IRCRehberi.Net- Türkiyenin En iyi IRC ve Genel Forum Sitesi  
 sohbet
derya sohbet


1Beğeni(ler)
  • 1 Post By 1903


 
 
Seçenekler Stil
Alt 05 Aralık 2022, 21:38   #1
Standart Redmi K60 serisinden yeni haberler var

Redmi K60 serisinden yeni haberler var

Akıllı telefon dünyası için önemli alternatif markalardan biri olan Redmi, özellikle son zamanlarda piyasaya sürdüğü amiral gemisi modelleriyle adından bahsettirmeye devam ediyor. Duyumlardan anladığımız kadarıyla uzun bir süredir K60 serisi üzerinde çalışan Redmi, eğer planlarında bir aksilik olmazsa gelecek yılın birinci veya en geç ikinci ayında K60 serisini satışa sunmak istiyor.

Öte yandan Xiaomi’nin bu seride oldukça ilginç bir yola başvuracağını tekrar hatırlatalım. Gelen bilgilere göre serinin standart modeli olan Redmi K60 gücünü Snapdragon 8 Gen 2 yonga setinden alacakken, genelde daha güçlü olmasıyla bilinen Pro modellerin aksine Redmi K60 Pro modeli ise Snapdragon 8+ Gen 1 yonga setinden beslenecek. Serinin en uygun fiyatlı modeli olması beklenen Redmi K60E modeli ise Snapdragon 870 modeliyle karşımıza çıkacak.

Redmi K60 serisinden yeni haberler var
Redmi K60 hakkında diğer iddialardan da bahsetmek gerekirse, bu telefonun 6,67 inç büyüklüğünde ve 2K çözünürlüğünde bir ekranla karşımıza çıkması bekleniyor. Elektriksel gücünü 5.500mAh’lık bataryasından alan telefon aynı zamanda 67W hızlı şarj teknolojisi desteği sunacak.

Arka yüzeyinde 64MP + 8MP + 2MP’den oluşan üçlü bir kamera kurulumuna sahip olarak satışa sunulacağı belirtilen Redmi K60 selfie kamerası olaraksa 16MP’lik bir lens tercih edecek. Bakalım Redmi’nin yeni amiral gemisi pazarda nasıl karşılanacak?

Kaynak ; Teknolojioku
 


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Kapalı
Refbacks are Kapalı





Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 05:11.