IRCRehberi.Net- Türkiyenin En iyi IRC ve Genel Forum Sitesi  
 sohbet
derya sohbet


 
 
Seçenekler Stil
Alt 08 Mart 2023, 05:27   #1
Standart Xiaomi büyük oynuyor: Katlanabilir Mix Fold 3 yolda!

Xiaomi büyük oynuyor: Katlanabilir Mix Fold 3 yolda!

Çinli üretici Xiaomi, 2023 yılı için vites artırdı. Katlanabilir akıllı telefon dünyasındaki payını artırmak isteyen Xiaomi, Mix Fold 3’ün geliştirme aşamasını tamamlamış olabilir. Çin’den gelen yeni sızıntılar, Ağustos ayında lansman yapılacağını ve Mix Fold 3’ün doğrudan Samsung Galaxy Z Fold 5’e rakip olacağını gösteriyor.

Xiaomi Mix Fold 3 Ağustos’ta duyurulabilir
2023 yılında katlanabilir modeller, akıllı telefon pazarında daha fazla yer kaplayacak. Bu noktada pazarda rekabet yaratacak modellerden biri de Xiaomi Mix Fold 3 olacak. Digital Chat Station’a göre Xiaomi, bir sonraki katlanabilir telefonunu Galaxy Z Fold 5 ve Galaxy Z Flip 5 ile aynı dönemde duyuracak.

Xiaomi büyük oynuyor: Katlanabilir Mix Fold 3 yolda!

Samsung, katlanabilir Galaxy Z serisini genellikle Ağustos ayında duyuruyor. Bu yılki modellerin de yine Ağustos ayında düzenlenecek bir Unpacked etkinliğinde görücüye çıkması bekleniyor. Son sızıntılar, Mix Fold 3’ün de Ağustos ayında duyurulacağını gösteriyor.

Xiaomi Mix Fold 3 özellikleri de dikkat çekiyor. Katlanabilir telefonun, en yeni Qualcomm Snapdragon 8 Gen 2 yonga setinden gücünü alacağı söyleniyor. Ek olarak, kapasitesi bilinmiyor olsa da, ultra hızlı UFS 4.0 depolama ve LPDDR5X RAM ile gelmesi bekleniyor.

Mix Fold 2, defter şeklinde katlanabilen bir tasarıma yer veriyordu. Yeni modelin bu tasarıma sadık kalacağı düşünülüyor. Ancak ekranların daha gelişmiş 120 Hz yenileme hızına sahip bir panelle geleceği söyleniyor.

Xiaomi Mix Fold 3’ün öncelikli olarak Çin pazarını hedeflemesi bekleniyor. Ancak uluslararası olarak diğer pazarlarda da piyasaya çıkma ihtimali bulunuyor. Mix Fold 2 gibi Xiaomi’nin önceki katlanabilir modelleri yalnızca Çin’de mevcuttu. Ancak yeni modelin bu klasiği bozacağı düşünülüyor.


ALINTI
 
Alt 10 Mart 2023, 19:23   #2
She
✰ ÖzeL..
She - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart

Çinliler zaten her geçen gün teknoloji ve telefon konusunda çığır atlıyor.

________________

~ E & B ~
 


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Kapalı
Refbacks are Kapalı





Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 19:52.