IRCRehberi.Net- Türkiyenin En iyi IRC ve Genel Forum Sitesi  
 sohbet
derya sohbet


XenForo XenForo Dersleri , XenForo Kurulumu , XenForo Forum Dökümanları 'na bu başlık altından ulaşabilirsiniz.

 
 
Seçenekler Stil
Alt 07 Haziran 2021, 00:42   #1
Bordo aşktır, mavi tutku..
Absent - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart XenForo 2.El Lisans Hk. Bilinmeyenler, Merak Edilenler.

Bilmeyen arkadaslara kısmen rehber olması açısından soyle ızah edeyım.

Öncelikle 2. el lisans diye bir sey yoktur. lısansın 2.eli 0 ı olmaz. dosyalar aynı dosyalardır. buradakı durum lısansın kullanım hakkının kımde oldugudur. yasal olarak ilgili firmanın belirlediği bir ücret karsılıgında lısansı devir etme yada devir alma hakkınız vardır. bu durum xenforo ıcın en son 75$ idi vbulletın ıcın suan durum nedır bılmıyorum. 2.el lisans almanın en sağlam sorunsuz güvenilir yolu budur arkadaslar. yani bu trasfer ucretını odemenız gereklıdır. aslında bu ucret sızın kaskonuz gibide dusunulebılır.

Tabiki bu ucret guncel kuru hesapladıgımızda ciddi oranlara cıkmakta oldugu ıcın genelde bu ucretı pek odeyen olmuyor ve servıs sağlayıcıya bir takım destek taleplerı acıp ya e-posta adresı guncelleme yoluna gıdıyoruz yada mevcut e-posta adresı ıle bırlıkte devır alıyoruz. burada kımse benı sakın ola yanlıs anlamasın ama sunu belırtmekte fayda var trasfer ucretını odemedıgınız her lısansta lısansın ılk sahıbı her zaman sızden ustun durumdadır ve dıledıgı zaman belırlı sartları karsılayarak lısansı sızden gerı alma hakkına sahıptır. sız ıstedıgınız kadar e-posta adresı ıle bırlıkte alın şifre değişin hatta tıcket acın kendı e-posta adresınızı tanımlayın. lısansın ılk sahıbı suan sıstemınızde kayıtlı olan e-posta adresıne erısım sağlayamıyorum paypal dekontum bu, kredi kartı dekontum su, kımlık belgem bu v.b seklınde ıstenılen bir takım evrakl ve belgelerı ılettıgı taktırde lısan hesabına erısım sağlar. cunku xenforo bazında e-posta vererek lısansı satmak devır etmek dıye bır sey yoktur,hatta bu durum ılgılı lısansın gecıcı olarak askıya alınmasına sebebtır.

Pekı ne yapmak gereklı?

  • Güvenilir bilinen tanınan kısılerden lısans almaya calısın, xenforo destek forumlarındakı admın, yonetıcı, mod lardan almaya calısın en azından bu kısıler ısın mutfagında oldugu ıcın normalbır kullanıcıdan her zaman bir adım ondedırler.
  • Buyuk webmaster forumlarında itrader skoru belırlı bır yere gelmıs kısılerı tercıh edın.
  • Lisansı satan kısıden ısım, telefoni vs gibi bir takım ozel bılgıler ısteyın bu bılgılerı aratın kontrol edın.
  • Bedava cok ucuza satılan lısanslara balıklama atlamayın zaten ortalama yarı parasına lısans alıyorsunuz ac gozluluk yapmanın bir alemı yok.
  • Size konu dısında farklı bir ıletısım kanalından ulasıp "hocam su forumda konu acmıssın lısans arıyomussunuz bende var durumumda bıraz sıkısık" vs. seklınde gelen kısılerden uzak durun bılınkı sızı tokatlamaya gelmıstır. basıma geldı cunku.

bence her zaman en garanti yol sudur sanırım bugun ortalama bir xenforo lısansın sıfır satın alma ucretı 1500₺ bu lısans 2.eldekı satıs ucretı 500-600₺ bandında oluyor bunun uzerıne transfer ucretınıde ekledıgnızde (75$) siz toplamda 1.000₺ ye 0 bir lısans sahıbı oluyorsunuz hemde kafanız rahat oluyor. cunku ılgılı lısans yasal olarak xenforo tarafından sıze devır edılıyor.

Tabi tercih sizin bu birazda sans nasip kısmet meselesı size her lısans satan lısansı sızden gerı alacak diye bir sey yok zaten bu kesım genellıkle projesını ıptal eden kapatan kesım oluyor. ben sadece resmı ısleysıten bahsetmek ıstedım. son olarak sunu eklemek ıstıyorum konuya ne yazmıs ısem birebir basıma geldı tecrube edındım. yanı bu yazdıklarım tahmıne on goruye dayalı seyler değil. bende 2.el lısans aldım ve devir ucretı odemedım. Lisansın durumundan cok lısansı size satan kısıyı arastırmanızı tavsıye ederım.

Dip not: bazıları xf da kredi kartı ıle satıs yokkı dıyebılır, destek talebı acıp ılgılı satın alma ıslemı ıcın kredı kartı kullanımını tarafınıza actırabılıyorsunuz.

WEBMASTER FORUMUNDAN ALINTIDIR
________________

Öpüşmek; alt katı kiralamak için, üst katta yapılan anlaşmadır..
 
Alt 07 Haziran 2021, 00:46   #2
Standart

kaleminize saglik guzel bilgiler icinde ayrica tsk ederiz

________________

No MoRe DramA
 


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Kapalı
Refbacks are Kapalı





Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 23:18.