IRCRehberi.Net- Türkiyenin En iyi IRC ve Genel Forum Sitesi  
 sohbet
derya sohbet


 
 
Seçenekler Stil
Alt 10 Mart 2022, 22:16   #1
18-02-2020
Sterben - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Cool WhatsApp'tan 'Kaybolan Mesajlar' İçin Müthiş Yenilik

WhatsApp'ın kullanıma sunulan son Android beta sürümünde yeni bir özellik keşfedildi. Bu özellik, kaybolan mesajlar modu açık olan sohbetlerdeki bazı mesajların otomatik olarak silinmesini engelliyor. Böylece tüm mesajlar silinse dahi istediğiniz mesaj sohbette saklanmaya devam ediyor. Özelliğin tüm kullanıcılar için ne zaman sunulacağı şimdilik bilinmiyor.

Dünyanın en popüler anlık mesajlaşma uygulaması WhatsApp'ın yeni bir özellik üzerinde çalıştığı ortaya çıktı. WhatsApp'ın 2.22.7.4 kodlu Android beta sürümünde ortaya çıkan bu özellik, bir süredir kullanılmakta olan kaybolan mesaj özelliğine önemli bir yenilik getiriyor. WABetaInfo'nun ortaya çıkardığı özellik, kullanıcıların işine gerçekten yarayacak gibi görünüyor.
WhatsApp'ın bir süredir kullanımda olan kaybolan mesajlar özelliği, bir sohbetteki ya da bir gruptaki mesajların belirli bir süre sonra otomatik olarak silinmesini sağlıyor. Ancak bu süreçte tüm mesajlar silindiğinden önemli, saklanmasını isteyebileceğiniz mesajlara da veda etmiş oluyorsunuz. 2.22.7.4 kodlu Android beta sürümde keşfedilen yeni özellik ise tam da bu duruma parmak basıyor. Kullanıcılar, bu özellik sayesinde kaybolan mesajlar modu açıkken bile bazı mesajları saklayabilecekler.
Kullanıcılara mesajın silinip silinmeyeceği sorulacak

WhatsApp'tan 'Kaybolan Mesajlar' İçin Müthiş Yenilik
WABetaInfo'nun paylaştığı bilgilere göre kullanıcılar, kaybolan mesajlar modu açık olan bir sohbete girip bir mesaja basılı tuttuklarında, yeni bir açılabilir menüyle karşılaşacaklar. Bu açılabilir menüde de söz konusu mesajın kalıcı olarak saklanmasını sağlayabileceğiniz bir seçenek yer alacak. Ancak fikrinizi değiştirirseniz, yine o mesaja basılı tutarak mesajın süresi geldiğinde silinmesini sağlayabileceksiniz.


WhatsApp, 2.22.7.4 kodlu Android beta sürümde keşfedilen yeni özellikle ilgili herhangi bir açıklamada bulunmadı. Ayrıca bu özellik hala geliştirme aşamasında. Bu yüzden özelliğin ne zaman kullanılabilir olacağını söylemek için oldukça erken. Ancak bu özelliğin kullanıcılar için önemli olduğu aşikar ve bu da özelliğin yakın zamanda kullanılabilir olacağını düşündürüyor.

Kaynak:[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
 
Alt 11 Mart 2022, 07:15   #2
Standart

Güzel bir özellik olmuş, lazım olur kesin

 


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Kapalı
Refbacks are Kapalı





Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 02:03.