IRCRehberi.Net- Türkiyenin En iyi IRC ve Genel Forum Sitesi  
 sohbet
derya sohbet


Yaşam ve Detay Yaşama dair gelişmeler burada. İlgi çekici olaylar, inanç, ilişkiler, ilginç olaylar yaşam ve detayda.

 
 
Seçenekler Stil
Alt 09 Aralık 2023, 10:55   #1
Only Allah can judge me
BugsBunny - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart Koreli kadının çantası 8 bin 500 kilometre yol gitti!

Koreli kadının çantası 8 bin 500 kilometre yol gitti!

Tatil için geldiği İzmir'den ülkesine dönerken çantasını İZBAN'da unutan 31 yaşındaki Güney Koreli öğrencinin çantası, 8 bin 500 kilometre yol katederek aylar sonra sahibine ulaştırıldı. İşte detaylar...

Tatil için geldiği İzmir’den ülkesine dönerken çantasını İZBAN’ın Menemen İstasyonu’nda unutan Koreli genç kadın Kim Soo-hvan’ın eşyaları, kendisine Güney Kore'de teslim edildi. İzmir’e tam 8 bin 500 kilometre uzaklıktaki Güney Kore’ye geri iade edilen çanta, sahibine geri ulaştırıldı.

İZBAN'DA UNUTULMUŞTU

Koreli kadının çantası 8 bin 500 kilometre yol gitti!

Güney Koreli Kim Soo-hvan, Şubat ayında geldiği İzmir’den ülkesi Güney Kore'ye dönerken, içinde özel eşyalarının bulunduğu çantasını İZBAN'ın Menemen İstasyonu'nda unuttu. Adnan Menderes Havalimanı’ndan Güney Kore’ye uçan 31 yaşındaki Soo-hvan’ın çantası İZBAN görevlileri tarafından, ülkemizi yasa boğan 6 Şubat Depremi’nin hemen sonrasında bulunarak Kayıp Eşya Bölümü’ne teslim edildi. Kameralar önünde açılan çantadan dizüstü bilgisayar dahil çok sayıda özel eşya çıktı. Çantadan çıkan eşyalar kayıt altına alındı ve kimlik tespiti yapıldı. Kore Konsolosluğu ile görüşüldü ve 31 yaşındaki öğrencinin ülkesine döndüğü ortaya çıktı. Konsolosluk sayesinde Güney Koreli Kim Soo-hvan ile görüşüldü ve çantasının kendisine gönderileceği bilgisi verildi. İZBAN'da unutulan çanta, İzmir’e 8 bin 500 kilometre uzaklıkta yaşayan Güney Koreli sahibine ulaştırıldı.

ANILARIMI BANA ULAŞTIRDIKLARI İÇİN TEŞEKKÜR EDERİM

Koreli kadının çantası 8 bin 500 kilometre yol gitti!

Çantayı Güney Kore'de teslim alan Kim Soo-hvan, eşyalarına kavuşmanın sevinciyle İZBAN yetkililerine teşekkür mesajı yayınladı. "10 seneyi aşan anılarımı bana ulaştırdıkları için İZBAN'a teşekkür ederim diyen Güney Koreli genç kadın, çantasını kaybettiğinde bir daha geri alamayacağına inandığını belirtti.

"Öncelikle İZBAN’a gerçekten çok teşekkür ederim. Şubat ayında 10 günlük tatil için Türkiye’ye gelmiştim. Güney Kore’ye dönüş yolunda uçağa binmek için havaalanına giderken çantamı İZBAN’da unuttum. İçerisinde notebook, kitaplarım, çocukluk ve aile resimlerim ile kimlik kartım vardı. Uçak kalkış saatime fazla zaman kalmadığı için çantamı bulamadan Güney Kore’ye döndüm. İlk kaybettiğimde şimdi tekrar üzülerek hatırlıyorum Türkiye’de çok büyük bir deprem olmuştu. Bu zor durumda çantamın bulunması kolay değildi bu yüzden yapacak bir şey olmadığını düşündüm. Üniversite dosyalarımı özellikle veri tabanımı kurtarmam çok iyi oldu. Güney Kore’de arkadaşlarımla birlikte akşam yemeği yerken Türkiye’den telefon geldi. Arkadaşlarım spam olabileceğini uyararak açmamamı istedi. Fakat arama Türkiye’den geldiği için açtım. Arayan Türkiye’deki Güney Kore Ankara Büyükelçiliğiydi. Çantama kavuştuğum için çok mutluyum. 10 seneyi aşan anılarımı bana ulaştırdıkları için İZBAN’a çok teşekkür ederim."

İZBAN İstasyonlar Müdürü Ali Yeşilnacar, İZBAN Kayıp Eşya Bölümü hedefinin "yüzde yüz teslim oranı" olduğunu belirterek, İZBAN olarak Soo-hvan’ı çantasıyla birlikte yeniden İzmir’de ve ülkemizde görmek istediklerini belirtti.

Kaynak [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
 
Alt 13 Aralık 2023, 12:09   #2
YiLDiZ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart


________________

Seviyorum içimdeki alıngan ama haylaz çocuğu..
Sever, kırılır, küser..
Ama göz ucuyla hep bir gülücük bekler...
 


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Kapalı
Refbacks are Kapalı





Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 03:31.