IRCRehberi.Net- Türkiyenin En iyi IRC ve Genel Forum Sitesi  
 sohbet
derya sohbet


Yaşam ve Detay Yaşama dair gelişmeler burada. İlgi çekici olaylar, inanç, ilişkiler, ilginç olaylar yaşam ve detayda.

9Beğeni(ler)
  • 3 Post By Rima
  • 2 Post By Absent
  • 1 Post By Rima
  • 1 Post By Elyanura
  • 1 Post By SmokiN
  • 1 Post By Rima


 
 
Seçenekler Stil
Alt 15 Ocak 2021, 18:40   #1
"Mizantrop"
Rima - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart Günlerdir Şaşkınlıkla Sahte Gelini İzliyoruz :D


[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

Show TV'de yayınlanan Didem Arslan Yılmaz'la Vazgeçme programında son günlerde tüm Türkiye'nin konuştuğu bir olayın detayları ortaya çıktı.Genç kadın Melisay evlilik vaadiyle, 15 ilde 23 kişiyi toplamda 825 bin TL dolandırdı. Sahte gelin canlı yayında suçunu itiraf etti. Melisay Tosun nereli? Kaç kişiyi dolandırdı?


[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

Türkiye sahte gelin Melisay Tosun’un yaptıklarını duydukça hayretler içerisinde kalıyor. Çocuk yaşta çetelerin ağına düşen Tosun, kendisine yöneltilen suçlamaların hiçbirini kabul etmeyerek direniyor.

Jandarmanın araması sonucu kızının bu çeteye katıldığını öğrendiğini belirten çaresiz anne, kızını bir türlü bu şebekeden kurtaramadığını anlattı. Genç kızının, birçok insanı evlenme vaadiyle dolandırdığını, onlardan başlık parası, ziynet eşyası aldırdığını ve en sonunda kahvelerine uyku ilacı atarak, uyuttuktan sonra evden kaçtığını söyledi.



Toplamda 23 kişiyi evlilik vaadiyle dolandıran Melisay Tosun’un yaşattıklarını anlatmaya sözler yetmeyince Didem Arslan’la vazgeçme ekibi haritalandırma yöntemini kullandı.

Aralarında İzmir, İstanbul, Balıkesir, Afyon, Muş, Van, Sivas, Ağrı, Kars, Uşak gibi illerin de bulunduğu birçok ilde sahte evlilik yaparak birçok insanı dolandıran Melisay Tosun’un yaptıklarını duyanlar kulaklarına inanamıyor.

Show TV’de yayınlanan Didem Arslan Yılmazla Vazgeçme programında yaşananlar duyanları hayretler içerisinde bırakıyor.

Melisay Tosun kimdir, nerelidir Türkiye sahte gelin vakasını konuşuyor

Programa annesiyle birlikte katılan Melisay’ın henüz 16 yaşındayken sahte evlilik çetesine katıldığı ileri sürüldü.

İddiaya göre çetenin bulduğu kişilerle evlilik yapan Melisay, daha sonra evlendiği kişileri dolandırarak kayıplara karışıyor. Bu yöntemle Türkiye’nin farklı illerinden onlarca mağdur vatandaş var.

Melisay’ın canlı yayında, Didem Arslan Yılmaz, avukatlar ve mağdurların ısrarlarına rağmen yaptıklarını inkar yoluna gitti.

Hakkındaki hiçbir iddiayı kabul etmeyen Melisay Tosun, bütün iddialara, “Hayır” cevabını verdi.

Melisay Tosun’un annesi Dilek Köse, kızının 2018 yılında Emirhan isimli bir kişiyle, henüz 16 yaşındayken kaçıp evlendiğini, daha sonra da 18 yaşına girdikten sonra Balıkesir, Uşak ve Afyon illerinde sahte gelin olarak evlendirildiğini söyledi.

Kızının “sahte evlilik çetesi”ne katıldığını belirten anne Dilek Köse, kızını kurtarmak istediğini söylüyor; ancak kızı annesininin hiçbir dediğini yapmıyor, aksine yaşananlardan annesini sorumlu tutuyor.

Öte yandan mağdur olduklarını belirten bir baba ve oğlu Afyonkarahisar’dan gelerek programa konuk oldu.

Baba M.G, oğlu O’ya kız bulmak için çok uğraştıklarını, bunun için aracılar vasıtasıyla Van’ın Başkale ilçesinde bir kız bulduklarını ve gidip ailesinden istediklerini söyledi.

Baba G, Melisay’ın ailesi olarak tanıttığı kişilerin 30 bin TL başlık parası istediğini, bu parayı verdikten sonra Afyon’a döndüklerini burada ayrıca 20 bin liralık da ziynet eşyası aldıklarını ancak Melisay’ın nikah yapılmadan kaçarak izini kaybettiğini söyledi.

Baba G, Melisay ile Emrah isimli birinin telefon üzerinde sık sık yazıştıklarını, Melisay’ın karşısındaki kişiye, “Uyku ilacı verdim ancak etkilemiyor bunları” dediği, karşısındaki kişinin de, “O zaman fare ilacı ver öldür, kurtul o evden” dediğini ileri sürdü.

