IRCRehberi.Net- Türkiyenin En iyi IRC ve Genel Forum Sitesi  
 sohbet
derya sohbet


Uzakdoğu Gezi Rehberi Uzakdoğu Gezi Rehberi Gezelim Görelim

 
 
Seçenekler Stil
Alt 18 Eylül 2023, 20:05   #1
Muhsin YAZICIOĞLU
Stolichnaya - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart Little India

Singapur’da Hindistan’a adım atmış gibi hissettiren Little India China Town ile Kampong Glam’a çok yakın bir konumda. Hint kültürünü hemen her yönüyle size yaşatan bir bölge burası.

Little India turistler için kentin en kültürel bölgelerinden biri durumunda; aynı zamanda Chinatown gibi büyüleyici tapınakları ile de ünlü. Mahalle görsel açıdan da çok etkileyici ve renkli karelerin içine çekiyor sizi.

Geleneksel Hint müzikleri eşliğinde doya doya ve hatta nispeten ekonomik fiyatlarla alışveriş yapabileceğiniz mekanlarla dolu. Onlarca Hint dükkanında elektronik eşyalar, Hint kıyafetleri, sahte çantalar ve daha birçok eşya satılıyor. Dükkanların birçoğu birkaç katlı ve büyük.

Little India’da alışveriş demişken buraya gelmek için metroyu kullanırsanız inmeniz gereken durak Bugis Junction ve genellikle lüks alışveriş yapabileceklere hitap ediyor. Çok sayıda dünyaca ünlü markaya da ev sahipliği yapıyor. Adeta yerin altında ayrı bir dünya oluşturulmuş.

Sokakların en cezbedici yönlerinden biri ise parlak renklerle boyanmış binalar ve sokak sanatları. Renkli sokaklar keyifli alışveriş olanakları derken sıra geldi yeme-içme olanaklarına. Bölgede çeşit çeşit Hint yöresel yemekleri sunan çok sayıda restoran mevcut ama aynı zamanda fast food türünde ya da diğer dünya mutfaklarından da lezzetler bulunuyor.

Sonuç olarak Little India da Singapur gezilecek yerler listesinde olması gereken bölgelerden biri; gitmenizi mutlaka öneririm.


[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]



''Alıntı''
 


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Kapalı
Refbacks are Kapalı





Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 07:57.