IRCRehberi.Net- Türkiyenin En iyi IRC ve Genel Forum Sitesi  
 sohbet
derya sohbet


Wordpress Wordpress hakkında tema, eklenti veya sorunlarına bu başlık altından ulaşabilirsiniz.

1Beğeni(ler)
  • 1 Post By ZeyNa


 
 
Seçenekler Stil
Alt 22 Aralık 2022, 16:37   #1
Standart WordPress için En İyi Geri Sayım Eklentileri

Geri sayım zamanlayıcıları, web sitenizde beklenti ve heyecan yaratmanın ve bir FOMO efekti yaratmanın harika bir yoludur. Bir geri sayım sayacı oluşturmanıza izin veren birçok farklı geri sayım eklentisi vardır, peki hangisini kullanmalısınız?

WordPress için en iyi geri sayım eklentilerini ve her birinin temel özelliklerini anlatmaya çalışalım.

Geri Sayım Sayacı Eklentisi nedir

Bir geri sayım sayacı WordPress eklentisi , belirli bir saat veya tarihe geri sayım yapan bir zamanlayıcı görüntülemenizi sağlar.

Bilgili pazarlamacılar, müşterileri arasında heyecan yaratmak ve aciliyet duygusu yaratmak için geri sayım sayaçlarını kullanır. Dönüşümleri artırmak için FOMO etkisinden yararlanmalarına yardımcı olur .

Web sitenize geri sayım sayaçları eklemenizi sağlayan birçok eklenti vardır. Bu geri sayım sayaçları iki gruba ayrılabilir:

Normal Geri Sayım Sayacı

Bazen statik veya sabit geri sayım sayacı olarak adlandırılan normal bir geri sayım sayacı, çoğu insanın bir zamanlayıcı hayal ettiğinde aklına gelen şeydir. Bu zamanlayıcı belirli bir sabit süre için geri sayım yapar. Bu, bir WordPress web sitesinin lansmanı, bir satışın sonu veya başka bir etkinlik olabilir.

Geri sayım saatinin bitiş noktası herkes için aynıdır ve kimin baktığına bağlı olarak değişmez.

Dökmeyen Zamanlayıcı

Bazen dinamik geri sayım sayacı olarak adlandırılan her zaman yeşil kalan bir geri sayım sayacı, her kullanıcıya özeldir. Kişi sitenize geldiğinde geri saymaya başlar. Örneğin, özel bir tekliften yararlanmak için 4 saatleri olabilir.

Bu, bir aciliyet duygusu yaratmanıza izin verdiği için güçlü bir pazarlama tekniği olabilir.

Çoğu WordPress eklentisinin normal geri sayım sayaçlarını çalıştırmak için tasarlandığını ve yalnızca bazılarının eskimeyen zamanlayıcıları çalıştırmanıza izin verdiğini unutmayın.

Bunu söyledikten sonra, WordPress için en iyi geri sayım sayacı eklentilerinden bazılarına göz atalım.

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

WordPress için En İyi Geri Sayım Eklentileri

OptinMonster , WordPress için güçlü bir açılır pencere ve müşteri adayı oluşturma eklentisidir . Web sitesini terk eden ziyaretçilerini abonelere ve ödeme yapan müşterilere dönüştürmenize olanak tanır.

OptinMonster ile hem statik hem de her zaman yeşil kalan geri sayım sayaçları oluşturabilirsiniz . Dilediğiniz kadar zamanlayıcı yapabilir ve farklı sayfalarda farklı zamanlayıcılar kullanabilirsiniz.

OptinMonster’ı kullanarak geri sayım sayacınızı konumlandırmanın birçok yolu vardır. En iyilerinden biri, sayfanızın üstüne veya altına yapışan kayan bir çubuk kullanmaktır. Bu şekilde her zaman görünür kalır.

İşte OptinMonster eklentisini kullanarak oluşturduğumuz bir geri sayım sayacı:

WordPress için En İyi Geri Sayım Eklentileri

Geri sayım sayaçlarını kullanmak için OptinMonster’ın Pro planına veya üstüne ihtiyacınız olacak.

Açılır pencerelere, kayan çubuklara, tam ekran karşılama paspaslarına, kaydırma kutularına ve satır içi widget’lara geri sayım zamanlayıcıları eklemenize olanak tanırlar. Bunun da ötesinde, zamanlayıcıları kullanıcının konumuna, hangi sayfada olduklarına, nereden ziyaret ettiklerine ve daha fazlasına göre kişiselleştirebilirsiniz.

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

WordPress için En İyi Geri Sayım Eklentileri

SeedProd , en iyi WordPress web sitesi oluşturucu ve açılış sayfası eklentisidir. Açılış sayfalarınıza geri sayım sayacı animasyonu eklemek istiyorsanız harika bir seçenektir.

