IRCRehberi.Net- Türkiyenin En iyi IRC ve Genel Forum Sitesi  
 sohbet
derya sohbet


173Beğeni(ler)


 
 
Seçenekler Stil
Alt 22 Ağustos 2020, 16:23   #61
Standart

@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] eline sağlık : ))

 
Alt 23 Ağustos 2020, 09:55   #62
Huysuz ve tatlı kadın..
Yazgı - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart

Alıntı:
Rima Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Her bölümü sanki dizi izler gibi heyecanla okuyorum ve bir sonraki bölümü merakla bekliyorum. Emeğine sağlık @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] hanımcığım harika olmuş yine ;heart
Alıntı:
ZeyNa Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Canım @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] yine döktürmüşsün, emeğine yüreğine sağlık harika olmuş ;gul
Çok sevdim ben bu hikayeyi her bölümü birbirinden güzel. Yeni bölümü sabırsızlıkla bekliyorum, acaba o ses neydi?
Alıntı:
Reyhan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] mmm yine harika olmuş sınav bi bitsin gerçekten kendimi yeşile, maviye atıcam. ;ççk
O kadar özledim ki kafamın bomboş olmasını.
Son bir bölüm kaldı bakalım yenilerini birlikte yazacağız sevgili editörlerim ;haha

 
Alt 24 Ağustos 2020, 09:24   #63
RakipsizSohbet.Com
aLeyna - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart

yuregune sagLik @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] cnm ;gul

________________

İrcrehberi Corona Günlükleri
 
Alt 24 Ağustos 2020, 13:08   #64
✰ ÖzeL..
oMeN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart

Emeğine sağlık @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] , @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] anadolları çifte çıkarmış ;khv @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ofiste ceyran yaptırıyormuş anlayacağın keyifler yerinde

________________

Edep; aklın Tercümanıdır. İnsan edebi kadar akıllı, Aklı kadar şerefli, Şerefi kadar Kıymetlidir. Massive..




~ E & B ~
 
Alt 24 Ağustos 2020, 17:17   #65
Mutena
Ruyanur - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart

Emeğinize yüreğinize sağlık @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

________________

"hakikâte giden yolda, meşakkatsiz bir varış yoktur."




 
Alt 25 Ağustos 2020, 01:46   #66
Ne âkilem, ne divane..
Cheyenne - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart

@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ;srl

________________

Eğer bir kelime olsaydım
Eyvallah olurdum.
Uçsuz bucaksız olup içimde,
onlarca kelime ve duygu barındırırdım.
Haklısın, üzgünüm, mühim değil, iyiyim.
Bazen bir kabulleniş,
bazen bir boşveriş,
bazen de bir vazgeçiş olurdum.
Sert görünüm altında,
bir o kadar duygusal
bir ruha sahip olurdum.
Çok dile gelmez,
bitişleri sevmezdim..
 
Alt 30 Ağustos 2020, 09:50   #67
Huysuz ve tatlı kadın..
Yazgı - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart

İrcrehberi Corona günlükleri Vol5
~FİNAL~



Hapşuuuu...


Evet o korkunç ses artık herkesi etkisi altına almış herkesin kulağında büyük bir çınlama oluşturmuştu. Sanki bomboş bir odanın içinde duvarlara çarpıp defalarca yankılanıyordu. Yazgı'nın paniği herkesi daha da korkutmuş korona aşısı zannettiği zatürre aşısı galiba pek işe yaramamıştı. @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] da söylemişti "Corona ilk bana bulaşmaz diyene bulaşır" diye..

