IRCRehberi.Net- Türkiyenin En iyi IRC ve Genel Forum Sitesi  
 sohbet
derya sohbet


Yaşam ve Detay Yaşama dair gelişmeler burada. İlgi çekici olaylar, inanç, ilişkiler, ilginç olaylar yaşam ve detayda.

 
 
Seçenekler Stil
Alt 09 Aralık 2023, 10:38   #1
Only Allah can judge me
BugsBunny - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart 175 bin dolar ve dayanması zor bir ameliyat!

Kolombiyalı genç bir adam, daha uzun bir vücuda sahip olma hayaliyle, dayanılmaz şekilde acılı bir ameliyatı ve aylar boyu sürecek fizik tedaviyi göze alarak boy uzatma ameliyatı olmaya karar verdi. İngiliz basını genç adamın, acılı ameliyat için 175 bin dolar ödediğini kaydediyor.

175 bin dolar ve dayanması zor bir ameliyat!

Kolombiyalı bir adam, 1.76 boyundaki vücudundan kurtulup daha uzun bir bedene sahip olma hayaliyle, "en acılı ameliyatlardan birini" geçirdi ve bu ameliyat için 175 bin dolar (yaklaşık 5.062.071 Türk Lirası) harcadı.

29 yaşındaki Instagram yıldızı Yeferson Cossio, bacaklarını 7 cm daha uzatarak ve 1.83 cm boya ulaşmak için alt ekstremite uzatma ameliyatı geçirdiğini açıkladı. Cossio Instagram'da yayınlanan bir videoda İspanyolca olarak, "Ben bir cüce değilim, en uzun boylu da değilim" dedi.

'KULLANABİLCEĞİM BİRKAÇ MİLYONA SAHİBİM'

175 bin dolar ve dayanması zor bir ameliyat!

Ameliyat süreci ve tecrübesi hakkında yorum yapan Cossio şöyle konuştu:

"Evet, bacaklarım güzel ama onlardan nefret ediyorum. Hemen hemen tüm insanlar gibi vücudumun bazı kısımları konusunda çekingenim ve bunu değiştirmek için kullanabileceğim birkaç yüz milyon pesoya sahibim."

Sosyal medyada milyonlarca takipçisi bulunan Cossio, tedavi için 200 ila 700 milyon Kolombiya pesosu harcadığını söyledi. İngiliz basınına göre bu, kabaca 50 bin ila 175 bin dolara eşdeğer.

Doktorlar ameliyatı şöyle açıkladı:

"Kemiğin uçları arasındaki boşluk açıldıkça, istenen kemik uzunluğu oluşana kadar vücut boşlukta yeni doku üretmeye devam ediyor."

Dayanılmaz şekilde acı veren ameliyat, hastanın kemiklerinin kırılmasını, metal bir çubuğun yerleştirilmesini ve harici bir cihaz yardımıyla aradaki boşluğu yavaşça uzatmak için kullanılmasını içeriyor.

AYLAR BOYU DEVAM EDEN SÜREÇ

175 bin dolar ve dayanması zor bir ameliyat!

Uzmanlar genellikle kemikleri günde toplam bir milimetre ayırıyor. Bu, Cossio'nun yeni 1.80'lik yapısına ulaşabilmek için bacaklarını 152 gün, yani 6 ay boyunca acı verici bir şekilde uzatması anlamına geliyor. Sonraki birkaç ay, hastaların daha rahat edebilmesi için fizik tedavileriyle dolu. Bu süreçte hastanın yeni bacaklarıyla yürümeye alışması planlanıyor.

Cossio, ameliyatın tamamen 'estetik' amaçlı olduğunu takipçilerine itiraf etti.

Instagram videosunda Cossio'nun cerrahı, fenomenin ameliyattan sonra iyileştikten sonra yürüme, egzersiz yapma ve atlama dahil olmak üzere normal hayatına dönebileceğini garanti etti.

BAŞKA ÖRNEKLERİ DE VAR

175 bin dolar ve dayanması zor bir ameliyat!

Cossio yeni boyundan memnun görünüyor ve takipçilerine, daha da uzun olmak için ikinci kez bıçak altına yatmayı planlamadığını söyledi. Sosyal medya yıldızı, daha uzun olma hayaliyle binlerce dolarlık para harcayan birçok kişiden biri.

Gürcistanlı 33 yaşındaki ipotek komisyoncusu Brian Sanchez, halihazırda 1.80 boyunda olmasına rağmen boyunu 17 cm daha uzatmak için Türkiye'de yapılan bacak uzatma ameliyatına 100 bin dolardan fazla para harcadı.

Minnesota'dan 1.65 boyundaki 41 yaşındaki Moses Gibson adındaki bir adam ise, 2016 yılında ameliyata 7 cm daha uzun olabilme umuduyla 75 bin dolar ödedi. Gibson geçtiğimiz Mart ayında ise, 5 cm daha uzamak istediği gerekçesiyle 98 bin dolarlık üçüncü bir ameliyata karar verdi.

Kaynak [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
 
Alt 09 Aralık 2023, 10:41   #2
MobilOkey.Org
aZze - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart

insanlar neden oldukları hallerinden memnun olmayı beceremıyor yaratan begenip yaratıyor sen değiştiriyorsun .. eee sonrası yazık acınacak hallerimizle ovunuyoruz ..

________________

Çekme, Cennetimin Pencerelerine perde.
Kaldır! Göz kapaklarını
 
Alt 10 Aralık 2023, 19:22   #3
YiLDiZ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart

İlginç

________________

Seviyorum içimdeki alıngan ama haylaz çocuğu..
Sever, kırılır, küser..
Ama göz ucuyla hep bir gülücük bekler...
 


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Kapalı
Refbacks are Kapalı





Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 04:35.