IRCRehberi.Net- Türkiyenin En iyi IRC ve Genel Forum Sitesi  
 sohbet
derya sohbet


 
 
Seçenekler Stil
Alt 03 Haziran 2020, 14:45   #1
Cumhuriyet Kadını
Reyhan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart Barış ve Evrim arasında büyük kavga !

Barış ve Evrim arasında büyük kavga !


Barış ve Evrim arasında büyük kavga !

Survivor heyecan dolu bir bölümle ekranlardaydı. 7 kişilik Ünlüler takımı, iletişim ödülü için 4 kişilik Gönüllüler takımına karşı mücadele etti. Yarışta kazanan taraf Gönüllüler oldu. Sercan, Aycan, Elif ve Yunus Emre aileleriyle telefon konuşması yaptı

Yarışma oldukça gergin anlara da ev sahipliği yaptı. Benchte oturan Evrim ve Barış arasındaki tansiyon bir anda yükseldi.

'Her olayı bana sektiriyorsun'


Barış, Evrim’e “Her olayı bana sektiriyorsun” diyerek sert çıktı. Evrim ise Barış'a “Yemek olsaydı bunu kabul etmezdin. Sen bir avuç pilav için buradan kampa koşarsın” diyerek karşılık verdi. Yasin'in konuyu kapatın uyarılarına rağmen konuşmaya devam eden Evrim’in Barış’a söylediği "oturuyorsun, oynamıyorsun sözleri" ortamı iyice gerdi.

Barış, matarayı fırlattı


Bu sözler sonrasında Barış iyice sinirlendi. Elindeki matarayı fırlatan Barış’ı arkadaşları Evrim’den uzaklaştırmaya çalıştı. Fakat Evrim ile Barış, uzaktan da olsa tartışmaya devam etti.

İkili arasındaki kavganın yankıları konseyde de sürdü. Acun Ilıcalı “Defalarca uyarmamıza rağmen kadın yarışmacılarla olan diyaloglardaki hassasiyet maalesef çiğnenmiş oldu” dedi ve ilk olarak sözü Evrim’e verdi. Survivor Evrim “Ben bana müdahale edildiğinde hiç hoşlanmıyorum. Ve tepkimi bazen sert bir şekilde gösteriyorum. “ dedi ve yaşanan olayları hatırlamadığını ve bu yüzden çok uzatmak istemediğini söyledi.

'Özür dilerim'


Barış ise “Belli bir birikim, içimde tuttuğum öfke sinir patlaması yaşandı. Önce Evrim’den sonra Türk halkında özür dilerim. Ama Evrim’le dört ay geçirsinler, ona göre karar versinler” dedi.

'Bu olay yaşandı geçti diyemeyiz'


Acun Ilıcalı “Bu olay yaşandı geçti dersek o zaman normalleşmiş olur. Ben bu olayda Evrim tarafını da yadırgıyorum, senin (Barış) tarafının da yadırgıyorum” dedi.







*Alıntı
________________



per aspera ad astra ✨
 


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Kapalı
Refbacks are Kapalı





Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 17:41.