IRCRehberi.Net- Türkiyenin En iyi IRC ve Genel Forum Sitesi  
 sohbet
derya sohbet


Yaşam ve Detay Yaşama dair gelişmeler burada. İlgi çekici olaylar, inanç, ilişkiler, ilginç olaylar yaşam ve detayda.

2Beğeni(ler)
  • 1 Post By Sterben
  • 1 Post By Lyra


 
 
Seçenekler Stil
Alt 26 Temmuz 2021, 18:20   #1
18-02-2020
Sterben - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Cool Her Bütçeye Uygun Buz Kırıcılı Blender Önerileri

Yaz aylarının bunaltıcı sıcaklarından kaçmak için en iyi seçenek buz gibi soğuk bir içecek içmektir. Dışarıda tonla para vermek yerine kendinize bir buz kırıcılı blender alarak evde damak tadınıza uygun lezzetler yaratabilirsiniz. Her bütçeye uygun ürünlerden oluşan buz kırıcılı blender listesi hazırladık.
Yaz aylarına girdiğimiz andan itibaren hava bir anda ısındı ve hatta ülkenin bazı yerlerinde sıcaklık rekorları kırılıyor. Bu havalarda serinlemenin en kolay yollarından biri de soğuk bir içecek içmektir. Malum, dışarıda soğuk bir smoothie içmenin bedeli bir hayli yüksek. Bunun yerine eve bir tane buz kırıcılı blender alarak hem uygun fiyatlı hem de tam damak tadınıza uygun lezzetler hazırlayabilirsiniz.
Buz kırıcılı blender fiyatları biraz yüksek olabilir. Çünkü bu ürünler buz kırmak gibi önemli bir işleve sahip oldukları için çok daha güçlü mekanizmaya sahip olmak zorundalar. Ancak buz kırıcılı blender almaya iyi bir yatırım gözüyle bakabilirsiniz. Her bütçeye uygun buz kırıcılı blenderlardan oluşan listemizi inceleyin, kendinize bir ürün seçin ve yaz aylarının bunaltıcı havasını serinletecek soğuk içecekler yapmaya hemen başlayın.
Her bütçeye uygun buz kırıcılı blender önerileri:

  • Senox Buz Kırıcılı Blender
  • Erginoks Salco Bar Blender
  • Remta Buz Kırıcılı Blender
  • By Kitchen-Vortex Buz Kırıcılı Blender
  • Electrolux Explore 7
  • Vosco Buz Kırıcılı Blender
  • Tefal Blendforce 2si1 Arada Blender ve Meyve Sıkacağı
  • Philips Daily Collection Smoothie Mini Blender
  • Electrolux Creative Cam Sürahili Smoothie Blender
  • Arzum Shake'N Take Kişisel Blender
Isı kontrolü özelliği ile olası kazaların önüne geçiyor: Senox Buz Kırıcılı Blender

Her Bütçeye Uygun Buz Kırıcılı Blender Önerileri
1500 watt çalışma gücüne sahip olan Senox Buz Kırıcılı Blender, paslanmaz çelik bıçakları sayesinde buz ve benzeri tüm sert maddeleri kolayca parçalayabiliyor. 2 litrelik sürahi hacmi sayesinde herkese yetecek kadar içecek hazırlayabilirsiniz. Kademeli güç ayarı ile kontrol sizde olacak. Isı kontrolü özelliği ise olası kazaların önüne geçecek.

Buzu 3 saniyede parçalıyor: Erginoks Salco Bar Blender

Her Bütçeye Uygun Buz Kırıcılı Blender Önerileri
Erginoks Salco Bar Blender, tam 3 litrelik sürahi hacmi ile dikkat çekiyor. 2200 watt çalışma gücü, içine ne koyarsanız koyun parçalandığından emin olmanızı sağlıyor. Paslanmaz çelik bıçakları ile bir buzu parçalama süresi maksimum 3 saniye. Bulaşık makinesinde yıkanabilen dayanıklı malzemeye sahip bu ürün aynı zamanda pek çok güvenlik mekanizmasına da sahip.

Hem şık hem kullanışlı: Remta Buz Kırıcılı Blender

Her Bütçeye Uygun Buz Kırıcılı Blender Önerileri
Remta Buz Kırıcılı Blender standart, her evde kullanıma uygun bir ürün. 2 litrelik sürahi hacmi ile aklınıza gelen tüm içecekleri hazırlamanızı sağlarken 1500 wattlık çalışma gücü de sürahi içine attığınız her şeyin tam olarak parçalandığından emin olmanızı sağlıyor. Siyah gövde yapısı ise mutfağınıza şıklık katmakta kararlı görünüyor.
Uzun süreli ve güvenli kullanım: By Kitchen-Vortex Buz Kırıcılı Blender

Her Bütçeye Uygun Buz Kırıcılı Blender Önerileri
By Kitchen-Vortex Buz Kırıcılı Blender da günlük kullanım için ideal ürünlerden bir tanesi. 2 litrelik sürahi hacmi herkes için uygun alan sunarken 1500 wattlık çalışma gücü ve paslanmaz çelik yapıdaki bıçakları bir buzu 10 saniyede kırma imkanı sunuyor. Standart bir ürün olsa da polikarbon yapısı ile uzun süreli kullanım imkanına ve güvenlik mekanizmasına sahip.
Alışılmadık şık tasarım: Electrolux Explore 7

Her Bütçeye Uygun Buz Kırıcılı Blender Önerileri
Öncelikle belirtmek gerekiyor ki Electrolux Explore 7 gerçekten şık ve alışılmadık bir tasarıma sahip. 900 watt çalışma gücü ve 1.5 litrelik sürahi hacmi günlük kullanım için yeter de artar bir performans sunuyor. Akıllı hız kontrol özelliği sayesinde tam olarak içine koyduğunuz malzemeyi parçalayacak güçte çalışıyor ve bu sayede olası kazaların önüne geçiyor.

