IRCRehberi.Net- Türkiyenin En iyi IRC ve Genel Forum Sitesi  
 sohbet
derya sohbet


 
 
Seçenekler Stil
Alt 25 Haziran 2021, 07:31   #1
~~ Şans ~~
Başak - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart Survivor 2021 finalistleri belli oldu! Survivor'da kim elendi, yarı finale hangi yarışmacı kaldı?

Survivor 2021 finalistleri belli oldu! Survivor'da kim elendi, yarı finale hangi yarışmacı kaldı?
Kırmızı ve mavi takım yarışmacıları kıran kırana yarışın ardından yarı final için karşı karşıya geldi İsmail Balaban'ın direkt yarı finalin ilk koltuğuna oturmasının ardından Ayşe, Poyraz ve Aleyna ile mücadele ederek ikinci koltuğun sahibi olmuştu. Aleyna Kalaycıoğlu ve Poyraz arasındaki SMS yarışında kazanan ise merak uyandırdı. İşte, Survivor yarı final detayı...
Survivor 2021 yarışmasında finale saatler kala yarı finale kalan isim için son bir oylama yapıldı. SMS oylamasında en çok oyu alan yarı finale kalacak ve ardından İsmail ve Ayşe ile birlikte finale gidecek. Peki, Survivor yarı finale Poyraz mı, Aleyna mı kaldı?

SURVİVOR'DA YARI FİNALE KİM KALDI?
Final öncesi yarı final heyecanı ekrana geliyor. Aleyna ve Poyraz arasında çekişmeli yarı final rekabeti sonrası finalin üçüncü ismi de netlik kazanacak. Öncesinde yarışmacıların adadaki görüntülerinden kısa kesitler izletildi ve ardından İstanbul'a ayak basılmasından sonra ailelerle kavuşmalar ekrana geldi. Ardından Acun Ilıcalı, iki yarışmacının oylarının da birbirine çok yakın olduğunu belirtti. Oylamanın sonucunu açıklayan Acun Ilıcalı, halktan en fazla oy alan Poyraz, yarı finale giden üçüncü yarışmacı oldu. Aleyna ise final öncesi yarışmaya ve şampiyonluk hayallerine veda eden isim oldu.

SURVİVOR FİNALİSTLERİ.
Yarı finale kalan isimler netleşti ve gözler final yarışmacılarında. 25 Haziran günü gerçekleşecek final gecesinde şampiyon belli olacak. Öncesinde İsmail, Ayşe ve Poyraz arasından finale veda eden isim öğrenilecek.
Ilıcalı, yarın yapılacak final akşamına gidecek isimleri açıkladı. İlk finalist İsmail Balaban olarak açıklandı. İkinci finalist seçilen isim ise Poyraz oldu.
________________



"Şimdi açsam pencereyi de beklesem.
Sen gelsen.
Olmaz ya hani geliversen.
Hiç bir şey sormasan.
Hiç bir şey söylemesen.
Sussam...
Sussan...
Sussak...''
#cemalsüreyya
 


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Kapalı
Refbacks are Kapalı





Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 01:05.