IRCRehberi.Net- Türkiyenin En iyi IRC ve Genel Forum Sitesi  
 sohbet
derya sohbet


 
 
Seçenekler Stil
Alt 03 Mart 2020, 10:58   #1
Banlı Üye
Allecra - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart Survivor 2020 yeni yarışmacılar kimler? Diskalifiye şokunun ardından Survivor'da hızlı başlangıç

Survivor 2020 yeni yarışmacılar kimler? Diskalifiye şokunun ardından Survivor'da hızlı başlangıç

Survivor Ünlüler Gönüllüler'in son bölümünde sakatlığı nedeniyle Fatma ve adaptasyon sorunundan dolayı Erman diskalifiye oldu. Survivor'a veda etmek zorunda kalan yarışmacıların yerine adaya katılan isimler kimler sorusu, pazartesi akşamı Survivor'un yeni bölümünde yanıt buldu. Acun Ilıcalı Survivor 2020 kadrosuna katılan 4 yeni ismi ödül oyunu öncesi açıkladı. Ünlüler ve Gönüllüler kadrosuna gelen isimler ödül oyununda hızlı bir başlangıç yaptı. Peki, Survivor'a katılan yeni yarışmacılar kimler? İşte, Survivor 2020 yeni yarışmacıları.
Survivor'un yayınlanan son bölümünde Erman ve Fatma'nın diskalifiye olarak adadan ayrılmasının ardından, yarışmaya yeni isimlerin katılacağını Acun Ilıcalı duyurdu. 2 gönüllüler takımı 2 de ünlüler takımı olmak üzere Survivor'a toplam 4 yeni isim dahil oldu. Survivor takipçileri yeni bölüm heyecanına devam ederken, Survivor'a yeni katılan isimleri araştırıyor. Peki, Survivor yeni yarışmacılar kimler oldu? Survivor'da Erman ve Fatma neden diskalifiye oldu? İşte, merak edilenler.

SURVİVOR ERMAN NEDEN DİSKALİFİYE OLDU?

Acun Ilıcalı, Erman'ın diskalifiye olduğunu şu sözlerle duyurdu;

"Biz Erman'ın Survivor'a adepte olamadığını, devam edecek durumda olmadığını kararlaştırdık. Erman bu yüzden Survivor'a devam etmeyecek."
Erman, önceki haftalarda Yasin ile kavgası nedeniyle uyarı almıştı.

SURVİVOR FATMA ELENDİ Mİ?


Gönüllüler ekibinde yer alan Fatma Günaydın, geçen hafta dokunulmazlık oyununda sakatlanmıştı. Acun Ilıcalı, Fatma Günaydın'ın Survivor 2020'ye devam edemeyeceğini söyledi.

SURVİVOR YENİ YARIŞMACILAR KİMLER?

Survivor'da yeni yarışmacılar belli oldu. Diskalifiye olan yarışmacıların yanı sıra, yarışmaya ünlüler takımına da iki isim katıldı. Survivor'un yeni bölümünde yeni gelen isimler ünlüler takımına Aşkım Burçe Tunay ve Berkan Karabulut oldu. Gönüllüler takımına katılanlar ise Gizem Birdal ve Yunus Emre Özden oldu.

hürriyet
 


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Kapalı
Refbacks are Kapalı





Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 21:14.