SeedProd, kolayca özel bir açılış sayfası oluşturmanıza ve sitenizi çok yakında veya bakım moduna geçirmenize olanak tanır . Ayrıca, güçlü bir sürükle ve bırak web sitesi oluşturucusuna sahiptir. Tek bir kod satırına dokunmadan WordPress temanızı kolayca özelleştirebilirsiniz.

Bu eklenti ile web siteniz için normal ve her zaman yeşil kalan bir zamanlayıcı oluşturabilirsiniz. Geri sayım sayaçları için önceden oluşturulmuş şablonlar da dahil olmak üzere birçok özelleştirme seçeneği sunar.

İşte SeedProd’un Coming Soon Page Pro eklentisini kullanarak oluşturduğumuz bir geri sayım sayacı:

WordPress için En İyi Geri Sayım Eklentileri

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

WordPress için En İyi Geri Sayım Eklentileri

Geri Sayım Sayacı Ultimate , normal bir geri sayım sayacı oluşturmak istiyorsanız göz önünde bulundurmanız gereken başka bir iyi seçenektir. Web sitesinin tamamında veya tek tek site ziyaretçilerine özel zamanlayıcılar göstermenizi sağlayan basit bir eklentidir.

İstediğiniz kadar geri sayım sayacı yapmak için Geri Sayım Sayacı Ultimate’ı kullanabilir ve bunların nasıl göründüğünü bir dereceye kadar özelleştirebilirsiniz.

İşte Countdown Timer Ultimate eklentisinin ücretsiz sürümünü kullanarak oluşturabileceğiniz geri sayım sayacının bir önizlemesi:

WordPress için En İyi Geri Sayım Eklentileri

Pro eklentisi size daha gelişmiş seçenekler sunar. Bunlar, geri sayım sona erdiğinde belirli bir metni gösterebilme ve ekstra tasarım özelliklerini içerir.

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

WordPress için En İyi Geri Sayım Eklentileri

Geri Sayım Oluşturucu , yerleşik birden çok farklı stile sahip basit bir geri sayım sayacıdır. Bunlar arasında daire geri sayımları, çevirmeli saat geri sayımları ve hatta çok yakında sayfası yer alır .

Zamanlayıcınızı ‘Geri Sayım’ bloğunu seçerek veya bir kısa kod kullanarak WordPress blok düzenleyicisindeki bir gönderiye veya sayfaya yerleştirebilirsiniz. Ayrıca, belirli gönderilerde veya sayfalarda otomatik olarak görüntülemeyi de seçebilirsiniz.

İşte eklentiyi kullanarak oluşturabileceğiniz bir geri sayım sayacının önizlemesi:

WordPress için En İyi Geri Sayım Eklentileri

İsterseniz, yazı tipi boyutu, etiketler ve animasyon stili gibi şeyleri değiştirerek saatinizin nasıl göründüğünü ayrıntılı olarak düzenleyebilirsiniz. Bunu CSS ile yapmanıza gerek yok . Eklentide yerleşik bir düzenleyici var.

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

WordPress için En İyi Geri Sayım Eklentileri

Evergreen Countdown Timer , listemizdeki bir sonraki geri sayım eklentisidir. Adından da anlaşılacağı gibi, her zaman yeşil kalan geri sayımlar oluşturmanıza olanak tanır. Normal geri sayımlar oluşturmak için de kullanabilirsiniz.

Eklentinin ziyaretçileri bir tanımlama bilgisi veya IP adresi aracılığıyla nasıl algılayacağını seçebilirsiniz.

Zamanlayıcıları sayfanıza eklemek için bir kısa kod girmeniz gerekir . Bunu, geri sayım sayacı ayarlarınızın Yönetici bölümünden kopyalayıp yapıştırabilirsiniz.

Zamanlayıcınız sıfıra geldiğinde, ziyaretçiyi otomatik olarak seçtiğiniz bir URL’ye yönlendirebilirsiniz. Örneğin, yeni kursunuzun başlaması için geri sayım yapıyorsanız, onları bir kayıt sayfasına gönderebilirsiniz.

İşte Evergreen Geri Sayım Sayacı eklentisini kullanarak oluşturduğumuz bir zamanlayıcı:

WordPress için En İyi Geri Sayım Eklentileri

Eklentinin size birçok ekstra seçenek sunan profesyonel bir sürümü var. Ayrıca, zamanlayıcınız için yalnızca siyah veya beyazdan daha fazla renk seçmenize olanak tanır.

Pro sürümü ile koltuk veya bilet gibi boş yerler için geri sayım sağlayabilirsiniz. Ücretli bir web semineri veya başka bir canlı etkinlik için yer satıyorsanız bu işe yarayabilir .

Kaynak : [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

Konu ExCaLuBuR tarafından (11 Mart 2023 Saat 23:13 ) değiştirilmiştir..
 
Alt 26 Aralık 2022, 07:04   #2
Standart

Emeğine sağlık

 


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Kapalı
Refbacks are Kapalı





Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 10:26.