IRCRehberi.Net- Türkiyenin En iyi IRC ve Genel Forum Sitesi  
 sohbet
derya sohbet


Webmaster Genel Webmasterların fikir alışverişi yapabileceği konulara bu başlık altından ulaşabilirsiniz.

4Beğeni(ler)
  • 1 Post By LaviNia
  • 1 Post By Reyhan
  • 1 Post By WildCat
  • 1 Post By Sim


 
 
Seçenekler Stil
Alt 09 Mart 2021, 19:46   #1
Standart Podcast Nedir, Podcast’in Faydaları Nelerdir?

Podcast Nedir, Podcast’in Faydaları Nelerdir?

İşletme sahipleri için podcast'ler, dinleyiciler ve potansiyel müşterilerle yakın bir bağlantı kurmanın mükemmel bir yolu olabilir. Bire bir konuştuğunuzu duyuyorlar, bu da ilişkinizi yazılı içeriğinizin yapamayacağı şekilde insanlaştırmaya yardımcı oluyor. Ayrıca, izleyicilerinizin içeriğinizle ve markanızla etkileşim kurması için farklı yollar sunmak asla kötü bir şey değildir.

Podcast Nedir?

Podcast, web üzerinde ses yayını biçimidir. Hareket halindeyken, ofise giderken ve hatta çalışırken bile dinlenebilir. Bir video veya blog yazısı gibi hedef kitlenizin tüm dikkatini gerektirmeyen bir içerik ortamıdır.

Podcast’in Faydaları Nelerdir?

Yeni podcast dünyası, dünya çapındaki pazarlamacılara ve işletme sahiplerine yeni bir kitleye ulaşma fırsatları sağladı.

Podcast, siz ve hedef kitleniz arasında daha fazla iletişim yolu açabilir ve satın alma kararlarında onlara yardımcı olacak daha fazla bilgi sağlayabilir.

Yoğun yaşamlarda daha fazla insanın yürümesi ve dinlenmesi ile podcast'ler, dinleyiciler egzersiz yaparken veya dinlenirken dinledikçe iletişim kurmanın yeni yolu haline geliyor.

Podcast kullanmayı düşünüyorsanız, onları eğlenceli ve ilgi çekici hale getirin. Dinleyiciler, içerikten değerli bilgileri almanın yanı sıra eğlenceli bir sohbetten de keyif alacaklar.

Blog yayınlarınızı sese dönüştürerek, dinleyicilerinizin bir podcast üretmenin tam anlamıyla parmaklarımızın ucunda olduğu ve bugün podcast yayınlamaya başlamak için çok fazla bütçeye bile ihtiyacınız olmayan bir dünyada sizin hakkınızda daha fazla bilgi edinmesine yardımcı olabilirsiniz. Önerdiğimiz platform, ücretsiz olan ve bir hesap oluşturup dakikalar içinde kayıt yapmaya başlayabileceğiniz Anchor Bu, podcast'inizi Spotify'da otomatik olarak dağıtır.

Podcast İşletmenize Gerçekten Nasıl Yardımcı Olabilir?

İnsanlar oturup bir fincan kahve eşliğinde sizinle sohbet edebileceklerini düşünüyorlarsa, muhtemelen şirketinizin sunduğu her şeyi satın almaları daha olasıdır. İnsanların günlük hayatınızın neye benzediğine dair fikir sahibi olmalarına izin vermek, onlara ofisinize adım atmak zorunda kalmadan şirketinizi tanımanın yeni bir yolunu sunar.

Podcast'leri işletmenize tanıtmak ucuzdur, çevrimiçi yüklemesi kolaydır, siz ve müşterileriniz arasında daha güçlü bir bağlantı sağlar ve pazarda otoritenizi savunmanıza izin verir.

Ayrıca dinleyicilerinize gerçek sizinle tanışma ve işinize yönelik enerjinizi duyma şansı da sağlayabilirler. Dinleyiciler ayrıca kendi rahatlıklarına göre tekrar dinlemeyi veya dinlemeleri için başkalarına iletmeyi seçebilirler ve dinleyiciler dünyanın her yerindedir!

Dahası, işinizi bir podcast ile tanıtarak, dinleyicileriniz ister mevcut müşteriler ister potansiyel olarak yeni müşteriler olsun, SİZİ duyun! Yaptıklarınıza olan tutkuyu ve arzuyu ve konuşurken sesinizdeki samimiyeti duyuyorlar.

Bilginizi kaydetmek, dinleyicileriniz için yararlı bilgiler sağlayabilecek kaydedilmiş içerik de sağlayabilir. İnsanların sizi dinleyebilmesi ve sizden öğrenebilmesi için zorlu bir durumun üstesinden nasıl gelineceğinin içeriğini kaydedebilirsiniz. Bu bir "Nasıl Yapılır" oturumu olabilir, "bu zorluğun üstesinden bu şekilde geldik", aynı zamanda "bunu öğren! İhtiyacınız olan bu” seansı.

Sonuç

Son olarak, podcast ile ilgili güzel olan şey, ücretsiz bir tane kurabilmenizdir. Çoğu insan şu anda farkında olmadan temel ekipmana sahip olacak. İhtiyacınız olan tek şey bir cep telefonu, bir mikrofon ve içeriğinizi kaydetmek için ücretsiz uygulamalardan birini indirmektir. Bu size temel bir başlangıç ​​noktası verecek ve bundan sonra podcast kanalınıza değer katmanıza yardımcı olacak.

Alıntı:
webtasarim sistemleri
________________

06/02/2023 İnsan olan herkesin kalbi acıdı.
 
Alt 09 Mart 2021, 19:46   #2
~Ölüm Çiçeği~
LaviNia - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart

Emeğinize sağlık

________________

Bazen de yıldızlar bakar.
İnsanlar kayar hayatımızdan..

 
Alt 09 Mart 2021, 19:55   #3
Cumhuriyet Kadını
Reyhan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart

Emeğine sağlık Ercan

________________

bazen insanlar iyilesmek istemez.
cünkü ,
icindeki acı sevdiklerinin son hatirasidir..


per aspera ad astra ✨
 
Alt 09 Mart 2021, 19:58   #4
Standart

emeginize saglik

________________

No MoRe DramA
 
Alt 10 Mart 2021, 01:32   #5
Standart

Sizlerinde emeklerine sağlık tşk ettim.

________________

06/02/2023 İnsan olan herkesin kalbi acıdı.
 
Alt 10 Mart 2021, 01:41   #6
Sim
civciv~🐥
Sim - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart

emeginize saglik

________________

Hope. . . ✨
 
Alt 24 Mayıs 2021, 22:39   #7
Yanlış Bildiğin Yolda; Herkesle yürüyeceğine Doğru Bildiğin Yolda; Tek başına yürü..
Artist - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart

Güzel paylaşımlarınız ve herkesi konu ile alakalı bilgilendirdiğiniz için teşekkür ederiz.

________________

Podcast Nedir, Podcast’in Faydaları Nelerdir?
 


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Kapalı
Refbacks are Kapalı





Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 01:23.