grubuma sevgilerle.. ;heart

Devam edecek..


Loverman 16 Ağustos 2020 20:29

mukemmel..;ççk;heart


Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 05:26.

Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.

Copyright ©2019 - 2023 | IRCRehberi