IRCRehberi.Net- Türkiyenin En iyi IRC ve Genel Forum Sitesi  
 sohbet
derya sohbet


1Beğeni(ler)
  • 1 Post By dae


 
 
Seçenekler Stil
Alt 11 Şubat 2022, 19:17   #1
dae
Les yeux sans visage
dae - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart Obi-Wan Kenobi yayın tarihi ve ilk posteri geldi

Star Wars serisinin merakla beklenen serisi Obi-Wan Kenobi dizisi için ilk poster geldi. Dizinin yayın tarihi de açıklandı.
Obi-Wan Kenobi dizi çekimlerinin tamamlandığı geçtiğimiz Eylül ayında açıklanmış ve dizinin görsel efektler için prodüskiyon aşamasına geçildiği belirtilmişti. Diziyi merakla bekleyen Star Wars hayranları olarak hala ilk fragmanı beklesek de dizi için yavaş yavaş ilk görseller gelmeye başlayacak gibi duruyor. Oyuncu kadrosuyla dikkat çeken Obi-Wan Kenobi dizisinin yayın tarihi nihayet açıklandı ve dizinin ilk posteri de yayınlandı.

Obi-Wan Kenobi 25 Mayıs'ta yayınlanmaya başlayacak
2019 yılında düzenlenen D23 etkinliğinde resmiyet kazanan Obi-Wan Kenobi dizisinde 2000'li yıllarda yayınlanan üçlemede de aynı karaktere hayat veren yer alan Ewan McGregor'u başrolde izleyeceğiz. 25 Mayıs'ta ilk bölümü ile yayınlanmaya başlayacak olan dizide ayrıca Anakin Skywalker / Darth Vader karakterine hayat veren Hayden Christensen'ın da olacağı açıklanmıştı.

Dizide ayrıca Moses Ingram, Joel Edgerton, Bonnie Piesse, Kumail Nanjiani, Indira Varma, Rupert Friend, O’Shea Jackson Jr., Sung Kang, Simone Kessell, Benny Safdie, Joel Edgerton, Kumail Nanjiani ve Sung Kang gibi isimler yer alıyor. Özellikle Joel Edgerton'ın bu dizinin kadrosunda yer almasına ayrıca sevindiğimi de belirtmem gerekiyor. Bu oyuncuların birçoğunun hangi karakterlere hayat verecekleri ise henüz belli değil. Joel Edgerton ve Bonnie Piesse ise Owen ve Beru Lars karakterlerini canlandıracak. Bu iki isim Bölüm II ve Bölüm III'te de aynı karakterlere hayat vermişlerdi. Lars çifti Star Wars hayranlarının bildiği gibi Luke Skywalker'ın amcası ve yengesi (üvey) olarak seride karşımıza çıkmışlardı.

Obi-Wan Kenobi dizisi Star Wars: Revenge of the Sith hikayesinden 10 yıl sonrasını konu edinecek. Anakin Skywalker'ın iyiden iyiye karanlık tarafa gömüldüğü bu dönemde Jedi ustası Kenobi'nin neler yaptığına odaklanılacak. Mandalorian dizisinde de yer alan Deborah Chow'un yönetmenlik koltuğuna, Joby Harold'un ise yazarlık koltuğuna oturduğu dizinin yapımcı kadrosunda ise Kathleen Kennedy, Michelle Rejwan ve Deborah Chow dışında dizinin başrol oyuncusu Ewan McGregor da yer alıyor.

Obi-Wan Kenobi yayın tarihi ve ilk posteri geldi

alıntıdır.
________________

 
Alt 11 Şubat 2022, 19:21   #2
Emektar
GuPSe - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart


 


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Kapalı
Refbacks are Kapalı





Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 12:43.