IRCRehberi.Net- Türkiyenin En iyi IRC ve Genel Forum Sitesi  
 sohbet
derya sohbet


Yaşam ve Detay Yaşama dair gelişmeler burada. İlgi çekici olaylar, inanç, ilişkiler, ilginç olaylar yaşam ve detayda.

1Beğeni(ler)
  • 1 Post By BugsBunny


 
 
Seçenekler Stil
Alt 05 Aralık 2023, 17:44   #1
Only Allah can judge me
BugsBunny - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart THY, Reklam Yüzü Olarak Margot Robbie'yi Seçti

THY, Reklam Yüzü Olarak Margot Robbie'yi Seçti

Türk Hava Yolları (THY), Avustralya seferlerini tanıtmak amacıyla Hollywood'un ünlü yıldızı Margot Robbie ile iş birliği yapma kararı aldı. THY Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Bolat, yaptığı açıklamada, "15-25 Mart 2024 tarihleri arasında da Avustralya’ya uçmaya başlıyoruz. Şimdi Avustralyalı oyuncu Margot Robbie ile görüşüyoruz. Onu uçuştan bir hafta önce getirip Göbeklitepe gibi birçok yeri gezdirmeyi planlıyoruz. Avustralya uçuşu aktarmalı olacak. Buradan 10 saat Singapur’a, oradan da 7 saat Avustralya’ya gidilecek" dedi.

Margot Robbie'nin THY'nin yeni reklam yüzü olması, şirketin uluslararası pazardaki varlığını güçlendirmek ve Avustralya rotasına dikkat çekmek adına önemli bir adım olarak değerlendiriliyor. Güzel oyuncu, küresel düzeyde tanınan bir isim olmasıyla birlikte, Türk Hava Yolları'nın imajını güçlendirecek bir etki yaratabilir.

Bu stratejik iş birliği kapsamında Margot Robbie'nin, Avustralya uçuşlarının öncesinde Türkiye'yi ziyaret ederek Göbeklitepe gibi önemli turistik bölgeleri gezecek olması, sadece bir seyahat reklamı ötesinde kültürel ve turistik bir tanıtım hamlesi olarak öne çıkıyor. Bu durum, Türk Hava Yolları'nın sadece bir ulaşım şirketi olarak değil, aynı zamanda destinasyonları tanıtan bir marka olarak konumlanma stratejisinin bir parçasını oluşturuyor.

Avustralya uçuşlarının aktarmalı olacak olması, Singapur üzerinden gerçekleşecek olan bu yolculuğun, yolculara keyifli bir deneyim sunmak adına düzenlendiğini gösteriyor. Margot Robbie'nin bu seyahat öncesi tanıtımı, hem Türk Hava Yolları'nın marka bilinirliğini artırmaya yönelik hem de Türkiye'nin turistik cazibesini vurgulamak adına önemli bir stratejik adım olarak öne çıkıyor.


Kaynak [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
 
Alt 05 Aralık 2023, 17:49   #2
Standart

Güzel ve sempatik :)

________________

https://megaresim.com/upload/5232d0a2.gif
 


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Kapalı
Refbacks are Kapalı





Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 10:41.