IRCRehberi.Net- Türkiyenin En iyi IRC ve Genel Forum Sitesi  
 sohbet
derya sohbet


Webmaster Genel Webmasterların fikir alışverişi yapabileceği konulara bu başlık altından ulaşabilirsiniz.

 
 
Seçenekler Stil
Alt 06 Nisan 2023, 21:08   #1
Standart Google BARD Nedir

Google Bard, yüksek düzeyde kişiselleştirilmiş içerik oluşturmak için makine öğrenimi ile veri işlemeyi birleştiren güçlü bir projedir. Bard, geniş içerik veri tabanından kullanıcı için daha alakalı sonuçlar üretebilir ve Google’ın gelişmiş LaMDA’sı tarafından desteklenir.

Alexa veya Siri gibi dijital asistanlara benzer şekilde Bard, sorulara basit, sohbet tarzında yanıt vermeyi amaçlar. Bunun ötesinde, bir sonraki seyahatinizi planlamanıza da yardımcı olabilir.

Google BARD Nasıl Çalışır?


Google BARD Nedir

Google Bard, web’deki içeriği tarayarak kelimeler, ifadeler ve fikirler arasındaki ilişkileri öğrenebilen bir yapay zeka yazılımıdır. Bu teknoloji, kullanıcıların kaynaklardan konuşma yanıtları almak için arama motorlarına tam cümle veya sorular yazmalarını sağlar.

No One Right Answer (NORA) soruları, bağlamsal anlama ve hatta geleneksel olarak bilgisayarlar için zor olan günlük konuşma dilini içerdiğinden, gelişmiş bir yapay zeka gerektirir. Bu nedenle Google, Bard’ı Google Knowledge Graph Card’dakinden daha karmaşık yanıtlar sunabilecek şekilde geliştirmektedir.

LaMDA’nın yanı sıra Bard, yanıt sağlamak için web’de bulunan tüm güncel bilgileri kullanır.

Google Bard Ne Zaman Kullanıma Sunulacak?

Google Bard henüz herkese açık değildir. Güvenlik ve memnuniyetle ilgili hem tüketici hem de şirket içi standartları karşıladığından emin olmak için piyasaya sürmeden önce küçük bir beta grubu için kullanıma sunulmuştur.

Bu şanslı test kullanıcılarından gerekli tüm incelemeleri aldıktan sonra yakın gelecekte Google Arama bu yeni yapay zeka özelliklerini kullanıma sunmaya başlayacaktır.

Google BARD Arama Sonuçlarına Entegre Edilecek Mi?

Google Bard’ın, Google Arama ile entegre edilmesi muhtemeldir. Google Bard’ı kullanırken normal aramanıza ulaşmak için sadece bir Google ayarını değiştirmeniz gerekecektir. Ayrıca Google, gelecekte Google Bard’ı üçüncü taraf geliştiricilere de sunmayı planlamaktadır.

Kaynak : [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
________________

06/02/2023 İnsan olan herkesin kalbi acıdı.
 


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Kapalı
Refbacks are Kapalı





Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 09:08.