Melisay Tosun’un annesi Dilek Köse Programa Balıkesir’den bağlanan Şengül Yaman isimli başka bir mağdur yakını ise, Melisay’ın evlenme vaadiyle oğlu Ali’yi dolandırdığını söyledi.

Şengül Yaman, oğlu Ali’yi evlendirmek için buldukları kız için Buş’a gittiklerini, burada Melisay’ın babası olduğu ileri sürülen kişiye 150 bin lira başlık parası verdiklerini ardında düğün yaptıklarını, ancak düğünden bir hafta sonra Melisay’ın evden kaçtığını söyledi.

Melisay, kendisini teşhis eden bütün mağdurlara rağmen iddiaların hiçbirini kabul etmeyerek, annesi dahil herkesin kendisine iftira attığını ileri sürdü.

3 YILDIR İNSANLARI EVLİLİK VAADİYLE DOLANDIRIYORUM

Günlerdir konuşulan sahte gelin skandalında bir son dakika gelişmesi yaşandı. Melisay, “3 yıldır insanları evlilik vaadiyle dolandırıyorum. Altınları eski eşim Emirhan saklıyor” itirafında bulundu.Didem Arslan Yılmaz’la Vazgeçme programı ile gündeme gelen sahte gelin Melisay ilk kez canlı yayına katıldı. Melisay, kendisine yönlendirilen suçlamalara ilişkin açıklamalarda bulundu. Aşık olduğu kişi tarafından bu duruma sürüklendiğini ifade eden Melisay, bir daha yayına çıkmak istemediğini söyledi.

UYKU İLACI YETMİYORSA, FARE ZEHRİ VER

Afyonkarahisar’da Melisay’ın kendilerini dolandırdığını söyleyen baba-oğul da stüdyoya geldi. Baba Mustafa Gölcük, oğlu Oktay’a evlenmesi için birini bulmak istediğini ve aracılar sayesinde Van Erciş’e gittiklerini ifade etti. Ailesi olarak tanıttığı kişilerin 30 bin TL başlık parası istediğini, kendilerinin de bu parayı verdiğini söyledi. Kızı istedikten sonra Afyon’a döndüklerini ve burada da 20 bin TL değerinde ziynet eşyası aldıklarını söyleyen baba Gölcük, nikah yapamadan Melisay’ın evden kaçtığını söyledi. Açıklamalarına devam eden baba Gölcük’ün iddiasına göre, Melisay ile sevgilisi olduğunu iddia ettiği Emrah mesajlaştı ve Melisay mesajında, “Uyku ilacı verdim ama bunları etkilemiyor.” dedi. Emrah da, “Uyku ilacı etkilemiyorsa, fare ilacı ver öldür. O evden çık kurtul!” cevabını verdi. Tüyler ürperten bu diyaloglar izleyenlerin kanını dondurdu.

DÜĞÜN YAPTIK, 150 BİN TL BAŞLIK PARASI VERDİK

Yayına telefonla bağlanan Şengül Yaman ise Melisay’ın kendilerini Balıkesir’de evlenme vaadiyle dolandırdığını söyledi. Oğlu Ali’yi evlendirmek istediğini söyleyen anne, bir aracı ile birlikte Muş’a gittiklerini ve kızın babası olarak tanıtan kişiye başlık parası olarak 150 bin TL verdiklerini söyledi. Melisay ile düğün yaptıklarını, düğünün ardından 1 hafta sonra evden kaçtığını ifade etti.

İNSAN İNSANA BENZER DİDEM HANIM

Telefonla yayına katılan Melisay Tosun ise bu söylenenlerin gerçeği yansıtmadığını söyleyerek iddiaları yalanladı. Annesi Dilek Köse’nin kendisine iftira attığını ve hiçbir şekilde onunla görüşmek istemediğini söyleyen Tosun, ekranda kendisi olduğu iddia edilen fotoğraflar hakkında ise herkesi şaşırtan bir açıklama yaptı. Genç kız, “O fotoğraftakiler ben değilim. İnsan insana benzer Didem Hanım!” dedi.

kaynak [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
________________

.
 
Alt 15 Ocak 2021, 18:46   #2
Bordo aşktır, mavi tutku..
Absent - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart

Yaaa işte elalemin çocukları cin gibi, siz de forumda pinekleyin böyle

________________

Öpüşmek; alt katı kiralamak için, üst katta yapılan anlaşmadır..
 
Alt 15 Ocak 2021, 18:47   #3
"Mizantrop"
Rima - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart

Alıntı:
Absent Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Yaaa işte elalemin çocukları cin gibi, siz de forumda pinekleyin böyle
Kocayı bulduk da dolandırmaya kaldık

________________

.
 
Alt 15 Ocak 2021, 19:00   #4
Emektar
Elyanura - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart

Alıntı:
Rima Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Kocayı bulduk da dolandırmaya kaldık
Buluncada dolandirilan taraf oluruz biz canim dd

 
Alt 15 Ocak 2021, 19:03   #5
Standart

sizden korkulur :)

 
Alt 15 Ocak 2021, 19:33   #6
"Mizantrop"
Rima - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart

Alıntı:
Elyanura Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Buluncada dolandirilan taraf oluruz biz canim dd
Haklısın :dd

________________

.
 


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Kapalı
Refbacks are Kapalı





Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 09:15.