IRCRehberi.Net- Türkiyenin En iyi IRC ve Genel Forum Sitesi  
 sohbet
derya sohbet


Yaşam ve Detay Yaşama dair gelişmeler burada. İlgi çekici olaylar, inanç, ilişkiler, ilginç olaylar yaşam ve detayda.

2Beğeni(ler)
  • 1 Post By Ersan
  • 1 Post By Barbie


 
 
Seçenekler Stil
Alt 04 Mayıs 2024, 00:07   #1
Moderatör
Ersan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart TREND ALARMI: BEBEK MAVİSİ

Sokak stilinde son zamanlarda sıkça karşımıza çıkan bebek mavisi, 2024 İlkbahar/Yaz sezonu modasında öne çıkıyor.

TREND ALARMI: BEBEK MAVİSİ

Renk ve desenlerde trend sinyallerini çok önceden veren defilelerden, sokak stilini sosyal medyada yansıtan influencer'lara, pastel renklerin moda sektörüne rehberlik ettiği bir dönemdeyiz. Yaz aylarına daha da yaklaştıkça dolabımızda yenilik için yer açtığımız raflar, canlı ve yaz ruhunu yansıtan parçaları arıyor. Gömleklerin vazgeçilmez rengi bebek mavisi, kıyafetlerinizin tamamlayıcı parçalarında da kendini göstermeyi başarıyor. Kendine saten elbiselerde, ceketlerde, örgü hırkalarda ve eteklerde yer buluyor bebek mavisi. 2010’lu yıllarda yükselişe geçen ve sosyal medya sayesinde daha da popülariteye sahip olan #Coquette akımı, bebek mavisi ile yapılan kıyafetlerde daha da ortaya çıkıyor. Aynı zamanda #softgirl akımına da gönderme yapan bu renk, daha sakin görünümler yaratmanın yollarını arıyor.

TREND ALARMI: BEBEK MAVİSİ

Saçınızı beğenmediğiniz bir günde takacağınız aksesuar için ilham aradığınız bir zamanda veya günü geçirmenin en kolay yolunun monokrom kıyafet olduğunu fark ettiğiniz bir günde, sokak stiline bir göz gezdiriyorsunuz. Trendleri birbiriyle deneyimlemeye karar verip birden fazla akımı aynı kombinde birleştirebilirsiniz. Bebek mavisi renginde bohem elbisenizin altına giyeceğiniz babet ayakkabılar, mavi bir metalik göz makyajıyla tamamlanmayı bekliyor olabilir. Veya dikkatleri üzerinize çekecek -spor takımları denince herkesin elinin gittiği siyah, beyaz ya da gri renkli takımlardan farklı olmak isterseniz- alt üst baby blue spor takım, bu trende ayak uydurmakta yardımcınız olabilir

.TREND ALARMI: BEBEK MAVİSİ

Bu rengi en çok kullanmayı seven akımlardan biri de #Preppy. Ekoseli eteklerle ve hırkalarla dolabını oluşturan #Preppy severler, bebek mavisi renginin bu tarzın vazgeçilmez rengi olduğunun farkındalar. Chanel’in tüvit ceketlerinden ilham alan Preppy, bebek mavisi ile monokrom görünümler oluşturuyor. Sadece modayla sınırlı kalmayan bebek mavisi, #AquamarineBeauty trendine de gönderme yapıyor. Aquamarine makyaj, gözleri öne çıkarırken metalik göz makyajıyla mavinin her tonunu bulunduruyor.

TREND ALARMI: BEBEK MAVİSİ

TREND ALARMI: BEBEK MAVİSİ

TREND ALARMI: BEBEK MAVİSİ

TREND ALARMI: BEBEK MAVİSİ

KAYNAK https://www.bundle.app/
 
Alt 06 Mayıs 2024, 09:34   #2
Standart

ıh beğenmedim

 


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Kapalı
Refbacks are Kapalı





Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 06:44.