1800 watt’a kadar çalışma gücü: Vosco Buz Kırıcılı Blender

Her Bütçeye Uygun Buz Kırıcılı Blender Önerileri
Vosco Buz Kırıcılı Blender standart olarak 1500 watt çalışma gücüne sahip ancak hız ayarını arttırdığınız zaman çalışma gücü 1800 watt’a kadar çıkabiliyor. Paslanmaz çelik bıçakları ile bir buzu 10 saniye içinde parçalayabilen ürünün sürahi hacmi ise 2 litre. Polikarbon yapısı sayesinde kullanıcılarına uzun bir kullanım ömrü sunuyor.

Aradığınız her şey: Tefal Blendforce 2si1 Arada Blender ve Meyve Sıkacağı

Her Bütçeye Uygun Buz Kırıcılı Blender Önerileri
Biraz buz parçalayarak güzel bir smoothie yapmak isterim ama taze sıkılmış meyvelerin yeri ayrı diyorsanız işte size Tefal Blendforce 2si1 Arada Blender ve Meyve Sıkacağı. Ürünün meyve sıkacağı haznesi 1 litre, blender haznesi ise 2 litre hacminde. 600 wattlık güç biraz düşük gibi görünse bile kullanıcılarına tam olarak istedikleri performansı sunuyor.

Ufak olsun, benim olsun diyenlere: Philips Daily Collection Smoothie Mini Blender

Her Bütçeye Uygun Buz Kırıcılı Blender Önerileri
Ben tek başına yaşayan insanım, aile boy ürün istemiyorum diyorsanız Philips Daily Collection Smoothie Mini Blender tam size göre. 600 ml sürahi hacmi sizi yanıltmasın, 350 watt çalışma gücü ile tam olarak istenileni vermeyi başarıyor. Yanında bir de taşıma şişesi ile geldiği için içeceğinizi hazırladıktan sonra yanınıza alıp dışarı çıkmanız da mümkün.

Tam bir fiyat - performans ürünü: Electrolux Creative Cam Sürahili Smoothie Blender

Her Bütçeye Uygun Buz Kırıcılı Blender Önerileri
Electrolux Creative Cam Sürahili Smoothie Blender gerçek bir fiyat - performans ürünü. Uygun fiyatı ile dikkat çeken blender, 700 watt çalışma gücüne ve 1.5 litre sürahi hacmine sahip. Dörtlü paslanmaz çelik yapıdaki bıçakları buz, meyve, kuruyemiş gibi tüm malzemeleri kolayca parçalayacak ve en doğru şekilde karıştıracak şekilde çalışıyor.

Küçük ve güçlü: Arzum Shake'N Take Kişisel Blender

Her Bütçeye Uygun Buz Kırıcılı Blender Önerileri
Küçük ama etkili bir ürün isteyenler için Arzum Shake'N Take Kişisel Blender tam aradıkları blender. 300 wattlık çalışma gücüne sahip olan ürün 570 ml ve 400 ml olmak üzere iki farklı karıştırma şişesi ile birlikte geliyor. Elbette bu şişeler bir de sızdırmaz yapıda bir kapağa sahip oldukları için hazırladığınız içecekleri alıp dışarı çıkmanız mümkün.
Yaz sıcaklarının bunaltıcı havasını soğuk içeceklerle serinletmek isteyenler için her bütçeye uygun ürünlerden oluşan buz kırıcılı blender listesi hazırladık ve ürünlerin öne çıkan özelliklerinden bahsettik. Listemizdeki ürünleri fiyatları, farklı alışveriş sitelerinde yer alan farklı kampanyalara göre değişiklik gösterebilir.

Alıntıdır.
 
Alt 26 Temmuz 2021, 19:16   #2
narcissism
Lyra - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart

@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] bana bundan alır mısın şey için, meyve suyu falan yaparız ;d

________________

"yoksun diye bahçemde çiçekler açmıyor bak,
gel de görüp açılsınlar, devşirip göğsüne tak."
 
Alt 08 Eylül 2021, 07:38   #3
She
✰ ÖzeL..
She - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart

Arzum'u tek geçerim elektronik eşyalar da

________________

~ E & B ~
 
Alt 08 Eylül 2021, 11:21   #4
Cumhuriyet Kadını
Reyhan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart

Arzum Shake'N Take bir alt sürümü var bende de, gerçekten iyi.

________________



per aspera ad astra ✨
 


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Kapalı
Refbacks are Kapalı





Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 06:58.