Bu durumda yapacak tek şey o ortamdan kaçıp kurtulmaktı elbette. Güle oynaya gelinen bu güzel ortamın hayatlarına mâl olabileceğini düşünmemişti hiç kimse.. @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] kaçmaya çalışırken ayağı sandalyeye takılıp düştü ancak onun bu haline kimsenin gülecek hali yoktu herkes aynı korkuyu yaşıyordu. @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ' un da ondan bir farkı kalmamıştı. Cool görüntüsü kaybolmuş suratı, üzerindeki beyaz papa kıyafeti kadar ak pak olmuştu. @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] o kadar korkmuştu ki korkudan oracıkta bayılmış @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] kendi paniğini unutup düsmesine izin vermemiş hemen onu tutmuştu. @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] o kadar yer gezip de yakalanmadığı bu hastalığın kendisine burada dostları tarafından bulasabilecegini düşününce ağlamaya başlamıştı. @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] her şeyin belki de en farkında olan kişiydi ancak dostlarını kiramayıp bu ortama dahil olduğu için içinde derin bir pişmanlık oluşmuştu. @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ve @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] birbirlerine bakıp böyle bir şeyin gerçek olabileceğine inanamama şaşkınlığını yüzlerinde taşıyorlardı. @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] korku içinde @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] un ellerini tutmuş teselli bulmaya çalışıyordu.
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
hepsinden sakin bir tavır sergiliyordu ambulansa haber vermeyi de o akıl etmişti. Herkese ambulans yetismeyecegi icin @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] anadolun kapısını en çok panikleyen kişilere açmıştı bile. @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ve @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] en iyi durumda olanlardandı herkesle mesafeyi korumayı başarmışlar herkesten uzak oturmuşlardı. @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ise kendisinden çok Yazgı için endiselenmiş gibi görünüyordu ona bakıp ağlıyor uzaktan onu teselli etmeye çalışıyordu. @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ve @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] maskelerini hiç çıkarmayıp tedbiri elden bırakmadıkları için kendilerini şanslı hissediyorlardı. @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] soğukkanlılıkla oradan uzaklaşmayı başaran ilk kişi oldu @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ise gözyaşlarından önünü görüp yürüyecek halde değildi. Yazgı ile en yakın oturan kişi olarak @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] de en fazla risk taşıyan kişilerden biriydi. Ambulans geldiğinde de ikisini birlikte götürdüler.

Hastaneye varlıklarında onları @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] karşıladı. Hastanede virüs konusunda uzman doktorlardan biri olan Ares ilk müdahaleyi orada yaparak ikisini de yoğun bakım odasına aldırdı.

@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] durumu ağır olanlardandı @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] başında sürekli ağlarken ona da ilk müdahale yapılmıştı. Pek çok kişinin testinin pozitif çıkması üzerine dakikalar öncesinde neşe içinde gülen o ortamdan eser bile kalmamış herkes aynı korkuyu yaşamaya başlamıştı. Sevinçleri gibi acıları da ortaktı artik.

İki yıl gibi gelen iki hafta geçti aradan.. Korku, acı ve gözyaşı dolu iki hafta.. Çok şükür ki korkulan olmadı hastalığı ilk atlatan @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] oldu hayat enerjisinin bu konuda payı olduğu da kesindi elbette. @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] olayları uzaktan izlemiş herkesin durumunu ise yakından takip etmişti üzüntüsü gözlerinden okunuyordu.

Herkes sağlığına kavuşup hastaneden çıktıktan sonra görüntülü çağrıyı başlatan @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] oldu. Bu hastalığın anlatmaya çalıştığı şey buydu belki de. Birlikte olabilmek için, gönülden gönüle ulaşabilmek için sarılıp kucaklaşmak gerekmiyordu. Artık herkes payına düşen dersi almıştı "Uzak ol sağlıklı kal, hayat eve sığar."

Kamu spotunu da gerçekleştirdiğime göre bu hikayemiz burada bitiyor.. Yazmamda bana yardımcı olan arkadaşlarıma tekrar tekrar teşekkürlerimi sunuyorum ve yorumlarıyla destek olan herkese.. Kendinize dikkat edin, sosyal mesafeye uyun, sevdikleriniz için kendiniz için en doğrusu bu. Eğlenceli gibi görünen şeylerin bedeli ağır olabilir dikkat edin. Sağlıcakla kalın..


Konu Yazgı tarafından (30 Ağustos 2020 Saat 09:58 ) değiştirilmiştir..
 
Alt 30 Ağustos 2020, 09:54   #68
Standart

Durum vahim ;b

 
Alt 30 Ağustos 2020, 09:55   #69
Sim
civciv~🐥
Sim - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart

Hayat Eve Sigar..
emegi gecen herkesin eline emegine saglik. ;ççk

________________

Hope. . . ✨
 
Alt 30 Ağustos 2020, 09:56   #70
Cumhuriyet Kadını
Reyhan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart

Size cam açıcam beklemede kalınız ;haha

Bir solukta bitti sanki @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] her bölümü çok güzeldi emeğine sağlık. Allah hepimizi korusun bir an önce bitsin artık bu hastalık ;v6

________________



per aspera ad astra ✨
 


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Kapalı
Refbacks are Kapalı





Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 23:04.