IRCRehberi.Net- Türkiyenin En iyi IRC ve Genel Forum Sitesi  
 sohbet
derya sohbet


1Beğeni(ler)
  • 1 Post By Berru


 
 
Seçenekler Stil
Alt 09 Temmuz 2020, 09:48   #1
Standart Survivor eleme adayı kim oldu? Survivor dokunulmazlık oyununu kim kazandı? 8 Temmuz Çarşamba Survivor'da elemeye kalan yarışmacı

Survivor 2020'nin 8 Temmuz Çarşamba ekrana gelen son bölümünde dokunulmazlık oyunu ve ada konseyi heyecanı yaşandı. Survivor'da dörtlü final öncesinde bir yarışmacı daha elenecek. Elif, Cemal Can, Berkan, Yasin ve Barış bireysel dokunulmazlık oyununda mücadele etti. Dominik'e dönen Acun Ilıcalı'nın sunduğu konseyde, dokunulmazlığı kazanan yarışmacı, eleme adayını belirledi. Peki Survivor'da eleme adayı kim oldu? Survivor dokunulmazlık oyununu kim kazandı? İşte Survivor son bölümde yaşananlar.


Survivor 2020 14 Temmuz Salı günü İstanbul'daki büyük finalle ekrana veda etmeye hazırlanıyor. Son olarak Sercan'ın elenmesinin ardından kalan 5 yarışmacı, dörtlü finale yükselebilmek için dokunulmazlık oyununda mücadele etti. Dominik'te yoğun yağmur altında çamurlu bir parkurda yapılan dokunulmazlık oyununu sakatlanan Barış ise tamamlayamadı.

DOKUNULMAZLIK OYUNUNU KİM KAZANDI?

Survivor 2020 son bölümde Elif, Cemal Can, Berkan, Yasin ve Barış bireysel dokunulmazlık oyununda mücadele etti. Survivor dokunulmazlık oyununda şansını kaybeden ilk isim Yasin Obuz oldu. Yarı finallerde ise Barış, Cemal Can, Elif ve Berkan karşı karşıya geldi. Barış - Elif mücadelesinde gülen taraf Barış olurken, Berkan - Cemal Can karşılaşmasını kazanan ise Cemal Can oldu.

Survivor eleme adayı kim oldu? Survivor dokunulmazlık oyununu kim kazandı? 8 Temmuz Çarşamba Survivor'da elemeye kalan yarışmacı

Survivor bireysel dokunulmazlık oyununda Cemal Can ile mücadele eden Barış Murat Yağcı, oyun sırasında bileğinden sakatlanarak oyuna devam edemeyeceğini dile getirdi. Böylece Survivor bireysel dokunulmazlığı kazanan yarışmacı Survivor Cemal Can oldu.

SURVIVOR'DA İLK ELEME ADAYI KİM OLDU?

Survivor'da ada konseyini Dominik'e geri dönen Acun Ilıcalı sundu. Konseyde bireysel dokunulmazlığı kazanan Cemal Can, dörtlü final öncesindeki son eleme için ilk adayı belirledi.

CEMAL CAN: DUYGUSAL DAVRANARAK KARAR VERİYORUM

Cemal Can, eleme adayı olarak Survivor'daki son kadın yarışmacı olan Elif'in adını söyledi.

Bu kararı alırken üzüntülü olduğunu söyleyen Cemal Can, "Hayatımda almadığım sorumlulukları Survivor'da aldım. Gerçekten büyük sorumluluk. Bir isim yazmam gerekli. Bunun vicdan azabını hep yaşadım. Onunla çok geç tanıştık ama keşke önceden daha fazla vakit geçirebilseydik. Mükemmel bir kalbi ve vicdanı var. Geride kalan 3 arkadaşımla farklı bir bağım ve yaşanmışlığım var. Bugüne kadar hep kalbimle hareket ettim, yine öyle yapacağım. Çok üzülerek Elif diyorum. En son isteyeceğim şeydi" ifadelerini kullandı.

Survivor eleme adayı kim oldu? Survivor dokunulmazlık oyununu kim kazandı? 8 Temmuz Çarşamba Survivor'da elemeye kalan yarışmacı

ELEME ADAYI OLAN ELİF: KAÇINILMAZ BİR DURUM

Survivor'da ünlüler takımından kalan son yarışmacı olan Elif ise eleme adayı olduktan sonra duygularını, "Cemal Can'ı başarılarından dolayı kutluyorum. Ben kazansaydım ben de bir isim söyleyecektim. Kaçınılmaz bir durum. Yaşanmışlıklar var ve normal karşılıyorum" sözleriyle açıkladı.


Alıntı
________________

*Samimiyetiniz değil

-Pazarlığınız içten !
 
Alt 09 Temmuz 2020, 10:36   #2
Sim
civciv~🐥
Sim - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart

cemal can;muah

________________

Hope. . . ✨
 


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Kapalı
Refbacks are Kapalı





Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 01:16.